سانحه عجیب هوایی در ایران

صبحانه آنلاین : یکی از موضوعاتی که بارها از سوی مسئولان دولتی و مدیران ایرلاین های مختلف به عنوان دلیل تاخیر پروازها در کشورمان اعلام می شود، تحریم ها و نبود امکانات فنی لازم برای استفاده از تمام هواپیماهای موجود در کشور است.


این موضوع اگرچه تا حدی قابل قبول و صحیح است اما به عاملی برای پنهان کردن برخی مشکلات اداری و مدیریتی و یا سهل انگاری هاست که در این ایرلاین ها یا کارکنان مرتبط با بخش پرواز صورت می گیرد اما برای رسانه ها و مردم پوشیده باقی می ماند.


عدم رعایت ضوابط فنی و ایمنی یکی از این موضوعات فوق است که طی روزهای گذشته نیز حادثه ای دیگر را رقم زده اما این بار نیز تلاش شده این موضوع به رسانه ها درز پیدا کند. ماجرا، مربوط به حادثه ای عجیب و قابل تامل برای یکی از ایرباس های شرکت هواپیمایی "آتا ایر" است که از جمله شرکت های مشهور در شمال غرب کشورمان محسوب می شود.

 بر اساس اطلاعاتی که به دست صبحانه رسیده است، چند روز قبل (اواخر هفته گذشته)، یک فروند ایرباس 320 هواپیمایی آتا در اثر برخورد پله به درب ورودی جلوی هواپیما، دچار آسیب دیدگی شده و چند وقتی امکان ارائه سرویس به مردم را نخواهد داشت.

بر اساس مشاهده برخی افراد، شدت برخورد به درب جلوی هواپیما آنقدر زیاد بوده است که در اثر این حادثه، درب کاملا از جای خود جدا شده و مسئولان این شرکت مجبور شده اند این هواپیما که جزء بهترین پرنده های آتا است را به آشیانه بفرستند.

اگرچه با بررسی های کارشناسان، افراد خاطی مشخص و تنبیه شده اند اما با توجه به تکرار این اشتباهات در بسیاری از ایرلاین های ایرانی و عدم اعلام آنها، باید فهمید که شاید برای برخی مدیران، تاکید بر تحریم ها و تداوم یافتن این اقدامات غیرقانونی و ضد بشری غرب، بهتر  از باز شدن راههای خرید قطعات و هواپیما باشد.

kabootar - لاهور - پاکستان
نبود کارمند کارآمد ولایق در دستگاهها چه ربطی به تحریم دارد؟
دوشنبه 2 دي 1392 - 14:53
senator x - تهران - ایران
کدوم تحریم؟ تو جنگ 8ساله خمینی با صدام کشتی کشتی ,هواپیما,هواپیما ,انواع ادوات جنگی آمریکا وارد میشد. حال هم آخرین مدل ماشینهای اروپائی وتازه گیها ,آمریکائی, داره وارد میشه. بابا!!!!!!!خودتونین. گر چه ملت ما آنقدر بـبـو و !!!!!!هستند که اگر موتور پیکان را ببندند بیک بابادک, این ملت بازهم سوار میشن.ما خودمون وضعمون (خرابه) این رژیم و دولت تقصیری ندارند.
‌سه شنبه 3 دي 1392 - 08:32
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است