پدر و مادر آمریکایی اسم پسرشان را از دادگاه پس گرفتند

مسیحا تا هفت ماهگی‌اش دوبار در دادگاه نامش آورده شده

دادگاهی در آمریکا، رای یک قاضی برای عوض کردن نام یک نوزاد از مسیحا به مارتین را لغو کرده و به این ترتیب، نوزاد نامش را پس گرفته است.


پدر و مادر این نوزاد که می خواستند در نام خانوادگی پسرشان چیزی را اصلاح کنند به دادگاهی در ایالت تنسی رفته بودند که در آنجا لو آن بالیو، قاضی دادگاه حمایت از کودکان، دستور داد که اسم کوچک این کودک هم تغییر کند.


به دستور قاضی، مسیحا نامش به مارتین تغییر کرد.

پدر و مادر این کودک از رای این قاضی به دادگاهی دیگر شکایت کردند و دادگاه دوم، رای دادگاه اول را لغو کرد و پسر دوباره شد: مسیحا.

قاضی بالیو، استدلال کرده بود که این نام ممکن است برای کودک در جاهایی که اکثریت مسیحی دارد، دردسرساز شود، حال آنکه او خود هیچ نقشی در انتخاب نامش نداشته است.

قاضی بالیو همچنین گفته بود: "مسیحا لقبی است که تنها برازنده یک نفر است و او عیسی مسیح پیامبر مسیحیان است."

بنا بر آمار رسمی، تنها در سال گذشته در آمریکا حدود ۷۰۰ کودک به نام مسیحا نام گذاری شدند.



وکیل، با پدر و مادر مسیحا در دادگاه انصاف صحبت می‌کند



در مسیحیت مسیحا نام عیسی مسیح است و در یهودیت مسیحا نام منجی موعود یهودیان است.

مسیحا لغتی اصلا عبری به معنی "مسح شده" است و به سنت تدهین یا مسح کردن فرق سر پادشاهان با عطر هنگام تاجگذاری اشاره دارد.

در متون مذهبی یهودیان، مسیحا کسی است که خداوند او را به عنوان پادشاه رهایی بخش، تعیین و "مسح" کرده است.


'سواستفاده مذهبی از قدرت سکولار'

تلفورد فورگتی، قاضی دادگاه انصاف این پرونده گفته است از آن جایی که پدر و مادر بر سر نام بچه خود با هم توافق دارند و می خواهند نام خانوادگی او را قدری تغییر کند، قاضی اجازه نداشته است که نام بچه را تغییر دهد.

آقای فورگتی، همچنین گفت که خانم بالیو، با این حکم، جدایی دین از دولت را که در قانون اساسی آمریکا بر آن تاکید شده را زیر سوال برده است.

از سوی دیگر، یک گروه غیر انتفاعی به نام "بنیاد آزادی از مذهب" از این قاضی شکایت کرده که او از قانون سواستفاده کرده است.

آنی لوری گیلور، یکی از مدیران این بنیاد، می گوید اعضایشان در ایالت تنسی از آن خواسته بودند تا درباره این قاضی کاری بکنند. آنها نگران بودند که روزی گذارشان به دادگاهی به ریاست خانم بالیو بیافتد.

به همین خاطر، "بنیاد آزادی از مذهب" از این قاضی به دستگاه رسیدگی به تخلفات قضات در ایالت تنسی شکایت کرده است.

این شکایت هم اکنون در حال بررسی است.

خانم گیلور گفت که قاضی یادشده از قدرتی که قوانین سکولار به او داده، برای به کرسی نشاندن نظرات مسیحی خود استفاده کرده است.

اسم این کودک حالا به همان که پدر و مادرش می خواستند تغییر کرده است: مسیحا دوشان مک‌کالو.

رأی دهید
siavash2111 - ویسبادن - آلمان
جدا روزی خواهد آمد که نسل دین و مذهب در تمام جهان برداشته شود ،،رسد آدمی‌ به جای که به جز خدا نبیند؟؟؟؟
جمعه 29 شهريور 1392 - 13:54
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
من نمیدونم به قاضی چه ربطی داره که طرف اسم بچه اش را گذاشته مسیحا , مسیح باید شاکی باشه که نیست ! کلا مذهب از انسان یک موجود بسته , متعصب , خود مختار , حق به جانب خرافاتی درست میکند.
جمعه 29 شهريور 1392 - 18:14
ousi.gh - مانیل - فیلیپین
اسمت خیلی قشنگه کوچولو...
شنبه 30 شهريور 1392 - 05:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ممانعت از اهدای خون و ربودن مجروحان پس از تیراندازی به معترضان ملکشاهی
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟