معاون نیروی انتظامی: نگاه ما به دانشجویان امنیتی نیست

معاون اجتماعی نیروی انتظامی مدعی شد که پلیس در این دوره بهترین تعامل را با دانشجویان داشته و نگاهی "آکادمیک و اجتماعی" به دانشجویان دارد. این در حالی است که سرکوب و فشار به دانشجویان شدت گرفته است.


سعید منتظرالمهدی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی تهران، در گفت‌وگویی با خبرگزاری "مهر" مدعی شد که پلیس ایران به دانشجویان و فعالیت‌های آن‌ها نگاه امنیتی ندارد. این مقام مسئول در نیروی انتظامی گفت که نگاه پلیس به دانشجویان کاملا "آکادمیک" و "اجتماعی" است.


منتظرالمهدی که مدعی شد دوره‌ی مسئولیت آن‌ها "بهترین دوران تعامل نیروی انتظامی و دانشجویان" است، تاکید کرد:«مردم خودشان می‌توانند قضاوت کنند و فکر نمی‌کنم تاکنون چنین فضای تعاملی بین پلیس و دانشجویان وجود داشته باشد.»

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با تاکید بر این‌که دانشجو باید "دانش‌پژوه" باشد، اضافه کرد که به نظر آن‌ها دانشجو اگر با پلیس همراه و همسو باشد، سرعت پلیس در ماموریت‌ها بالا رفته و دانشجویان به عنوان "مبلغ پلیس" عمل خواهند کرد.

این مقام مسئول نیروی انتظامی همچنین با انکار تنش‌های بسیار میان دانشجویان و نیروهای امنیتی در سال‌های گذشته، مدعی شد که در صورت بروز کوچک‌ترین مشکلی نیز پلیس این موضوع را با "تعامل" با دانشجویان حل‌وفصل می‌کند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی در شرایطی مدعی روابط حسنه‌ی پلیس و دانشجویان می‌شود که در سال‌های اخیر فشارها بر فعالان دانشجویی و فضای دانشگاه از همیشه بیشتر شده است.

سازمان "عفو بین‌الملل" در بیانیه‌ای به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۱-۹۲ با اعتراض به بازداشت ده‌ها فعال دانشجویی و افزایش تبعیض جنسیتی، فضای امنیتی حاکم بر دانشگاه‌ها را محکوم کرد.

گزارش سازمان عفو بین‌الملل با تاکید بر این‌که بسیاری از دانشجویان برای گذراندن احکام خود به زندان فراخوانده شده یا از تحصیل تعلیق و محروم شدند، تاکید کرده که بسیاری از این دانشجویان در جریان تجمع‌های مسالمت‌آمیز صنفی با مطالبات صنفی در فضای دانشگاه بازداشت و محکوم شدند.

در خردادماه ۱۳۹۲ نیز گزارش ۸ سال نقض حق تحصیل دانشجویان در ایران که کار مشترک کمیسیون حقوق بشر دفتر تحکیم وحدت، کمپین "دفاع از حق تحصیل" و وب‌سایت "دانشجو نیوز" است، منتشر شد.

این گزارش سازمان سنجش آموزش کشور، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و تحقیقات و فن‌آوری، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت بهداشت و آموزش و درمان پزشکی، وزارت اطلاعات، قوه قضائیه، پلیس و کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها و حراست را به عنوان نهادهای مختلفی که در محرومیت از تحصیل شهروندان و دانشجویان ایرانی نقش دارند، معرفی کرده است.

این گزارش به ۷۶۸ مورد احکام محرومیت دانشجویان از تحصیل و ۲۵۰ مورد اخراج دانشجویان و اساتید از دانشگاه های ایران با شرح جزئیات این موارد از فروردین ۱۳۸۴ تا اسفند ماه ۱۳۹۱ اشاره کرده است. نزدیک به ۶۵۰ مورد محرومیت از تحصیل و اخراج شهروندان از دانشگاه‌های کشور به ثبت رسیده که اسامی آنان منتشر نشده است.  

نسخه‌ای از این گزارش در اختیار احمد شهید، گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل درباره حقوق بشر در ایران نیز قرار گرفته است. احمد شهید در گزارش‌های پیشین خود بارها به فشار و سرکوب دانشجویان و فضای امنیتی دانشگاه‌ها اعتراض کرده است.

رأی دهید
لبیک یا ثارالساندیس لبیک - بارسلون - اسپانیا
حالا این هم آدم شده میخواد بگه کلمات قلمبه سلمبه بلده!!! اگه میدونستی آکادمی چیه که اینطور بیسواد و نفهم بار نمی اومدید!! با دوهزار تومن پول ناچیز راحت میشه هر مامور نیروی افتضاحی رو خرید این رو هم بگذار به حساب آکادمیکت.
شنبه 8 تير 1392 - 12:44
مهرتابان - تهران - ایران
این روزها پارازیت خیلی شدید شده فکر کنم از ترس 18 تیر باشه.
شنبه 8 تير 1392 - 14:43
Neda02 - اتاوا - کانادا
آره جان عمه‌ات. تو که راست می‌گی. ای آقای معاون نیروی انتظامی، مطمئنم به روح اعتفاد نداری.
شنبه 8 تير 1392 - 15:44
مهر آسا - تهران - ایران
سلام بر سردار رادان جانشین محترم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران من خود یک دانشجو هستم و از نیروی محترم انتظامی در برقراری نظم و امنیت در زمان انتخابات تقدیر و تشکر می کنم و آرزوی من پیروزی و موفقیت روز افزون شما جان بر کفان است - هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت آیت اله بهشتی و 72 تن از یارانش به دست استکبار جهانی گرامی باد و راهشان پررهرو باد
شنبه 8 تير 1392 - 17:29
khorramdin babak - فرانكفورت - فرانكفورت
مهر آسا - تهران - ایران : من نمی‌‌دانم که شما دانشجو هستید یا خیر اگر بله پس از دانشجوهای که به زور شمشیر در دانشگاه راه یافته‌اند. وگرنه عقل شما مثل دانشمند شما امام جهفر صادق می‌‌باشد .که می‌‌گفت هرکس به کفتر سر بام نگاه کند مانند این باشد که به علت تناسلی‌ مادر خود نگاه کرده حدیث. یا اینکه فتوا صادر کرده بود که در بیابان پشت خود را بعد از خالی‌ کردن با ۳ کلوخ پاک کنید و در پرسش مسلمانی مثل شما که پرسیده بود با ۲ کلوخ هم می‌‌شود پاسخ داد .خیر بر مبنا دین مبین اسلام باید ۳ کلوخ باشد.
شنبه 8 تير 1392 - 21:08
khorramdin babak - فرانكفورت - فرانكفورت
مهر آسا - تهران - ایران : دانشجو شجاع مسلمان اگر شما دانشجو بودید که کتاب امام امت را می‌‌خوانید که به دنیا ثابت کرد اقتصاد مال خر است ولی‌ ۸ صفحه در باره آداب مستراح رفتن نوشته. به ما یاد داد که احساسی‌ به وطن و ایران نداشته باشیم ولی‌ چگونه با یک دختر ۷ ساله لاس بزنیم تا ۸ ساله شود تا توانیم بکارت او را بگیریم. اگر شما دانشجو هستید من با افتخار یک خر قبرسی می‌‌باشم.
شنبه 8 تير 1392 - 21:15
علیرضا خان - لندن - انگلستان
راست میگه منم تایید میکنم این حرفو که نگاه امنیتی نیست.نگاه مجرمانه هست نگاه محکومانه و خفه کردن دانشجو توی نطفه هست.دیدم که میگما.بالاخره منم تو اون مملکت دانشجو بودم.
یکشنبه 9 تير 1392 - 03:11
dara20 - تهران - ايران
آخه شما مزدوران هار رژیم وقاحتی که اکثراً بیسواد یا کم سواد هم هستید از مفهوم آکادمی و اکادمیک چیزی هم می‌‌فهمید؟پرتاب دانشجویان از طبقات فوقانی خوابگاه و یا ضرب و شتم آنان در دانشگاه‌ها و یا شکنجه و در نهایت به قتل رساندنشان در زندان‌های مخوف حکومت بر گرفته از همین نگاه آکادمیک شما سگ‌های پاچه گیر و هار رژیم فاسد اسلامی است؟
یکشنبه 9 تير 1392 - 12:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.