باراک اوباما: سناریویی برای ارسال نیروهای ارتش آمریکا به سوریه نمی‌بینم

باراک اوباما گفت تحقیقات درباره استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه ادامه دارد

باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا می‌گوید در حال حاضر نمی‌تواند سناریویی را پیشبینی کند که در آن نیاز به اعزام نیروهای آمریکایی به سوریه باشد.

وی بار دیگر تاکید کرد که شواهد محکم که نشان دهد سوریه از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده است،" قواعد بازی" را تغییر خواهد داد.

با این حال وی گفت هرگونه تصمیمی در این زمینه بدون عجله اتخاذ خواهد شد.

پیشتر چاک هیگل، وزیر دفاع آمریکا گفت که کشورش دیگر با گزینه مسلح کردن شورشیان سوریه مخالفتی ندارد.

این سخنان در حالی بیان می‌شوند که ساعاتی پیش، فعالان سوری از کشته شدن دست کم ۴۰ نفر در شمال غرب سوریه، به دست نیروهای دولتی خبر دادند.

باراک اوباما که به کاستاریکا سفر کرده است، در جمع خبرنگاران گفت به عنوان فرمانده کل قوا نمی‌تواند هیچ گزینه ای را رد کند، چراکه به گفته او "شرایط متغیر است."

با این حال وی گفت نمی‌تواند سناریویی را پیشبینی کند که در آن استفاده از سربازان ارتش آمریکا در خاک سوریه، به نفع آمریکا و یا سوریه تمام شود.

وی اضافه کرد که در این زمینه با رهبران کشورهای خاورمیانه مشورت کرده و آنها نیز با او هم عقیده بوده اند.

آقای اوباما تاکید کرد شواهدی وجود دارد که نشان می دهد از تسلیحات شیمیایی در سوریه استفاده شده است، اما گفت: "ما نمی دانیم چه زمانی، کجا و چگونه از آنها استفاده شده است."

رییس جمهوری آمریکا گفت: "در صورت به دست آمدن شواهد محکم، قواعد بازی عوض خواهد شد، چون احتمال دارد که این (تسلیحات) به دست گروه‌هایی مانند حزب الله در لبنان بیافتند."

رأی دهید
samuk66 - لندن - انگلستان
اوباما‌ای کاش این پیغام منو میدی::::خیلی کثیفی! اوباما=دروغ گو ، اوباما=حیله گرا ،
شنبه 14 ارديبهشت 1392 - 11:16
samuk66 - لندن - انگلستان
دیدید تا دیروز میگفت اگر اسد بمبِ شیمیایی بزنه من وارد عمل مشم ، حالا چی‌ میگه!!!!!این مردک فقط آتیشه جنگو تو سوریه روشم میکنه تا مردمِ هی‌ توسط دولت کشته شن!!تا الان نزدیک۸۰۰۰۰ نفر بدونِ بمب شیمیایی کشته شدن!!!(((ماهیت این آدم ِ .. بشناسید.
شنبه 14 ارديبهشت 1392 - 11:27
samuk66 - لندن - انگلستان
دیدید تا دیروز میگفت اگر اسد بمبِ شیمیایی بزنه من وارد عمل مشم ، حالا چی‌ میگه!!!!!این مردک فقط آتیشه جنگو تو سوریه روشم میکنه تا مردمِ هی‌ توسط دولت کشته شن!!تا الان نزدیک۸۰۰۰۰ نفر بدونِ بمب شیمیایی کشته شدن!!!(((ماهیت این آدم ِ .. بشناسید.
شنبه 14 ارديبهشت 1392 - 11:27
YASHAR9 - بوخوم - آلمان
از اوباما متنفرم - کاش میت رامنی رئیس جمهور میشد
شنبه 14 ارديبهشت 1392 - 14:11
ariya777 - تهران - تهران
سیاست کثیف
شنبه 14 ارديبهشت 1392 - 16:45
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
اوباما مجبور است یکی‌ به میخ بزند یکی‌ به نعل، یکی‌ از شروطِ حکومتِ ولایتِ فقیه، مدارا و نگهداری حکومتِ سوریه است که امری محال است، امریکا میخواهد از جنگ پرهیز کند واگر نه بازنده ماجرایِ اتمی قطعاً حکومت ولایتِ فقیه است، گذشت آن زمانی‌ که آنسان گذشت.
شنبه 14 ارديبهشت 1392 - 19:56
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.