حمله به سفارت روسیه در دمشق



در پی شلیک توپ به سفارت خانه روسیه در دمشق، وزارت امور خارجه روسیه گفته در حال بررسی افزایش تدابیر امنیتی برای حمایت از کارکنان خود در سوریه است.


روز یکشنبه وزرات خارجه روسیه اعلام کرد سه نفر بر اثر این حمله مجروح شده اند اما وضعیت وخیمی ندارند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این حمله را محکوم کرده و درباره سلامتی مجروحان ابراز نگرانی کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده واشنگتن هر حمله ای به ساختمان های تحت حمایت قوانین بین الملل را محکوم می کند و معتقد است عاملان فجایعی از این دست باید مسئول شناخته شوند.

در همین حال سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در مسکو، آمریکا را به دلیل فشار برای تصویب قطعنامه ای علیه سوریه در سازمان ملل متحد به باد انتقاد گرفته است.

آقای لاوروف گفته است: " شرکای آمریکایی ما می گویند اگر روسیه از صدور قطعنامه ای بر اساس ماده 7 در شورای امنیت حمایت نکند همکاری در سازمان جلوگیری از تسلیحات شیمیایی را متوقف می کند."

این سازمان مسئول نظارت بر از میان بردن زراد خانه شیمیایی سوریه است.

سازمان جلوگیری از تسلیحات شیمیایی که در لاهه مستقر است روز گذشته اعلام کرد سوریه اطلاعات مربوط به تسلیحات شیمیایی خود را در اختیارش گذاشته است.

یکی از مقامات آمریکایی در واکنش به اطلاعات ارائه شده به سی ان ان گفت از گستره و جزییات این اطلاعات شگفت زده شده و توقع نمی رفت دمشق این حجم از اطلاعات را علنی کند.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه همزمان گفته است کشورش آماده است برای کمک به هیات بازرسان تسلیحات شیمیایی سازمان ملل و از میان بردن این تسلیحات به سوریه نیرو اعزام کند.

دوشنبه گذشته (۱۶ سپتامبر) سازمان ملل متحد پس از بررسی شواهد و گزارش بازرسان خود تایید کرد که در حمله به حومه شهر دمشق از سلاح شیمیایی استفاده شده است.

آمریکا می‌گوید عامل این حمله نیروهای دولتی سوریه بوده‌اند اما در گزارش سازمان ملل متحد درباره عامل حملات به صراحت اعلام نظر نشده است.

روسیه از این گزارش انتقاد کرده و آن را یک‌جانبه و مغرضانه خوانده است.

سازمان ملل متحد به این موضع‌گیری واکنش نشان داده و گفته که یافته‌های این گزارش، قطعی و مسلم هستند

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +201اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید