ازدواج مدیرعامل و خانم منشی با کلاهبرداری میلیونی

رئیس یکی از شعب یکی از تعاونی‌های مسکن مهر که با همکاری منشی خود مبالغ اخذ شده از مردم را بالا می‌کشید دستگیر و روانه زندان شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، روز اول مردادماه با طرح شکایت اعضای یکی از تعاونی‌های فروش مسکن مهر, پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری تشکیل و به دستور شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای ناحیه 10 تهران جهت رسیدگی تخصصی در اختیار پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.


در تحقیقات انجام شده مالباختگان اظهار داشتند که از سال 87 به عضویت یکی از تعاونی‌های فروش مسکن مهر در آمده و در طول مدت 5 سال هر یک از اعضا مبالغی از 10 تا 20 میلیون تومان جهت خرید مسکن به حساب تعاونی واریز اما با گذشت این مدت زمان و در مراجعه به دفتر مرکزی متوجه می‌شوند که پول‌های آنها به حساب تعاونی واریز نشده است! و به علت آنکه وجوه آنها به حد نصاب نرسیده در معرض حذف شدن از عضویت بوده و مسکن به آنها تعلق نمی‌گیرد.
 

آغاز تحقیقات پلیس

با آغاز رسیدگی به پرونده کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که مسئول یکی از شعبات تعاونی به نام مهدی.ج با همدستی خانم جوانی که ظاهراً منشی وی و مسئول اخذ وجوه از متقاضیان خرید مسکن مهر بوده، با توسل به روش‌های متقلبانه اقدام به کلاهبرداری از مالباختگان کرده است.

با توجه به تعدد مالباختگان، پرونده به صورت ویژه جهت شناسایی مخفیگاه و دستگیری متهمین در دستور کار کارآگاهان پایگاه پنجم پلیس آگاهی قرار گرفت که در ادامه مشخص شد که متهم اصلی پرونده (مهدی.ج) با همدست و منشی سابق خود ازدواج کرده و در حال حاضر با خودروهای مدل بالا و تحت عنوان سازنده و فروشنده ساختمان، در منطقه بلوار فردوس تردد می کنند.

مراقبت‌های نامحسوس جهت شناسایی متهمان در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و سرانجام هر دو متهم 24 تیر و با وجود تمامی اقدامات روانی جهت متواری شدن از محل، دستگیر و پس از انتقال به پایگاه پنجم صراحتاً به کلاهبرداری اعتراف کردند.

سرهنگ گزافی، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با اعترافات صریح متهمان به کلاهبرداری از دهها مالباخته، قرار قانونی از سوی مقام قضایی صادر و متهمان پس از تکمیل تحقیقات و شناسایی تمامی شکات روانه زندان شدند.

دوستدار - استهکلم - سوئد
دو حقه باز با هم ازدواج کردن اگر صاحب بچه ای اینها میشدن, بچه اشان سر اخوندها هم کلاه میگذاشت!
دوشنبه 18 شهريور 1392 - 21:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است