چرت دویست میلیون یورویی یک کارمند بانک

کارمند یکی از بانکهای آلمان موقع استفاده از کامپیوتر برای انتقال یک مبلغ ناچیز از حساب یکی از مشتریان یک لحظه دچار حواس پرتی شد و به جای زدن ۶۲ یورو رقم ۲۲۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۲۲ یورو را وارد کرد. وی بدون اینکه حتی متوجه اشتباه خود شود حساب این مشتری را کاملا خالی کرد.


این حادثه را می توان وحشتناک ترین کابوس یک مدیر بانک دانست.


به گزارش روزنامه بریتانیایی ایندیپندنت، این کارمند بداقبال روز سه شنبه بیست و یکم خرداد در جلسه دادگاه رسیدگی به تخلفات کاری ایالت «اسن» در آلمان حاضر شد.

وی خطاب به جلسه دادگاه گفت که وی قصد داشته از حساب این مشتری فقط ۶۲ یورو منتقل کند ولی یک لحظه خوابش گرفته و به جای آن رقم  ۲۲۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۲۲ یورو از آن حساب منتقل کرده است.

وی توضیح داد که احتمالا دلیل چنین اشتباه بزرگی این بوده که وی موقع زدن دکمه رقم ۲ روی کیبورد کامپیوتر خوابش برده و رقم ۲ را نه بار تکرار کرده است. این کارمند متوجه اشتباه خود نشده بود و بقیه کارمندان بانک چند ساعت بعد به هنگام مرور حساب و کتاب های روزانه بانک این اشتباه چند میلیون یورویی را کشف کرده و آن را تصحیح کردند.

به نوشته ایندیپندت، یکی از همکاران کارمند بانک یاد شده، زن ۴۸ ساله ای است که مسئول نظارت بر پرداخت های روزانه این شعبه بود و به دلیل سهل انگاری و تایید این نقل و انتقال عجیب از کار اخراج شده است.

یکی از دلایل تشکیل این دادگاه شکایت همین کارمند زن بود که به حکم اخراج خود اعتراض کرده بود. دادگاه تخلفات اداری در پایان این دادرسی اعلام کردند که این کارمند در ارتکاب این اشتباه بزرگ نقشی نداشته و بانک مزبور باید وی را سرکار خود برگرداند.

قضات دادگاه درحکم خود اعلام کردند که اشتباه این کارمند آگاهانه نبوده و وی قصد نداشته به بانک لطمه بزند بنابراین نهایت مجازات در مورد خطای وی می تواند یک توبیخ رسمی باشد. و اما در مورد کارمندی که با چرت بی موقع خود چند صد میلیون یورو را اشتباها منتقل کرده بود دادگاه فقط وی را نصیحت کرد که از این به بعد موقع کار حواس خود را جمع کند.

Labe karoon - شیین - نروژ
کارمندان بانکهای ایرانی یه عمره که تو چرتن...
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 01:30
siavash2111 - ویسبادن - آلمان
چندسال پیش یه روز آخر ماه رفتم بانک که ببینم پولی‌ هست تو حسابم یا نه ، دیدم ۳۵۰۰ یورو از جای به حسابم پول واریز شده در جا فهمیدم اشتباهی‌ رخ داده ، من هم ایرانی‌ وار (lol) در عرض ۲ روز از جاهای مختلف پول را گرفتم تا یه روز از بانک نامه آمد که که پول را اشتباهی‌ به حسابم واریز شده من هم گفتم نمیدونم ولی‌ فعلا جا تر است و بچه نیست می‌تونم ماهیانه بدم .
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 02:14
datadatabb - تهران - ایران
یکی از سخت ترین کارها مخصوصا تو ایران کار توی بانک هست. از اشنایان من هستند که بنده خدا باید 6 صبح بره اومدنش ه باخداست که 7 یا 8 شب یا حتی دیرتر برگرده. موقع عید که دیگه بدتر. خلاصه کارپر استرسی هست.خدا بهشون صبر بده. البته ناگفته نماند مزایای شغلی خوبی داره
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 02:18
marcopollo - امستردام - هلند
چرت بی موقع خود.
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 04:40
kourosh84 - واشنگتن - آمریکا
تازه فهمیدم چرا این قدر مردم اروپا سرد هستن ، چون هیجان ندارن ! اگر این ۲ کارمند رو در خیابان به دار میکشیدن هم چند هزار نفر صبح زود سرگرمی داشتن هم دیگه کسی‌ جرات اشتباه کردن نداشت .لطفا رجوع شود به کتاب مدیریت جهانی‌ دکتر محمود احمدی‌نژاد !.
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 06:53
hamidla - هامبورگ - المان
آلمان دیگه! مگر همینطوری، پشمی می‌شه کسی‌ اخراج کار:) یوه هاها..... ؛)
‌پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 10:41
amirbenz - لس آنجلس - آمریکا
Labe karoon - شیین - نروژ:. شما مثل اینکه فقط کارت ز‌ر مفت زدنه! نه؟! آخه تو از کار بانک چی‌ سرت می‌شه؟.
جمعه 24 خرداد 1392 - 03:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ادامه درگیری دانشجویان معترض با دانشجویان بسیجی در دانشگاه های ایران
  • مامور سابق سیا:فریب مهلت ۱۰ روزه ترامپ را نخورید، حمله به ایران ممکن است همین دوشنبه یا سه‌شنبه انجام شود
  • ایالات متحده آمریکا در آستانه سناریوی «جنگ تمام‌عیار» با جمهوری اسلامی است
  • محکومیت اظهارات سفیر آمریکا درباره حق اسرائیل بر خاک خاورمیانه از سوی کشورهای مسلمان
  • گزارش روزنامه شرق از بیمارستان الغدیر: پیکرها را در پتو پیچیده بودند/ تصاویر صحت دارند
  • گراهام خطاب به ترامپ: به حرف کسانی که مانع حمله به ایران می‌شوند گوش نده!
  • میدان تایمز نیویورک؛ برگزاری مراسم افطار در میان تابلوهای تبلیغاتی و ترافیک شهری + ویدئو
  • پرتره‌های زیبا از چشم‌های روشن نادر در کشور بنگلادش اثر عکاس بنگلادشی «مو عایشه»
  • نیویورک‌تایمز فاش کرد: نقشه چندلایه‌ی خامنه‌ای برای جانشینی مقامات ارشد در صورت جنگ با آمریکا
  • بیانیه تیپ سیمرغ؛ در حال بازسازی شبکه‌های خود هستیم و بدستور رضا شاه دوم عمل خواهیم کرد
  • واکنش زاکانی، شهردار تهران، به قرار گرفتن نام خود در «لیست ترور اسرائیل» + ویدیو
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • علیرضا دبیر خانواده‌ها کشته‌شدگان را مسخره کرد: می‌گن ناراحتیم، می‌زنن می‌رقصن
  • تظاهرات مردم آبدانان با شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای» در اعتراض به بازداشت یک معلم
  • تصاویر: دانا ادن، تهیه‌کننده سریال «تهران» کیست؟
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد
  • سخنرانی شجاعانه مادر نهایت رحیمی: از این پس تاسوعا و عاشورای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه است
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • سخنرانی شیرین عبادی در سنای فرانسه و دفاع از شاهزاده رضا پهلوی