فرق روحانی با احمدینژاد: «فرق کوکا با پپسی»
رأی دهید
امیر نیکزاد
تذکر لاریجانی برای حفظ اتیکت مجلس
ماجرای تعیین صلاحیت وزرای پیشنهادی حسن روحانی در مجلس ایران فقط در رسانههای کشور بازتاب نداشته، بلکه در رسانههای خارجی خیلیها چشم به صحن علنی مجلس ایران دوختند، از جمله خبرگزاری بلومبرگ که روز چهارشنبه، ۲۳ مردادماه، در گزارشی به تذکر رئیس مجلس به نمایندهها پرداخت.
بلومبرگ به نقل از گزارش دو خبرگزاری فارس و مهر میگوید که علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، روز چهارشنبه در «نشستی غیرعلنی و غیررسمی» به نمایندهها تذکر و توضیح داده است که از آنجا که این نشستهای اخیر مجلس برای تعیین صلاحیت وزرا زنده از تلویزیون و رادیو پخش میشود «شئونات را رعایت کنند».
رئیس مجلس در این جلسه غیرعلنی با نمایندگان یک تذکر دیگر هم به آنها داده است، و آن این که «برای دفاع از هر موردی از مقام معظم رهبری مایه نگذارند».
در چهار روزی که نشستهای تعیین صلاحیت وزرای کابینه حسن روحانی در جریان بوده است، یک ترجیعبند در میان نمایندهها و وزرا که در باقی موارد در برابر هم هستند به شکل یکسان تکرار شده است، و آن ابراز وفاداری به آیتالله خامنهای و حمایت و پیروی از آرا و دیدگاههای او بوده است.
فرق روحانی با احمدینژاد: «فرق کوکا با پپسی»
خبرگزاری رویترز روز سهشنبه، ۲۲ مرداد، در گزارشی تحلیلی و بسیار بدبینانه به مسئله رابطه پر فراز و نشیب ایران و عربستان سعودی پرداخته و از قول «تحلیلگران و مقامات در منطقه» پیشبینی کرده است که حسن روحانی در بهبود روابط این دو کشور شیعه و سنی چندان کامیاب نخواهد بود.
به گفته رویترز، آقای روحانی وعده داده است که مناسباتی را بهبود بخشد که به گمان این خبرگزاری میتوان از آنها به عنوان «زهرآلودترین و مخربترین رابطه در کل خاورمیانه» یاد کرد.
در ادامه این گزارش آمده است که انگشتشمارند کسانی که باور دارند حسن روحانی قادر است زهر «این رقابت جنگ سردی در قلب خاورمیانه» را بگیرد. دلیل این امر به گفته این خبرگزاری آن است که سیاست خارجی ایران بیش از آن که به دست روحانی رقم بخورد، در دست آیتالله خامنهای است، و به همین سبب تفاوت چندانی بین او و احمدینژاد نیست.
در همین زمینه عبدالله عسکر، رئیس کمیته روابط خارجی در شورای سعودی، به رویترز گفته است که فرق روحانی با احمدینژاد مثل «فرق کولاکولا با پپسی» است، یعنی تقریبا هیچ.
marg bar doshman - لندن - انگلستان
درود بر ٢ مرد بزرگ . مرگ بر سلطنت طلب که آرزوی سلطنت رو باید با خود به گور ببرین . تا پای جان پشته کشورمون هستیم و نمیزاریم حقمون رو بخوران
جمعه 25 مرداد 1392 - 00:44
skylone - تورونتو - کانادا
بشن بینیم بابا
جمعه 25 مرداد 1392 - 02:25
Dara va sara - پرت - استرالیا
بدبختی ما اینکه،،، یه عرب (عبدالله عسکری)..بیشتر از مردم ما حالیشه >>!!!!!!!!!!!!! حتی بیشتر از قشر تحصیل کرده ما ایرانیان..
جمعه 25 مرداد 1392 - 02:27
دنیای وحشی - تهران - ایران
لعنت خدا برهرچی آخوند حرام لقمه اعم از بی نام و نشانشون گرفته تاخامنه ای بی شرف.
جمعه 25 مرداد 1392 - 06:15
kuorosh21 - دبى - دبى
marg bar doshman - لندن - انگلستان: تو خودت داری توی یک کشور دمکراسی سلطنتی مثل انگلستان زندگی میکنی بعد میگی مرگ بر سلطنت طلب اگه راست میگی بلند شو برو ایران زیر سایه جمهوری اسلامی و آقا زندگی کن بعد شعار بده.
جمعه 25 مرداد 1392 - 12:02
goosfand - نیویورک - آمریکا
داداش تند نرو، طرفداران پادشاهی کشورشون رو از شما بیشتر دوست دارند، و با گند زدن دمکسی و جمهوری روشنفکران، راه برای پادشاهی بیشتر باز میشه
جمعه 25 مرداد 1392 - 11:47
goosfand - نیویورک - آمریکا
marg bar doshman - لندن - انگلستان: راستی، کی حقتون رو خرده؟ پادشاه یا رییس جمهور؟ پادشاه یا نماینده مجلس؟ بابا چرا سوراخ رو گم کردی؟! منظورم سرخ دعاست! چرا تهمت میزانی؟ آخه چیزی که ما میبینیم پامال شدن مردم به دست رئیس جمهور و جمهوری است، و کمش خاندان پهلوی، به ویژه رضا شاه، کشور رو آباد کردند.
جمعه 25 مرداد 1392 - 11:49
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله. سگ زرد بردار شغاله.
جمعه 25 مرداد 1392 - 07:39
agha-javad - تهران - ایران
باز کوکا و پپسی یه شیرینای دارند! این انسان نماها از تلخ هم تلخ ترند! ما هر روز چوب مردم نادان را میخوریم که با یک وعده پوچ و خالی تمام جنایتها را فراموش میکنند و دل به آن میبندند.
جمعه 25 مرداد 1392 - 07:47
اردشیر16 - سئول - کره جنوبی
اینکه روحانی و احمدی نژاد دقیقاً مانند یکدیگرند بنظر من اصلاً صحیح نیست تنها شباهت ممکن بین این دو نفر و سایر رییس جمهورهای قبلی در اینست که چه بخواهند یا نخواهند باید در چهارچوبی به نام ولایت فقیه کار کنند.در ضمن خدمت دوستانیکه طرفدار یک حکومت سلطنتی هستند باید عرض کنم که مگر حکومت فعلی از چه نوعی است؟تفاوتهایی ظاهری هست مثلاً بجای شاه میگویند ولی فقیه یا بجای تاج عمامه بر سر میگذارند ولی در عمل دقیقاً همانست.در زمان شاه هم انتخابات مجلس بود و نخست وزیر هم داشتیم منتهی با تغییر دوران و سطح آگاهی های مردم, ورژن دیگری از حکومت سلطنتی اختصاصاً در ایران ایجاد شده و حتی المقدور به آن رنگ و بوی دمکراسی می دهند.البته در دیدگاهها و تفکرات این حکومت سلطنتی فعلی با قبلی تفاوتهای عمده ای هم هست.بعنوان مثال در دوران محمدرضا پهلوی فقید ایران گرایش بسمت غرب داشت در صورتیکه امروز گرایش لگام گسیخته ای به شرق و حکومتهای کمونیستی هست.بقیه تفاوتها و تشابهاتشون رو خودتون بهش فکر کنید.
جمعه 25 مرداد 1392 - 18:27
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران
marg bar doshman - لندن - انگلستان /. لعنت بر تو مزدور و رهبرت , لعنت بر انگلیس که آخوندها را ساخت و این بچه آخوندها همه در انگلیس زندگی می کنند.
جمعه 25 مرداد 1392 - 22:01