هشدار آمریکا: افزایش احتمال حمل مواد منفجره در کفش مسافران پروازی

در فرودگاه‌های آمریکا، مسافران پیش از سوار شدن، باید کفش‌های خود را برای بازرسی درآوردند



دولت آمریکا در هشداری جدید از افزایش احتمال تلاش‌ها برای حمل مواد منفجره از طریق جاسازی در کفش مسافران خطوط هوایی خبر داده و از شرکت‌های هواپیمایی خواسته هشیار باشند.


این دومین هشدار امنیتی دولت آمریکا طی دو هفته گذشته است. کلیک نخستین هشدار امنیتی همزمان با آغاز مسابقات المپیک زمستانی در شهر سوچی روسیه منتشر شد که در آن کاخ سفید نسبت به افزایش احتمال جاسازی مواد منفجره در تیوب خمیردندان هشدار می‌داد.

سازمان امنیت ملی آمریکا در این هشدارنامه به مورد بخصوصی اشاره نکرده است اما تاکید کرده است این هشدار بیشتر متوجه پروازهایی است که از خارج خاک آمریکا به داخل این کشور در حرکتند.

در سال ۲۰۰۱، ریچارد رید، شهروند بریتانیا، تلاش کرد تا با مواد منفجره ای که در کفش‌هایش جاسازی کرده بود پرواز پاریس به میامی را منفجر کند.

سازمان امنیت ملی آمریکا که هشدارنامه جدید خود را به خبرگزاری آسوشیتدپرس ارسال کرده، آورده: "ما همچون همیشه بر اساس اطلاعات جدیدی که دریافت می‌کنیم، میزان هشدارهای امنیتی را بازتنظیم می‌کنیم و این بار هم بر اساس گزارشات تیم‌های عملیاتی و اطلاعاتی خود عمل کرده ایم تا نسبت به هرگونه تغییر در میزان تهدیدهای امنیتی هشدار دهیم."

هم اکنون در تمامی فرودگاه‌های آمریکا، مسافران پیش از سوار شدن، باید کفش‌های خود را برای بازرسی درآوردند تا از مسیر کنترل و دستگاههای تشخیص عبور داده شوند.

تیتو تیتو - تهران - ایران
خود کرده را تدبیر نیست این گروه های تروریستی در افغانستان و پاکستان و سوریه و عربستان دانه هایی است که خود کاشتید و میکارید دانه تبدیل به درخت شد وای بروزی که این درخت تنومندتر شود انگاه دیگر کار به بازرسی نمیکشد واز همان اول انفجار است و انفجار حالا باز از تروریسم و فرقه گرایی حمایت کنید همین تروریست ها ی متعصب متحجر فاقد تفکر نه تنها خاورمیانه بلکه امریکا و اروپا را منفجر میکنند .
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 11:51
senator x - تهران - ایران
از این دستگاه ها فکر کنم کاری ساخته نیست. یکی از آشنایان که از ایران هر چند وقت بآمریکا میآید زیر کف کفش خود تریاک جاسازی میکند و تابحال هم گیر نیافتاده.آمریکا باید فکر دیگری بکند.
‌پنجشنبه 1 اسفند 1392 - 20:23
تیتو تیتو - تهران - ایران
senator x - تهران - ایران چه آشناهای خوبی داری معلومه حسابی اهل حالی دمت گرم داداش.
جمعه 2 اسفند 1392 - 00:04
senator x - تهران - ایران
تیتو تیتو - تهران - ایران:ترک کردم,خودطرف باطرفهای دیگه حال میکنه.داداش
جمعه 2 اسفند 1392 - 23:53
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند