آیا استفاده از فیسبوک برای نوجوانان زیر ۱۶ سال اروپایی ممنوع می‌شود؟

نوجوانان زیر ۱۶ سال کشورهای اروپایی تا پایان هفته جاری ممکن است از استفاده از فیسبوک، اینستاگرام، ایمیل و سایر شبکه‌های اجتماعی منع شوند.
 
طبق پیشنهاداتی که دراتحادیه اروپا در درست بررسی است، نوجوانان کمتر از ۱۶ سال برای استفاده از فیسبوک، اینستاگرام، اسنپچت و سایر شبکه‌های اجتماعی باید رضایت پدر و مادر خود را داشته باشند.
این پیشنهادها سن قانونی برای وب‌سایت‌ها برای جمع‌آوری اطلاعات شخصی کاربران را از ۱۳ سال به ۱۶ سال افزایش می‌دهد.
 
طبق این پیشنهادها، نوجوانان اروپایی برای باز کردن حسابی در شبکه‌های اجتماعی، دانلود کردن اپلیکیشن و حتی استفاده از موتورهای جست‌و‌جو باید رضایت والدین خود را داشته باشند.
در صورتی که این پیشنهادها به تصویب برسند، کشورهای اروپایی دو سال برای اجرایی کردن آن فرصت خواهند داشت.
 
شبکه‌های اجتماعی نیز ملزم به رعایت قانون خواهند شد و در صورت تخلف از آن جریمه خواهند شد.
شماری از گروه‌ها چنین اقدامی را محکوم کرده و گفته اند که با این کار، نوجوانان از استفاده از اینترنت محروم خواهند شد. این گروه‌ها هشدار می‌دهند که چنین اقدامی باعث خواهد شد تا نوجوانان زیر ۱۶ سال در مورد سن و سال خود دروغ بگویند.
 
کشورهای اتحادیه اروپا امروز در این باره تصمیم می‌گیرند و در صورتی که در این مورد به توافق برسند، کمیته‌های آزادی‌های مدنی، دادگستری و امور داخلی پارلمان اروپا در مورد آن رای‌گیری می‌کنند و در نهایت پارلمان اروپا آن را در سال جدید به رای می‌گذارد.
 
شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به شدت در حال لابی علیه چنین پیشنهادهایی هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
داد از این بیداد - کانادا، کانادا
صد در صد موافقم،
‌چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +218شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +167شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +112شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم