تسلیم شدن شوهر شکنجه‌گر

مرد شکنجه‌گر که همسرش را با ضربات شیلنگ کشته است تسلیم پلیس شد.

این جنایت ساعت 8 شب سه‌شنبه سوم آذرماه سال جاری در حوالی مولوی رخ داد و شوهر قربانی در حضور مأموران اورژانس از قتلگاه گریخت.

تسلیم پس از ١٢ روز فرار

در حالی که تجسس‌های پلیس برای دستگیری مرد همسرکش ادامه داشت عصر یکشنبه ١٥ آذر ماه عامل جنایت خود را تسلیم مأموران کرد.

مرد افغان روز گذشته پیش روی بازپرس منافی آذر در شعبه سوم دادسرای امورجنایی تهران پرده از راز جنایتش برداشت و گفت: سال‌ها در کنار همسرم زندگی آرامی داشتم تا اینکه از چندی پیش و در بررسی گوشی موبایل و صفحه تلگرامش متوجه دوستی وی با یکی از مغازه دارهای محله مان شدم.  وی افزود: ابتدا سکوت کردم اما وقتی رفتارهای مرموزانه همسرم را پیگیری کردم پی به رابطه‌های پنهانی اش بردم و همین باعث انتقامگیری شد.

مرد افغان ادامه داد: شب حادثه دست و پای همسرم را با کش بستم و برای ادب کردنش با شیلنگ او را به باد کتک گرفتم تا اینکه دیدم همسرم دیگر التماس نمی‌کند.  نگران شدم و از برادرم و عروسمان درخواست کمک کردم و زمانی که آنها همراه اورژانسی‌ها وارد ساختمان شدند پا به فرار گذاشتم.

وی گفت: قصد کشتن همسرم را نداشتم وگرنه داخل خانه چاقو بود و ضرباتم نیز از کمر به پایین بدن همسرم بود.

عامل جنایت ادامه داد: پس از قتل به اشتهارد رفتم تا کاری پیدا کنم اما وقتی دیدم فرار بی فایده است خودم را تسلیم پلیس کردم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
ایران مظلوم - سوست، هلند
قصد کشتن همسرم را نداشتم و برای اینکه از مجازات فرار کنند می گویند زنم دوست پسر داشت . خب ولش می کردی .
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • تغییر دکترین عملیاتی نیروی هوایی اسرائیل؛ از تلفن‌های ویژه در کلاه‌خود تا تفویض اختیار به خلبانان
  • شهرام ناظری: باید از ترکها و دولت ترکیه تشکر کنیم که مکتب مولانا را نگه داشتند. اگر در ایران بود، از بین رفته بود
  • قدیری ابیانه: هیچکس جرات حمله به حزب‌الله قدرتمند را ندارد!؛ جلیلوند: پس چرا در جنگ ۱۲ روزه هیچکار نکرد
  • دفاع سرسختانه ژیلا صادقی، مجری حکومتی از برخورد نیروهای امنیتی با مردم معترض
  • سفیر جمهوری اسلامی در بغداد: آماده حفاظت از نظام عراق در برابر سقوط هستیم
  • زیدآبادی: نقشه آمریکا کاملاً علنی است، حالا این چه توطئه‌ای است که عراقچی تازه آن را کشف کرده؟
  • پوتین چگونه ایران را مهار کرد؟؛ از بوش تا جنگ ۱۲ روزه
  • وزیر دفاع اسرائیل: هرگز از نوار غزه خارج نخواهیم شد
  • انفجار مرگبار در مسجد «امام علی» در سوریه؛ «بمب هنگام نماز منفجر شده است»
  • ویدیویی احساسی پدر ترانه علیدوستی برای دخترش: رفیق تنهایی‌هام به وجودت افتخار می‌کنم