سفرهای احمدینژاد در 500روز پایانی دولتش چه و به کجا بود؟
رأی دهید
مردمسالاری :صدودوازدهمین سفر خارجی احمدینژاد سفر به ونزوئلا برای شرکت درمراسم ختم هوگو چاوز بود، این سفر با حاشیههایی نیز همراه شد و سخنان احمدینژاد در خصوص رجعت دوباره چاوز انتقادهایی را به همراه داشت.
به گزارش نامه، روزنامه مردم سالاری در گزارشی که به بررسی دستاوردهای سفرهای خارجی روحانی پرداخته بود، نوشت:
«در مدت 50 روزی که کار را شروع کردیم قدمهای مهمی از سوی همکاران من در ارتباط با حل مشکلات برداشته شده است. مثلا ما در زمینه سیاست خارجی قدمهایی برداشتهایم نه به اندازه 50 روز، بلکه به اندازه 500 روز.» چرا رییس جمهور چنین مطلبی را اعلام کرد؟ نگاهی به نتایج اقدامات دیپلماتیک دولت جدید که اتفاقا در زندگی روزمره مردم هم دیده میشود، اثربخشی اقدامات 50 روزه روحانی و یارانش را به اثبات میرساند. اما برای بررسی دیپلماسی دولت دهم در 500 روز پایانی اش بهتر است نگاهی دقیق تر به سفرهای خارجی احمدینژاد در این مدت انداخت. اولین سفر احمدینژاد با آغاز سال جدید شمسی سال 91 به دوشنبه تاجیکستان و به منظور شرکت در جشن جهانی نوروز بود که نودونهمین سفر خارجی وی محسوب میشد.
صدمین سفر خارجی احمدینژاد به چین و به منظور شرکت در اجلاس شانگهای شکل گرفته بود؛ او در این سفر با مقامات عالی رتبه کشور چین و تعدادی از سران کشورهای حاضر در این اجلاس گفتوگو کرده بود. صدویکمین، صدودومین و صدوسومین سفرهای بینالمللی احمدینژاد به کشورهای بولیوی، برزیل و ونزوئلا صورت گرفت. شرکت در اجلاس ریو- 20، دیدار با مقامات عالی رتبه برزیل، بولیوی و ونزئلا و سخنرانی در مجامع علمی و پژوهشی برزیل از اهداف سفر به این کشورها بود.دوشنبه 23 مرداد 91 احمدینژاد مکه مکرمه را مقصد صدوچهارمین سفر خارجی قرار داد؛ او برای شرکت در اجلاس فوق العاده سران کشورهای اسلامی عازم عربستان شده بود.
وی در سفر به عربستان اظهار امیدواری کرده بود که اجلاس مکه به نشست همدلی بین ملتهای اسلامی تبدیل شود. نهمین سفر احمدینژاد به آمریکا در مهرماه 91 رخ داد، او برای حضور در شصت و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به این کشور سفر کرد و مانند دفعات قبل مصاحبهها و سخنرانیهای مختلفی در این کشور داشت. این سفر صدوپنجمین سفر خارجی رییس دولت دهم بود.صدوششمین سفر خارجی احمدینژاد به باکوی آذربایجان انجام شد. او برای شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان اکو وارد این کشور شده بود. احمدینژاد در صدوهفتمین سفر بینالمللی خود و به منظور شرکت در اولین اجلاس سران گفتوگوی همکاری آسیایی به کویت سفر کرده بود. برگزاری نشست خبری با سردبیران نشریات و جراید کویتی، دیدار با نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کویت و ایران و دیدار با رئیسجمهور سریلانکا از اهم برنامههای احمدینژاد در کویت بود.
صدوهشتمین سفر برونمرزی احمدینژاد به منظور شرکت در پنجمین اجلاس دموکراسی بالی به اندونزی بود که به مدت چهار روز، روز چهارشنبه 17 آبان 91 این سفر انجام شده بود. صدونهمین سفر احمدینژاد ویتنام بود، او از اندونزی به ویتنام سفر کرده بود و دیداری چندساعته با رئیسجمهور و برخی مقامات این کشور داشته است. صدودهمین سفر خارجی احمدینژاد به منظور شرکت در هشتمین اجلاس سران D8 به پاکستان صورت گرفت.سخنرانی در جمع نخبگان پاکستانی، مصاحبه با شبکههای تصویری پاکستان و سخنرانی در اجلاس دی 8 از برنامههای رئیس جمهور ایران در سفر به پاکستان بود. سفر به مصر از دیگر سفرهای مهم رئیسجمهور ایران بود، بعد از انقلاب اسلامی ایران تاکنون هیچ مقام ارشدی از کشورمان به مصر نرفته بود و این اولین سفر یک مقام عالی در ایران بعد از سقوط مبارک از قدرت بود. سفر به مصر صدویازدهمین سفر خارجی احمدینژاد محسوب میشد که به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس سران سازمان همکاریهای اسلامی صورت گرفته بود.
صدودوازدهمین سفر خارجی احمدینژاد سفر به ونزوئلا برای شرکت درمراسم ختم هوگو چاوز بود، این سفر با حاشیههایی نیز همراه شد و سخنان احمدینژاد در خصوص رجعت دوباره چاوز انتقادهایی را به همراه داشت. این سفر روز جمعه 18 اسفند 91 صورت گرفته بود. احمدینژاد در صدوسیزدهمین سفر خارجی خود برای شرکت در مراسم جشن نوروز به ترکمنستان سفر کرد. صدوچهاردهمین، صدوپانزدهمین و صدوشانزدهمین سفرهای برون مرزی احمدینژاد به صورت دورهای به سه کشور بنین، نیجر و غنا در25 فروردین 92 صورت گرفت. دیدار و گفتوگو با رؤسای جمهور هر سه کشور، شرکت در ضیافتهای شام مقامات کشورهای بنین و غنا و سخنرانی در جمع دانشجویان از اهم برنامههای سفر احمدینژاد به قاره سیاه بود. صدوهفدهمین سفر احمدینژاد برای چندمین بار به مقصد ونزوئلا برای شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور جدید این کشور انجام شد. روسیه در 10 تیر ماه 92 مقصد صدوهجدهمین سفر خارجی احمدینژاد بود، وی برای شرکت در نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز به این کشور سفر کرده بود.احمدینژاد در این سفر چهار پیشنهاد راهبردی خود را برای مشارکت عادلانه در مدیریت منابع و بازار انرژی ارائه داد.آخرین سفر خارجی احمدینژاد، دومین سفرش در طول هشت سال ریاست جمهوری به عراق بود که صدونوزدهمین سفر بینالمللی رئیسجمهور محسوب میشد. بدین ترتیب آخرین سفر احمدینژاد در حالی پایان بخش دوران او بود که هنوز آثار تصمیمات این دولت بر کشور سایه انداخته است
با احترام - منچستر - انگلستان
زنده باد احمدی نزاد
یکشنبه 21 مهر 1392 - 00:33
paksan - آمریکا - آمریکا
قطعاً شما انگلیسی ها باید بگید زنده باد مموتی چون واسه امثال شما وجود شخصی مثل احمدی نژاد نعمت هستش و همه می دونن که منظور از تحریمها نعمت است یعنی چی ! دوران خاتمی هم شماها عصبانی بودید چون روابط مناسب با دنیا و شفافیت در کار تجارت دست واسطه ها و دلالهایی مثل شما که کارشون پول شویی و زد و بند هستش کساد میشه و ما الان حال شما رو می فهمیم . زنده باد احمدی نژاد زنده باد دزدهای کارئیب زنده باد شعارهای سرکاری زنده باد رانت های سه هزار میلیاردی زنده باد جیب مردم که با جیب خودمون فرقی نمی کنه و برای زدن دانشگاه شخصی از جیب ملت برمی داریم و بعد میگیم این دانشگاه متعلق به دولته و شخصی نیست؟! زنده باد به بقایی که کتاب یه نفر رو می دزده و بنام خودش و رئیسش چاپ میکنه و طرف رو هم سربه نیست می کنند با نفوذ در دادگاه .زنده باد انتخابات آزاد که بیش از ده درصد شهرستانها بالای 110 درصد رای می دن و احمدی نژاد میگه طبیعیه.زنده باد 63درصدی که معلوم نبودن کی بودن که درعرص یکسال باید صندلی ها براش کف می زدن تو شهرستانا
یکشنبه 21 مهر 1392 - 04:00
compatriot - تورنتو - کانادا
ای مرده شور خودت و قیافه زشتت را ببره که ایران را داغون کردی.
یکشنبه 21 مهر 1392 - 04:15
toopetoop - سانتا کلارا - آمریکا
درود بر احمدی نژاد. بعد از رفتن او دوباره دزدها با هم کنار اومدن. لاریجانی بزرگ گویی میکنه. رفسنجانی دانشگاه آزاد رو پس گرفت. وزیران با هواپیمای اختصاصی میرن. مجلس که راه رفتن تو خیابون احمدی نژاد رو هم گزارش میداد الآن جرات حرف زدن نداره. دوباره یک سفره ای پهن شده و کسانی که عرضه کار خصوصی نداشتن و همیشه باید آویزون دولت میشدن و همه بهشون بگن نخبه دوباره برگشتن.
یکشنبه 21 مهر 1392 - 04:27
داماهی - بندرعباس - ایران
این آشغال کوتوله اغده ای هر خراب شده ای که میتونست رفت واغده اش خالی کرد.
یکشنبه 21 مهر 1392 - 10:20
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. واقعاً جایی تأسّف و غم انگیز است که هنوز افرادی هستند یا به خاطر منافع شخصی یا ایدیولگی امام زمانی قرون وسطی این مردک احمقی نژاد بی سواد که کشور ایران را از نظر اقتصادی اجتماعی سیاسی از همه مهمتر ایران و ایرانی را چه در داخل چه در خارج روحی و جسمی نابود و از بین برد و هنوز این چنین افراد کم یا نه میخواهند یا نمیتواند لا عقل یک نگاه کوچک به کارنامه سیاه و ننگ این مردرک و با مقایسه اعداد و ارقام یک تفسیر و نظر منطقی به این بیمار و دولت بی سواددش بکنند.
یکشنبه 21 مهر 1392 - 08:33