محاکمه مرد ورشکسته به اتهام قتل زن همسایه

مرد ۳۰ساله‌ای که به‌خاطر سرقت یک مشت طلا دست به قتل زن همسایه زده بود، در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.


پنجم مرداد‌ماه سال‌جاری، مأموران کلانتری 128تهران نو در جریان قتل زن جوانی در خانه‌اش قرار گرفتند و راهی آنجا شدند. بررسی‌ها نشان می‌داد که قربانی زن 28ساله‌ای به نام مرضیه است که با ضربات چاقو به قتل رسیده و پسر یک ساله‌اش چندین ساعت کنار جسد مادرش بوده است. کارآگاهان در تحقیقات میدانی متوجه شدند که جعبه طلا و جواهرات قربانی به سرقت رفته است.


با توجه به اینکه قفل در سالم و روی در چشمی وجود داشت، فرضیه قتل از سوی یک آشنا قوت یافت. به همین‌خاطر مأموران بررسی‌های خود را روی کسانی که خانواده قربانی را می‌شناختند متمرکز ساختند تا اینکه در ردیابی‌های خود به مهدی، همسایه قربانی شک کردند. این مرد پس از دستگیری به جنایت اعتراف کرد و مدعی شد که به‌خاطر ورشکستگی دست به این سرقت مرگبار زده است. با اعترافات او و بازسازی صحنه جنایت، برای وی کیفرخواست قتل عمد صادر و پرونده به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

جلسه محاکمه مرد ورشکسته در شعبه 71دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی عزیزمحمدی برگزار شد. در این جلسه خانواده مقتول در جایگاه قرار گرفتند و برای متهم درخواست قصاص کردند. پس از آن مرد جنایتکار در جایگاه قرار گرفت و با پذیرفتن اتهام قتل عمد، گفت: من اصلا نمی‌خواستم دست به جنایت بزنم. آن روزوقتی می‌خواستم به محل کارم بروم، متوجه شدم که در خانه مقتول که در واحد کناری ما زندگی می‌کردند، باز است.

از لای در نگاهی به خانه انداختم که یک دفعه چشمم به 2جعبه بالای میز داخل خانه افتاد. وسوسه شدم و بی‌سر و صدا وارد آنجا شدم و یکراست به سراغ میز رفتم. 2جعبه سرویس طلا روی آن بود. آنها را برداشتم و می‌خواستم آنجا را ترک کنم که ناگهان مقتول بیدار شد. وقتی مقابلم قرار گرفت، هر دو شوکه شده بودیم. همان لحظه دستم را روی دهانش گذاشتم و آنقدر نگه داشتم که بی‌حال شد. بعد او را به نزدیکی حمام بردم و یک چاقو از آشپزخانه برداشتم و چند ضربه به بدنش وارد کردم تا شناسایی نشوم.بعد از اظهارات این مرد، ختم جلسه دادگاه صادر شد و قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
مردک کثیف
یکشنبه 22 دي 1392 - 06:40
132034 - اصفهان - ایران
بله باز هم نگهداری طلا در خانه
یکشنبه 22 دي 1392 - 21:25
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • داماد محمدجواد لاریجانی خطاب به دانشجوی معترض شریف: برو کهریزک دنبال رفقات بگرد
  • هشدار رئیس اتحادیه پلیس آلمان در مورد اسلامگرایی با تحسین مبارزه ایرانیان با «اسلام‌گرایی عصر حجر»
  • سفیر آمریکا در اسرائیل: جنگ شاید تنها زبانی باشد که جمهوری اسلامی می‌فهمد
  • دیدار شاهزاده رضا پهلوی و همسرش با داریوش آشوری و شهلا شفیق
  • مارک لوین: اگر جمهوری اسلامی را اکنون سرنگون نکنیم بشریت هرگز ما را نخواهد بخشید
  • اسرائیل‌هیوم از بروز تنش در مذاکرات ژنو و «توبیخ هیات ایرانی از سوی آمریکا» خبر داد
  • نماینده کنگره آمریکا: «با اکراه، از اقدام نظامی حمایت می‌کنم»؛ جمهوری اسلامی «۵۰ هزار» نفر را به قتل رسانده است
  • پرتره‌های زیبا از چشم‌های روشن نادر در کشور بنگلادش اثر عکاس بنگلادشی «مو عایشه»
  • نسلی که پیش از «بالغ شدن» معترض شد؛ نوجوانان ایران در میانه ترس، خشم و بی‌آیندگی
  • جمهوری اسلامی نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا را سازمان تروریستی اعلام کرد
  • واکنش زاکانی، شهردار تهران، به قرار گرفتن نام خود در «لیست ترور اسرائیل» + ویدیو
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • علیرضا دبیر خانواده‌ها کشته‌شدگان را مسخره کرد: می‌گن ناراحتیم، می‌زنن می‌رقصن
  • تظاهرات مردم آبدانان با شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای» در اعتراض به بازداشت یک معلم
  • تصاویر: دانا ادن، تهیه‌کننده سریال «تهران» کیست؟
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد
  • سخنرانی شجاعانه مادر نهایت رحیمی: از این پس تاسوعا و عاشورای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه است
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • سخنرانی شیرین عبادی در سنای فرانسه و دفاع از شاهزاده رضا پهلوی