چرت دویست میلیون یورویی یک کارمند بانک

کارمند یکی از بانکهای آلمان موقع استفاده از کامپیوتر برای انتقال یک مبلغ ناچیز از حساب یکی از مشتریان یک لحظه دچار حواس پرتی شد و به جای زدن ۶۲ یورو رقم ۲۲۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۲۲ یورو را وارد کرد. وی بدون اینکه حتی متوجه اشتباه خود شود حساب این مشتری را کاملا خالی کرد.


این حادثه را می توان وحشتناک ترین کابوس یک مدیر بانک دانست.


به گزارش روزنامه بریتانیایی ایندیپندنت، این کارمند بداقبال روز سه شنبه بیست و یکم خرداد در جلسه دادگاه رسیدگی به تخلفات کاری ایالت «اسن» در آلمان حاضر شد.

وی خطاب به جلسه دادگاه گفت که وی قصد داشته از حساب این مشتری فقط ۶۲ یورو منتقل کند ولی یک لحظه خوابش گرفته و به جای آن رقم  ۲۲۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۲۲ یورو از آن حساب منتقل کرده است.

وی توضیح داد که احتمالا دلیل چنین اشتباه بزرگی این بوده که وی موقع زدن دکمه رقم ۲ روی کیبورد کامپیوتر خوابش برده و رقم ۲ را نه بار تکرار کرده است. این کارمند متوجه اشتباه خود نشده بود و بقیه کارمندان بانک چند ساعت بعد به هنگام مرور حساب و کتاب های روزانه بانک این اشتباه چند میلیون یورویی را کشف کرده و آن را تصحیح کردند.

به نوشته ایندیپندت، یکی از همکاران کارمند بانک یاد شده، زن ۴۸ ساله ای است که مسئول نظارت بر پرداخت های روزانه این شعبه بود و به دلیل سهل انگاری و تایید این نقل و انتقال عجیب از کار اخراج شده است.

یکی از دلایل تشکیل این دادگاه شکایت همین کارمند زن بود که به حکم اخراج خود اعتراض کرده بود. دادگاه تخلفات اداری در پایان این دادرسی اعلام کردند که این کارمند در ارتکاب این اشتباه بزرگ نقشی نداشته و بانک مزبور باید وی را سرکار خود برگرداند.

قضات دادگاه درحکم خود اعلام کردند که اشتباه این کارمند آگاهانه نبوده و وی قصد نداشته به بانک لطمه بزند بنابراین نهایت مجازات در مورد خطای وی می تواند یک توبیخ رسمی باشد. و اما در مورد کارمندی که با چرت بی موقع خود چند صد میلیون یورو را اشتباها منتقل کرده بود دادگاه فقط وی را نصیحت کرد که از این به بعد موقع کار حواس خود را جمع کند.

Labe karoon - شیین - نروژ
کارمندان بانکهای ایرانی یه عمره که تو چرتن...
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 01:30
siavash2111 - ویسبادن - آلمان
چندسال پیش یه روز آخر ماه رفتم بانک که ببینم پولی‌ هست تو حسابم یا نه ، دیدم ۳۵۰۰ یورو از جای به حسابم پول واریز شده در جا فهمیدم اشتباهی‌ رخ داده ، من هم ایرانی‌ وار (lol) در عرض ۲ روز از جاهای مختلف پول را گرفتم تا یه روز از بانک نامه آمد که که پول را اشتباهی‌ به حسابم واریز شده من هم گفتم نمیدونم ولی‌ فعلا جا تر است و بچه نیست می‌تونم ماهیانه بدم .
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 02:14
datadatabb - تهران - ایران
یکی از سخت ترین کارها مخصوصا تو ایران کار توی بانک هست. از اشنایان من هستند که بنده خدا باید 6 صبح بره اومدنش ه باخداست که 7 یا 8 شب یا حتی دیرتر برگرده. موقع عید که دیگه بدتر. خلاصه کارپر استرسی هست.خدا بهشون صبر بده. البته ناگفته نماند مزایای شغلی خوبی داره
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 02:18
marcopollo - امستردام - هلند
چرت بی موقع خود.
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 04:40
kourosh84 - واشنگتن - آمریکا
تازه فهمیدم چرا این قدر مردم اروپا سرد هستن ، چون هیجان ندارن ! اگر این ۲ کارمند رو در خیابان به دار میکشیدن هم چند هزار نفر صبح زود سرگرمی داشتن هم دیگه کسی‌ جرات اشتباه کردن نداشت .لطفا رجوع شود به کتاب مدیریت جهانی‌ دکتر محمود احمدی‌نژاد !.
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 06:53
hamidla - هامبورگ - المان
آلمان دیگه! مگر همینطوری، پشمی می‌شه کسی‌ اخراج کار:) یوه هاها..... ؛)
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 10:41
amirbenz - لس آنجلس - آمریکا
Labe karoon - شیین - نروژ:. شما مثل اینکه فقط کارت ز‌ر مفت زدنه! نه؟! آخه تو از کار بانک چی‌ سرت می‌شه؟.
جمعه 24 خرداد 1392 - 03:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ایران خشمگین از تصمیم اتحادیه اروپا؛ اژه‌ای: آنها عواقب و تبعات این حماقت‌شان را خواهند دید
  • نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • آیا حمله آمریکا به ایران از این کشور یک لیبی دیگری خواهد ساخت؟
  • دستیار وزیر خارجه آمریکا: اجازه نمی‌دهیم وابستگان رژیم جمهوری اسلامی از ویزای آمریکا سوءاستفاده کنند
  • ایران، تنها کشور در جهان است که شهروندان مجروحش التماس می‌کنند «فقط ما را بیمارستان نبر»
  • ترکیه در هراس از آغاز جنگ و فروپاشی جمهوری اسلامی
  • از بهمن ۵۷ تا بهمن ۴۰۴ بر ما چه رفت؛ مرغ طوفان را به آتش کشیدیم و جغد جماران را تیمار کردیم
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • سروش دباغ: موافق کودتای سپاه نیستیم؛ هزینه استعفا یا برکناری علی خامنه‌ای کمتر از هزینه جنگ است
  • افشای عکس‌های جنجالی ژیلا صادقی؛ معشوقه رهبر یا مهره امنیتی؟
  • +378رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +274کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +225اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +210مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +202شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +191روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +184اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +178شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند