مصرف آبلیمو و مایعات تنها درمان خانگی مسمومیت

یک متخصص تغذیه درمان خانگی مسمومیت را تا زمانی مجاز دانست که بیمار احساس سردرد و سرگیجه نداشته باشد چرا که پس از آن بیماری خطرناک می‌شود و خاطرنشان کرد: بیماران با مصرف مایعات، آب لیموی تازه و لبنیات تازه می‌توانند به دفع مواد مسموم کمک کنند.


دکتر ضیاءالدین مظهری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش مسمومیت‌های غذایی در فصل گرما، توصیه کرد: مردم باید به محض مشاهده تغییر رنگ و طعم مواد غذایی با دقت در مورد مصرف آن تصمیم بگیرند و به تاریخ مصرف روی آن اطمینان کامل نداشته باشند.


مظهری در رابطه با تنوع مسمومیت در مواد غذایی اظهار کرد: در بعضی از مواد غذایی پس از پایان مهلت استفاده، فقط کیفیت آن کاهش پیدا می‌کند اما برخی از مواد غذایی ممکن است آلودگی‌های میکروبی و حتی مسموم خطرناک و کشنده تولید شود.

این استاد دانشگاه مصرف داروهای خودسرانه در منزل را بسیار خطرناک دانست و افزود: در صورتی که بیمار احساس سردرد و سرگیجه داشت، حتما به مراکز درمانی مراجعه کند تا با استفاده از آنتی‌بیوتیک‌هایی که پزشک معالج تجویز می‌کند، بهبودی حاصل شود.

وی با بیان این که سیستم دفاعی بدن تلاش می‌کند تا از راه اسهال و استفراغ و در واکنش اولیه مسمومیت را دفع کند، افزود: بیماران باید با مصرف مایعات، آب لیموی تازه و لبنیات تازه به دفع مواد مسموم کمک کنند.

نایب رییس انجمن علمی پیشگیری از چاقی با اشاره به مصرف رادیکال‌های آزاد در قالب طعم‌دهنده‌ها و نگه‌دارنده‌های شیمیایی گفت: مصرف این نوع مواد منجر به بیماری‌های خود ایمنی می‌شود. در این بیماری‌ سلول‌های دستگاه‌های ایمنی توان تشخیص مواد خارجی از سلول‌های بدن را از دست می‌دهد که در این صورت، مسمومیت ضربه سنگین به بدن وارد می‌کند.

رأی دهید
*Fanoos* - ایران - ایران
عشق من لیموی تازه
یکشنبه 16 تير 1392 - 22:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟