کشف قدیمی‌ترین نمونه کودک‌آزاری تاریخ

 یک کودک دو تا سه ساله که در قبرستانی متعلق به دوران «رومانو» مسیحی‌ها در واحه‌ Dakhle مصر پیدا شده، قدیمی‌ترین شواهد کودک‌آزاری را به نمایش می‌گذارد.


به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج زیست‌باستان‌شناسان، این کودک که حدود دو هزار سال پیش زندگی می‌کرده، اولین نمونه کودک‌آزاری کودکان در مصر و قدیمی‌ترین نمونه از این دست در تاریخ باستان‌شناسی را نشان می‌دهد.


آبادی Dakhleh یکی از هفت واحه در بیابان غربی مصر است و گورستان‌های موجود در آن به باستان‌شناسان امکان مطالعه آغاز مسیحیت در مصر را می‌دهند.

شیوه‌های مطالعه با استفاده از کربن تشعشعی از اسکلت‌ها، قدمت این گورستان را به بین سال‌های 50 تا 450 پس از میلاد بازمی‌گرداند.

هنگامی که «ساندرا ویلر» زیست‌باستان‌شناس دانشگاه فلوریدای مرکزی، در حال مطالعه اسکلت کودک مزبور بود، متوجه شکستگی‌هایی در بازوهای وی شد.

این محقق و همکارانش سپس شکستگی دیگری را در ناحیه ترقوره این کودک پیدا کرد. این تنها کودک حاضر در این گورستان است که الگوهای بی‌نهایت خشن شکستگی را نشان می‌دهد.

استفاده از اشعه ایکس، مطالعه میکروسکوپی بافت‌ها وتحلیل ایزوتوپ‌ها، شکستگی‌های استخوانی متعددی را در سراسر بدن از جمله دنده‌ها، پشت، لگن و ساعد او گزارش کرد.

آسیب‌دیدگی‌های این کودک که برچسب Burial 519 را گرفته، در مراحل متعدد التیام صورت گرفته‌اند، که این امر نشان‌دهنده بروز ترومای غیرتصادفی تکراری است.

پس از انجام آزمایش‌ها، محققان دریافتند که فردی بازوهای این کودک را گرفته و آنها را به شدت تکان داده است.

دیگر شکستگی‌ها هم احتمالا ناشی از تکان‌دادن شدید بوده و تعدادی دیگر نیز در نتیجه آسیب‌های وارده به دنده و استخوان‌های مهره ناشی از ضربه‌های مستقیم، اعلام شده‌اند.

پژوهشگران در خصوص دلیل مرگ این کودک به طور قطع، اظهارنظری نکرده‌اند، اما حدس‌ می‌زنند که آخرین شکستگی در ناحیه ترقوه جانش را گرفته باشد.

جزئیات این مطالعه در International Journal of Paleopathology منتشر شد.

رأی دهید
hamidla - هامبورگ - المان
واقعا برای بشریت خجالت آور!
‌پنجشنبه 9 خرداد 1392 - 22:33
hesam.barca - لیورپول - انگلیس
خدایا آخه بچه دو یا سه ساله که تازه راه رفتن یاد گرفته رو باید یه همچین کاری باهاش کرد.......
جمعه 10 خرداد 1392 - 00:08
بنیامینا - وین - اتریش
متعلق به دوران مسیجی ها جالب افرادی که در این سایت به اسلام فحاشی میکنند بخوانند....که اجدادشان چکاره بوده اند مثل همین حالا که درنده هستند و فحا شی میکنند....
جمعه 10 خرداد 1392 - 00:19
nejaat2006 - لیدز - انگلستان
ای کاش انسان بوجود نمی اومد
جمعه 10 خرداد 1392 - 01:43
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
بنیامینا - وین - اتریش/مطمئن باش اوائل رشد اسلام بوده و از کجا معلوم پیروان محمد رسول الله نبودنند که این کارها را کردنند الان توی ایران تو روز روشن قتل و جنایت و کودک آزاری و بیگاری از کودک اتقاق میافتند. همه اینها هم در نظام اسلامی ناب محمدی امام زمانی اتفاق میافتند.
جمعه 10 خرداد 1392 - 04:27
hana257 - تهران - ایران
2 هزار سال پیش یعنی زندگی در جنگل با خرس و پلنگ و شیر و تحمل نهایت سختی برای تهیه غذا. اون زمان بچه ها هم توی پارک یا حیاط خونه بازی نمیکردند که امن و امان باشه همین حالا هم یه بچه رو توی خونه یک دقیقه رها کنید زنده موندنش با خدا هست حالا جالبه اینا نتیجه گرفتند کودک ازاری در کار بوده.
جمعه 10 خرداد 1392 - 08:19
Kuorosh21 - وین - اتریش
بنیامینا-وین-اتریش...از نظر فکرى خیلى بسته ایى بد بخت چشماتو وا کن ببین کجا دارى زندگى میکنى تو اتریش کشور مسیحیان ....تازه این موضوع مربوط به ٢٠٠٠ سال پیشه در آن زمانها همه جاى دنیا از این وحشى بازیها بوده ...شما مسلمونا که همین امروز هم مردم را در چاله میکنید و سنگسار ، اعدام ، تجاوز به دختران باکره قبل از اعدام ، بریدن دست و پا ، ووووو ،،،، تازه اینجا گفته شده در گورستان مسیحیان دفن شده ممکنه از طرف قبائل دیگر این کودک مورد آزار قرار گرفته باشه ....امروز اگر تو جنازه بچه تو با استخوانهاى خورد شده در منطقه ایى پیدا کنى و در گورستان خودتان دفن کنى آیا میتواند سندیى با شد هم کیشان تو این جنایت را کرده اند... هنوز در جاهلیت زندگى میکنى.
جمعه 10 خرداد 1392 - 10:04
dorood bar shah - نمور - بلژیک
قربون حیوونا
جمعه 10 خرداد 1392 - 11:34
ناچار - شیراز - ایران
بنیامینا - وین - اتریش , حالا کی گفته که قاتل مسیحی بوده ؟؟؟ مربوط به زمان قرنها بعد از پیدایش مسیحیت بوده . ولی مسیحی بودن قاتل که مشخص نیست . در ضمن فرق بزرگ اسلام و مسیحیت در آوردنده هر دو اعتقاد است اسلام با خشنونت جان میگیرد و مسیحیت مخالف سر سخت خشونت . اگر مسیحیان غیر از این عمل میکنند مشکل از خودشونه ولی مسلمانان عین اسلام عمل میکنند و تروریست هستند .
جمعه 10 خرداد 1392 - 14:40
classic - تهران - ایران
بنیامینا - وین - اتریش. بهت پیشنهاد میکنم تا وین رو به گند نکشیدی برگردی سر جای اولت بغل قمی ها بشینین
شنبه 11 خرداد 1392 - 11:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟