لباس‌ بازیگران اشک‌ها و لبخندها ۱.۳ میلیون دلار فروش رفت

جولی اندروز در صحنه‌ای از فیلم اشک‌ها و لبخندها

امل‌ترین مجموعه لباس‌های هنرپیشگان فیلم اشک‌ها و لبخندها از جمله لباس جولی اندروز در حراجی در هالیوود به مبلغ ۱.۳ میلیون دلار فروش رفت. نام خریدار این مجموعه فاش نشده است.


اشک‌ها و لبخندها که نام اصلی آن آوای موسیقی است از موفق‌ترین فیلم‌های موزیکال تاریخ سینما قلمداد می‌شود و برخی از ترانه‌های آن از جمله "دو، دو شب نخوابیدم"( در اصل دُ-رِ-می) از محبوب‌ترین ترانه‌های آمریکایی‌ها شده است.



جورج و ماریا فون‌تراپ واقعی



این فیلم پنج اسکار برد و جای فیلم "برباد رفته" را بعنوان پرفروشترین فیلم گرفت.

در میان لباس‌های این مجموعه می‌توان به لباس جولی اندروز که در نقش ماریا برای فرزندان کاپیتان فون‌تراپ ترانه دو، دو شب نخوابیدم را می‌خواند اشاره کرد.

از دیگر لباس‌ها نیز لباس‌های گلدار بچه‌های فون‌تراپ است که از پرده درست شده بود.



جولی اندروز در هفتاد و هفت سالگی



بعلاوه چهار صفحه تایپ شده که در آن تاریخچه خانواده آواز خوان توصیف شده و به امضای ماریا فون تراپ اصلی رسیده است در میان اشیایی بود که حراج شد.

ماجرای این فیلم که در سال ۱۹۶۵ به کارگردانی رابرت وایز ساخته شده از کتابی به نام "داستان خوانندگان خانواده تراپ" اقتباس شده که در ۱۹۴۹ چاپ شد و نویسنده آن ماریا آگوستا فون تراپ بود که در آن زمان کتاب بسیار پرفروشی شد.



کریستوفر پلامر بازیگر نقش کاپیتان فون‌تراپ در اشک‌ها و لبخندها



ماریا فون تراپ معلمی اتریشی بود که مانند داستان فیلم برای آموزش به یکی از هفت فرزند کاپیتان فون تراپ استخدام شد و به تدریج مراقبت از تمام فرزندان و سپس کاپستان فون تراپ را بر عهده گرفت. کاپیتان فون تراپ که همسرش مرده بود بعد با ماریا ازدواج کرد.

ماریا فون تراپ که می خواست راهبه شود در زندگی نامه اش بعدها نوشت: "من واقعا و عمیقا عاشق نبودم. من او (کاپیتان فون تراپ) را دوست داشتم ولی عاشقش نبودم. من عاشق بچه‌ها بودم بنابراین به نوعی با بچه‌ها ازدواج کردم، اما یادگرفتم عاشق او باشم بیش از هر کس در گذشته و آینده."



اعضای واقعی خانواده فون‌تراپ



ماریا از کاپیتان فون‌تراپ صاحب سه فرزند شد که اولین (رزماری) آنها دو ماه بعد از ازدواجش بدنیا آمد.

او به همراه دخترش رزماری در صحنه‌ای از فیلم اشک‌ها و لبخندها هم بازی کرد.

ماریا فون تراپ در سال ۱۹۸۷ در آمریکا درگذشت.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.