کانون پرورش فکری در خیابان حجاب تهران آتش گرفت

مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان ایران در خیابان حجاب تهران، بعد از ظهر روز بیستم اسفند ماه دچار آتش‌سوزی «گسترده» شد، اما بنا بر گزارش‌ها به کسی آسیب نرسیده است.


خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، از قول جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، می‌گوید به دلیل گستردگی آتش‌سوزی «شش ایستگاه» همراه تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند.


او شمار آتش‌نشان‌هایی که به کانون پرورش فکری اعزام شدند را سی نفر اعلام کرده و گفت پس از حضور آنها شعله‌ها در حال سرایت به طبقات بالایی ساختمان بود.

دلیل این آتش‌سوزی هنوز اعلام نشده، ولی گفته شده محل آغاز حریق زیرزمین این ساختمان بود.

به گفته سخنگوی آتش‌نشانی تهران سه کارگر که در محل گیر افتاده بودند نجان پیدا کردند. به گفته او به کسی در این حادثه آسیبی نرسیده و در زمان وقوع آتش‌سوزی نیز «کودکان و نوجوانان در محل حضور نداشتند».

مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری که در بخش شرق پارک لاله در خیابان حجاب واقع است، بر تولید محصولات فرهنگی و هنری برای کودکان، نوجوانان، مربیان و کسانی که کارشان تولید محصولات فرهنگی برای کودکان و نوجوانان است، متمرکز است.

ساختمان این مرکز از معماری ویژه‌ای بهره می‌برد که در وب‌سایت آن اینگونه توصیف شده است: «در طراحی داخلی این مجموعه خطوط اصلی معماری ایران دیده می‌شود؛ مراکز تجاری و خدماتی به صورت راسته بازار و چهار سوق قرار دارد…».

این مرکز در خیابان حجاب تهران، در عین حال نگارخانه‌های هنرهای تجسمی، مکان نمایش فیلم و غرفه‌های لوازم فکری، آموزشی و کمک‌آموزشی و کتاب را نیز در بر می‌گیرد.

در خبرهای اولیه از آتش‌سوزی مشخص نیست آسیب وارد شده به کل ساختمان تا چه اندازه‌ای است.

خبرگزاری ایرنا نیز از قول سخنگوی آتش‌نشانی تهران «خسارت و علت حادثه را موکول به نتیجه بررسی کارشناسی» کرده است.

رأی دهید
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
خدا را سپاس که کسی‌ آسیب ندید، اگر هر کس کارش را بلد باشد و به وظیفه خود عمل کند البته میزانِ خسارت به حد اقل می‌رسد، حادثه اجتناب ناپذیر است ، اما اگر ساختمانها رویِ اصول برق کشی‌ یا گاز کشی‌ شود، نکاتِ ایمنی رعایت شود مخصوصا در مورد وسائل گرمازا یا الکتریسیته یقیناً حادثه تقلیل پیدا کرده ، همچنین خسارت مالی‌ کم میشود.
‌چهارشنبه 21 اسفند 1392 - 20:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!