دستگیری زن و شوهر مأمورنما

ماموران پلیس تهران بزرگ زوج مامورنما را دستگیر کردند.


به گزارش سرویس«حوادث» ایسنا، در دهم آبان ماه سالجاری، فردی با مراجعه به گشت کلانتری 118 ستارخان به مأموران اعلام کرد که سرنشینان یک دستگاه خودرو پژو 405 مشکی رنگ و تحت عنوان مأمور ، اقدام به سرقت وجوه نقد همراه وی کرده اند که با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «سرقت تحت پوشش مأمور» و به دستور شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .


شاکی پرونده (مالباخته) در اظهارات خود به کارآگاهان گفت که به عنوان مسافر و برای رفتن به ایستگاه مترو دانشگاه شریف، سوار یک دستگاه خودرو پژو 405 مشکی رنگ شدم که یک خانم جوان نیز در صندلی شاگرد نشسته و من در لحظه اول تصور کردم که این خانم نیز همانند من مسافر است؛ پس از سوار شدن به ماشین و در محدوده خیابان تیموری، ناگهان صدای بی سیم از داخل ماشین شنیده شد و همزمان راننده ضمن معرفی خود به عنوان مأمور شروع به پرسیدن سؤال از من کرد و به بهانه اینکه به من مشکوک شده اقدام به بازرسی محتویات جیب‌های من کرد؛ پس از خارج کردن وجوه نقد و گرفتن گوشی تلفن همراهم، راننده ماشین را در خیابانی خلوت متوقف و به بهانه بازرسی دقیق تر مرا پیاده کرد و به محض پیاده شدن، به سرعت از محل دور شد.

با شناسایی تعداد دیگری از مالباختگان بویژه تعدادی از مالباختگان تبعه کشور افغانستان، کارآگاهان اداره پنجم با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی خودرو پژو 405 مشکی متهمان شدند و با ناسایی تصویر آخرین مالک خودرو به نام«علیرضا» 37 ساله ) از سوی مالباختگان، مخفیگاه وی و همسرش ( سمیه - 31 ساله ) در منطقه یافت آباد – خیابان مدائن شناسایی شد که سرانجام علیرضا و همسرش در مخفیگاهشان و در زمان مصرف موادمخدر شیشه ، دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهشان یک عدد بی سیم بهمراه مقادیری موادمخدر از نوع شیشه و همچنین ارز خارجی متعلق به کشور افغانستان کشف شد.

علیرضا که چاره‌ای جز اعتراف نداشت، به سرقت‌های تحت پوشش بویژه از افاغنه اعتراف و در اظهارات اولیه به کارآگاهان گفت: تعدادی از سرقت ها را به همراه همسرم انجام می دادم و در برخی از سرقت ها نیز تنها بودم.

علیرضا در ادامه به کارآگاهان گفت: مدت 6 سال است که بهمراه همسرم مصرف مواد مخدر دارم و در حال حاضر نیز شیشه مصرف می‌کنم.

سرهنگ علی غیاثوند، معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت: از کلیه مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته اند دعوت می شود تا جهت شناسایی متهمان و پیگیری شکایات خود به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

رأی دهید
کبالت3 - کرج - ایران
جدا این ضرب المثل وقتی شهر شلوغ بشه قورباغه هم هفتیر میکشه برای این مملکت مصداق داره آخه انقدر مامور های مختلف از دستگاههای موازی مختلف میتونن مردم رو بگیر و ببند کنن و اونقدر دایره جرم و قوانین زیاده که هر کسی رو میشه باز داشت کرد طرف هم هیچ تعجبی نکنه تو دریافتی یا ارسالی های پیام موبایل هر کسی حداقل یه جوک در مورد مسئولین یا انبیا و اولیا و ائمه پیدا میشه که مشمول توهین به مقامات تا سب النبی بشه و مجازاتش تا اعدام هم میره این واقعیت موجب گسترش این نوع جرمها شده یعنی با چنین اتهاماتی و با اینهمه مامور رنگ و وارنگ شما از موجودی و وسائل همراهت میگذری و ریسک در گیری با ماموری رو که نمیدونی واقعیه یا نه رو به جون نمیخری کبلائی.
جمعه 24 آبان 1392 - 10:34
Anarchist - دبلين - ايرلند
بی‌چاره افغانها ، جرات دارن برن شکایت کنن..!!؟خود مامورای واقعی‌ هم دزدن..!!!
جمعه 24 آبان 1392 - 11:44
anti cleric - دوبلین - ایرلند
هدیه انقلاب به پدر و مادر هایی که سال ۱۳۵۷ به کمک خمینی دجال رفتند. توی اون روحت خمینی
جمعه 24 آبان 1392 - 13:57
ghonghol - تهران - ایران
سلام. کبالت-کرج -ایران کی می گه هرکی در مورد مسئولین جک در بیاره اعدامش می کنند یا دستگیر ش می کنند؟لابد فیلتر شکنم جرمه پس چرا کسی دارت نمی زنه
یکشنبه 26 آبان 1392 - 00:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +80هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه