پدر افشاگر آمریکایی به روسیه می‌رود

لون اسنودن (راست) تاریخ سفرش به روسیه را اعلام نکرد

 

پدر ادوارد اسنودن، افشاگر اطلاعاتی آمریکایی که به روسیه پناهنده شده است، می‌گوید که به زودی برای دیدار با پسرش به روسیه سفر خواهد کرد.


لون اسنودن روز یکشنبه به شبکه‌‌ای بی‌سی آمریکا گفت که اگر معیارهای قضایی به درستی و به طور عادلانه اعمال شود، او از بازگشت پسرش به آمریکا حمایت می‌کند.


او همچنین گفت که پسرش در مورد برنامه‌های جاسوسی سازمان امنیت ملی ایالات متحده (ان اس‌ای) «حقیقت» را گفته و «فداکاری بزرگی» کرده است.

دولت باراک اوباما، ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق سازمان ان اس‌ای را به جاسوسی و سرقت اسناد محرمانه متهم کرده و خواهان استرداد اوست.

پدر آقای اسنودن دریافت ویزای روسیه را تایید کرد اما نگفت که چه روزی به همراه وکیل خود قصد سفر به مسکو را دارد.

اعطای پناهندگی به ادوارد اسنودن تنش دیپلماتیک بزرگی بین روسیه و آمریکا پدید آورده است.



آمریکا ویزای ادوارد اسنودن را باطل کرده است



باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، جمعه گذشته طرز تفکر روسیه در اعطای پناهندگی به ادوارد اسنودن را «عقب مانده» توصیف کرد.

آقای اوباما همچنین برنامه دیدار ماه آینده خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، را لغو کرده است.

ادوارد اسنودن روز ۲۳ ژوئن از هنگ کنگ به مسکو سفر کرد.

چند کشور آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا و اکوادور برای اعطای پناهندگی به او اعلام آمادگی کرده بودند، اما وی سرانجام پس از پنج هفته انتظار در بخش ترانزیت فرودگاه مسکو، از دولت روسیه پناهندگی موقت دریافت کرد.

درز اطلاعاتی ادوارد اسنودن که در چند دهه گذشته کم سابقه بوده، باعث شده است که دولت آقای اوباما تصمیم بگیرد در نحوه جمع آوری سوابق مکالمات تلفنی شهروندان تغییراتی ایجاد کند.

فعالان لیبرال در آمریکا ادوارد اسنودن را قهرمان می‌دانند زیرا او برنامه‌هایی را برملا کرده است که به باور این فعالان، حقوق اساسی مندرج در قانون اساسی ایالات متحده را نقض می‌کند.

اما باراک اوباما روز جمعه «میهن پرست» بودن این شهروند آمریکا را رد کرد.

دولت آقای اوباما تاکید دارد که برنامه‌های جاسوسی مخابراتی و سایبری برملا شده قانونی بودند و باعث شده بودند که سازمان‌های اطلاعاتی بتوانند شماری از حملات تروریستی را خنثی کنند.

agha-javad - تهران - ایران
درود فراوان بر چنین پدری که فرزندی مفید برای جامعه‌ها تربیت کرده است.
دوشنبه 21 مرداد 1392 - 09:54
کبالت3 - کرج - ایران
برو تا بفهمی شا پسر اخمخت چی رو به کی فروخت کبلائی.
دوشنبه 21 مرداد 1392 - 19:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • ویدیوی توقیف چمدان دیپلمات هلندی در فرودگاه تهران که صدا و سیما پخش کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • یکی از مدیران شبکه ان‌اچ‌کی ژاپن در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شده است
  • رهبر دموکرات‌ها: مساله ایران بسیار جدی است و کاخ‌سفید باید برنامه خود را با مردم آمریکا در میان بگذارد
  • سی‌بی‌اس‌نیوز: ترامپ از محدودیت گزینه‌های نظامی علیه ایران کلافه شده است
  • افزایش پروازهای ناتو برای رصد ایران/ ۱۲ جنگنده رادار گریز اف-۲۲ آمریکا در اسرائیل فرود آمدند
  • تغییر تاکتیک جنگی ترامپ به دلیل موشک‌های بالستیک خامنه‌ای
  • پیام «سیا» به زبان فارسی درباره نحوه تماس ایمن با این سازمان: صدای شما را می‌شنویم و می‌خواهیم کمک کنیم
  • کارزاری بی‌رحمانه برای ایجاد رعب و وحشت؛ «سونامی» بازداشت‌ها و ناپدیدسازی‌ معترضان