مقصد نهایی افشاگر سازمان امنیت ملی آمریکا ونزوئلا گزارش شده است
رأی دهید
گزارش ها از مسکو حاکی است مقصد نهایی ادوارد اسنودن، افشاگر رسوایی اخیر سازمان امنیت ملی آمریکا که امروز هنگ کنگ را به مقصد روسیه ترک کرد، ونزوئلا است.
یکی از منابع شرکت هواپیمایی آئروفلوت گفته است که آقای اسنودن قرار است فردا ( دوشنبه ۲۴ ژوئن) از مسکو به کوبا و پس از آن به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا برود.
به گفته دولت هنگ کنگ، که بخشی از چین است، آقای اسنودن داوطلبانه و از طریق قانونی با یک هواپیما هنگ کنگ را ترک کرده است.
یک روزنامه انگلیسی زبان چین "براساس منابع موثق" پیشتر نوشت که آقای اسنودن امشب (یکشنبه ۲۳ ژوئن) وارد مسکو می شود.
اما گفته شده بود که مسکو مقصد نهایی او نخواهد بود.
پیشتر آمریکا در تماسی با دولت هنگ کنگ رسما خواستار استرداد آقای اسنودن شده بود.
دادگستری آمریکا این پیمانکار سابق سازمان امنیت ملی را به جاسوسی، سرقت و تغییر اسناد محرمانه متهم کرده است.
به گفته دولت هنگ کنگ هیچ دلیلی برای دستگیری آقای اسنودن براساس خواسته آمریکا وجود نداشت به این دلیل که مدارک ارائه شده از سوی آنها با قوانین هنگ کنگ مطابقت نداشته است.
براساس اطلاعاتی که آقای اسنودن منتشر کرد، سازمان امنیت ملی آمریکا از شرکت مخابراتی ورایزن (یکی از بزرگترین شرکت های مخابراتی آمریکا) خواسته بود تا اطلاعات مربوط به مکالمات تلفنی و فعالیت های اینترنتی شهروندان را در اختیارش بگذارد.
آقای اسنودن پس از افشای این اطلاعات، به هنگ کنگ گریخت.
دولت آمریکا در واکنش به افشای این اطلاعات، اعلام کرد که اخذ اطلاعات مربوط به مکالمات تلفنی برای افزایش امنیت شهروندان لازم بوده است.
باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا نیز گفته بود این اقدامات با نظارت کنگره و دادگاههای ویژه صورت میگرفت.
پیشتر، کیت الکساندر، مدیر سازمان امنیت ملی آمریکا، اعلام کرد که این طرحها به مقابله با ۵۰ حمله تروریستی در ۱۲ سال گذشته کمک کرده اند.
کبالت - کرج - ایران
همسفر تنها نرو بزار تا منم بیام......بدو مموتی
دوشنبه 3 تير 1392 - 11:21
Nimi1354 - تربت جام - ایران
این جای تعجب نیست مقصد نهایی همه فراریان جاسوس وخائن به ملت وکشور به روسیه مهد خباثت وجاسوسی ,دورویی هست
سه شنبه 4 تير 1392 - 01:33
