مطهری: پشت کانال کولر دفترم دستگاه های استراق سمع و فیلمبرداری نصب کرده اند

علی مطهری، نماینده مردم تهران در بیانیه ای نسبت به نقض حقوق شهروندی علیه وی انتقاد کرد.


به گزارش انتخاب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دکتر علی مطهری، متن بیانیه علی مطهری بدین شرح است:


لازم است اتفاق عجیب و ظالمانه ای را که چند روز پیش برای اینجانب رخ داد به اطلاع ملت شریف ایران و رهبر گرامی و رئیس جمهور منتخب برسانم:

صبح روز سه شنبه ۱۸/۴/۹۲ زمانی که مسئول دفتر خارج از مجلس اینجانب وارد  دفتر می شود، متوجه تغییراتی در دفتر از جمله در پنجره کولر می گردد. لذا پنجره را باز و با زحمت کشف می کند که پشت کانال کولر دستگاه های  مختلف استراق سمع و فیلمبرداری با مهارت نصب شده است و سپس دوربین نصب شده هم روی دیوار در نزدیکی پنجره کانال کولر پیدا می شود به طوری که گچ مسیر عبور سیم آن هنوز خیس بوده است.

با نظر اینجانب تجهیزات را بیرون آوردند. در تصاویر به دست آمده از این تجهیزات، تصویر فردی که آن را نصب می کند به وضوح دیده می شود و تصویر ۲ نفر دیگر از ۹ نفر متجاوز به حریم این ملک نیز تا حدی واضح است.

تصاویر دوربین طبقه ششم ساختمان نشان می دهد که ساعت ورود این متجاوزان ۱۸ دقیقه بامداد و ساعت خروجشان حدود ۴ صبح بوده است و تصاویر به دست آمده از تجهیزات فوق الذکر نشان می دهد که در این مدت در سایر اتاقهای دفتر نیز مشغول کار بوده اند.

همچنین تحقیق ما نشان می دهد که سرایدار را با تهدید، همراه خود کرده اند و به گفته او یک بار دیگر در اسفند ماه ۹۱ نیز این گروه وارد ساختمان شده اند.

در ساعت ۱۸ روز بعد یعنی چهارشنبه ۱۹/۴/۹۲ سه نفر که خود را پلیس امنیت معرفی می کردند وارد پوشاک فروشی طبقه هم کف ساختمان شدند و از صاحب مغازه خواستند که  DVRدوربین  خود را که تردد افراد به ساختمان را نشان می دهد تحویل آنها بدهد. مغازه دار مقاومت کرد چون بنا بود ابتدا یک نسخه از فیلم لحظات ورود و خروج آن متجاوزان را به ما بدهد، اما در نهایت مجبور به تسلیم آن شد. با تماسی که من با معاون پارلمانی نیروی انتظامی گرفتم و طبق گفته فرمانده پلیس امنیت تهران معلوم شد که این افراد  از پلیس امنیت نیستند و دروغ گفته اند. لذا با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتیم و دو تن از آنها را به کلانتری محل بردیم و یک تن فرار کرده بود. آنها قبل از ما رسیده بودند و رئیس کلانتری گفت آن دو نفر را تحویل اطلاعات ناجا دادیم تا موضوع روشن شود و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند. در واقع به نوعی فراری داده شدند و معلوم بود که رئیس کلانتری از خود اختیاری ندارد. اما وی قبول داشت که اینها از افراد پلیس امنیت نبوده اند بلکه افرادی از یک نهاد اطلاعاتی بوده اند.

از نظر اینجانب این سه نفر، همکار  یا افرادی از همان ۹ نفر متجاوز بودند که برای پاک کردن آثار جرم خود آمده بودند.

بدیهی است که لازم است وزارت اطلاعات که مسئول حفظ امنیت شهروندان است در اسرع وقت توضیح کافی درباره این حادثه اسفناک و این اقدام غیر قانونی و خلاف قانون اساسی و منطبق بر قانون جنگل بدهد و افراد مذکور معرفی و مجازات گردند و معلوم شود دستور این اقدام ضد حقوق بشری توسط چه کسی صادر شده است تا وی نیز معرفی و مجازات گردد.

حفظ نظام از این طریق انجام می شود نه با ورود شبانه و دزدانه به دفتر یا خانه مردم و کار گذاشتن دستگاه شنود و دوربین فیلمبرداری.

طبق اصل بیست و پنجم قانون اساسی "استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون" و طبق ضوابط مربوط که در حکم قانون است شنود باید با حکم قاضیِ شنود، آن هم برای مسائل حیاتی مانند کشف قاتل و در مدت معین، و درباره نمایندگان مجلس باید با اطلاع رئیس مجلس انجام شود، در حالی که هیچ یک از قاضی شنود و رئیس مجلس از این موضوع اطلاع نداشتند.

زمانی که با یک نماینده شناخته شده مجلس این گونه رفتار می کنند، معلوم نیست چه ظلم هایی در حق مردم عادی روا داشته می شود! لذا نباید به سادگی از کنار این گونه حوادث گذشت بلکه باید تا معرفی و مجازات عاملان آن دنبال شود و دامن نظام جمهوری اسلامی از این آلودگی ها پاک گردد.

طبیعت کار اطلاعاتی به گونه ای است که اگر مراقبت نشود بسیاری از کارهای غیرقانونی و حرام، قانونی و مباح جلوه می کند، خصوصا با توجه به این تعلیم غلط برخی افراد که برای حفظ نظام دست به هر کاری می توان زد. اینجاست که ممکن است سرباز گمنام امام زمان تبدیل به سرباز گمنام شیطان شود و زحمات افراد پاک و متدین و فداکار همکار خود را بر باد دهد.

رأی دهید
آزاده هبوط - ملبورن - استرالیا
حالا نوبت این شده خودش رو به موش مردگی بزنه .. کلاش
شنبه 22 تير 1392 - 13:54
khonindel - نا کجا آباد - ابران
کی بی کار که تو رو آدم حساب کرده.؟؟؟. اینجوری محبوب نمیشی. بابات یک چیزی بود گور به گور شد رفت.
شنبه 22 تير 1392 - 15:42
fred1540 - هرنه - بلژيك
با سلام همون کارهای که قبلا برای دیگران می‌کردی الان برای تو می‌کنند چیزی که عوض داره گله نداره آقاارو از همین الان که می‌خواد بره کابینه دولت کنترلش کردند یا اون که میخوان از آقا صوتی بگیرند که اگه یک موقع خواست پاشو از گلیم بیشتر کنه با مدرک بندزنش بیرون اون هم مثل لار یجا ن‌‌ برادرش تو مجلس دادگاه نیست که کاری بکنند آین دولت فقط باید از ریشه نبود بشه
شنبه 22 تير 1392 - 14:59
Cater_pillar - اپسالا - سوئد
زمانی که با یک نماینده شناخته شده مجلس این گونه رفتار می کنند، معلوم نیست چه ظلم هایی در حق مردم عادی روا داشته می شود! --- همه کسانی که سری در آخور رژیم آخوندی دارن میدونن ، همونطور که خودت هم گفتی، که مردم عادی هیچ امنیتی از دست نیروهای اطلاعات ، بسیج، سپاه، ارازل و اوباش ( که این روزها عضویت شان در رژیم آخوندی ثابت شده ) ندارند، و این اصل بدبختی مردم ، فرار ما از ایران ، کشته شدن بسیاری در ایران و حکومت عده ای مثل شما میشه . ولی محض یاد آوری ، شاه سیستم امنیتیش از شما محکم تر بود ولی عاقبت رفتنی شد.
شنبه 22 تير 1392 - 14:49
أواره - دوحـه - قطــر
چیزی که عوض داره گله نداره آقاااااااااااااااااااااااای مطهری - حتما اقاتون (علی یه دست) دستور دادن ...
شنبه 22 تير 1392 - 16:19
ققنوس - تهران - ایران
مقام معظم رهبری وقتی‌ این موضوع و فهمیدن خیلی‌ ناراحت شدن و فرمودن نباید وزارت اطلاعات از این به بعد از این افراد ناشی‌ و احمق استفاده کند
شنبه 22 تير 1392 - 16:36
dara20 - تهران - ايران
حالا کجاشو دیدی برو پشت کانال کولر اتاق خواب خودت و دخترت هم دوربین و میکروفن کار گذاشته شده. حکومت اسلامی باید اسلامی باشه خوب اسلام هم مروج همین چیز هاست.
شنبه 22 تير 1392 - 16:57
asemanabi1 - اتن - یونان
اخه چرا باید اینجوری شه................
شنبه 22 تير 1392 - 17:19
amir-amir - تورنتو - كانادا
این جماعت دو پا خدا نکند که به تکنولوژى دست پیدا کند در غیر این صورت پوست از سر همنوع خود خواهد کند مردم به توالت و حمام و مسائل خصوصى اگر بروند بهتر است یک بازرسى کنند که دوربینى نباشد اگر فردا خودتان را در یوتیوب دیدید مقصر خودتان هستید که ملاحظه نکردید حالا به کنار بماند که ایمیل ها و مکاتبات کامپیوترى از سوى اکثر دولت ها تحت کنترل هستند چاره اى نیست باید تحمل کرد
شنبه 22 تير 1392 - 17:31
کبالت3 - کرج - ایران
هرکی تو این حکومت دست یا انگشتی داره یه جورائی یه نقاطیش بو یناکه یعنی شرط ورودش اینه. از راست تا چپ و میانه همه هم از هم پرونده دارن و هرکی سعی میکنه پرونده اون یکی رو پر ملاط تر کنه این اقدام برادران پت و مت نشان کیهان مدار هم در راستای پرونده سازی برای وزرای احتمالیه روحانی بوده لابد کبلائی.
شنبه 22 تير 1392 - 19:35
zpirooz - آخن - آلمان
وقتی تو دفتر استادهای دانشگاه بی هیچ دلیلی شنود میگذازند تو هم لازم داری اقای محترم
شنبه 22 تير 1392 - 20:13
sourena.de - اشتوتگارت - آلمان
توی اطاق خوابت رو هم یه نگاهی بکن تا سربازان گمنام دوربینی کار نگذاشته باشند. از این به بعد هم کمتر حرف بزن تا مثل بابات سرت رو زیر آب نکنند و گردن منافقین بیاندازند. تو که از احمد خمینی بالاتر نیستی!!!
شنبه 22 تير 1392 - 20:38
کمون سرخ - استکهلم - سوِِئد
یاد کتاب 1984 زنده یاد جورج اورول افتادم. حکایت همه سیستمهای توتالیتر یکیست.
شنبه 22 تير 1392 - 20:45
sharafYabi - بیمبه - انگولا
یک تیم بسکتبال بردن آنجا با چند تا نقاش و گچ کار و سه تا لاشخور Secret Service که نمیدونن secret یعنی‌ چی‌. نشون دهنده نزول کمی و کیفی سربازان گمنام ابلیس.
شنبه 22 تير 1392 - 21:38
Nimi1354 - تربت جام - ایران
این کارها زیرنظرحسین شریعتمداری هست میخواد ازهمه آتو داشته باشه مگه ویدیوی معاون وزیر راه ترابری رادرآسانسور ندیدین که چقدر برای ظبطش کارشده بود معلوم بود کار شخص تنها بدون پشتوانه قوی نمیتونه باشه
شنبه 22 تير 1392 - 21:48
arman20121391 - طبس - یزد - ایران
واقعا که شورشو درآوردند البته تو این مملکت و این حکومت که مانند یک مار چند سر میمونه چیز عجیبی نیست و امیدوارم همان طور که خود آقای مطهری گفته واقعا متوجه شده باشه که وقتی که با یک نماینده سرشناس و حتی اصولگرای مجلس این کارو می کنند با مردم عادی و خصوصا مخالفان و منتقدان حکومت چه می کنند
شنبه 22 تير 1392 - 23:35
classic - تهران - ایران
حالا خدا رو شکر کن که توی توالت دفترت دوربین کار نذاشتن! اما عجب خبریه این خبر. اگه صحت داشته باشه مثل بمب میترکه. برای بار اول هست که یک همچین ماجرای فضاحت باری علنی میشه. یک فضاحت دیگر برای رژیم. من نمیدونم دیگه چه رویی مونده واسه رژیم. این مطهری باید دیگه فهمیده باشه رژیم چیه. اگه هم هنوز نفهمیده خیلی .. باید باشه
شنبه 22 تير 1392 - 23:54
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
قطعا این شنود و تجسس توسط وزارت اطلاعات و با مجوز از خامنه ای صورت می گیرد . چون بعدا کسی برای اینکارش مواخذه نمی شود مگر نمایشی مانند قضیه کهریزک !! اطلاعاتیها می خواهند دقیقا بدانند که آیا مطهری دوست نمای دشمن است یا خیر ؟! بهرحال آتو ازش داشته باشند و و ...!! آیا این کار آنها برخلاف آیات صریح قرآن کریم نیست که تاکید دارد در امور همدیدگر تجسس نکنید؟! آیا این حکومت اسلامیست ؟! آیا این حکومت اصلا جمهوریست ؟! جمهوری که نیست چون مردم شخص اول کشور را انتخاب نمی کنند و شخص دوم هم از هزارتا فیلتر رد میشه که همه اش به خامنه ای بر می گردد پس جمهوری نیست و چنین رفتارهائی هم نشان می دهد که اسلامی هم نیست!! پس باید گفت: نه جمهوری نه اسلامی ایران!جمهوری اسلامی واژه ای که معنی ندارد ! نه اسلام در آن رعایت می شود و نه هم انتخاب واقعی توسط مردم صورت می گیرد!
یکشنبه 23 تير 1392 - 11:59
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»