عارف: کروبی و موسوی را از بزرگان نظام می‌دانم

محمد رضا عارف از جمله کاندیدای های مطرح شده در جبهه اصلاح طلبان امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شریف به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب به نقل از مشرق ؛ او در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا تکلیف خود را با کسانی که او را اصلاح طلب نمی دانند مانند (موسوی خوئینی ها) و از برخی اظهارات او در قبال تندروی های سال 88 ناراحتند، پاسخ داد: من نمی توانم برای دلخوشی کسی حرف بزنم، مواضع خودم را و حرف های دلم را صریح می گویم و خواهم گفت.

دانشجویانی که در این نشست حاضر شده بودند هر کدام با ظاهری متفاوت بر روی سن حاضر می شدند و از عارف پاسخ سوال خود را مطالبه می کردند، از دانشجویی با لباس و دستبند سبز گرفته تا دانشجویی که با ظاهری مثبت و اتو کشیده در مقابل عارف حاضر می شد.

عارف که عزم خود را برای رقابت های انتخاباتی 92 جزم کرده، به سوالات دانشجویان پاسخ های کوبنده ای داد و طرفداران خود را وادار به تشویق و کف زدن کرد.

او در مواجهه با انتقادات برخی دانشجویان مبنی بر -عدم موضع گیری و یا مواضع دوگانه- پاسخی جالب داد و عنوان کرد: من معروف هستم به یزدی و فردی شل و ول! ولی من مواضعم را صریح می گویم و اگر هم برخی از مواضعم رسانه ای نشده است تقصیر از من نیست، من در قبال اتفاقات جامعه هیچ گاه ساکت نبوده ام.

- گزیده صحبت های محمدرضا عارف، در جمع دانشجویان دانشگاه شریف بدین شرح است:

-در دوم خرداد 76 نقش اصلی به عهده دانشجویان بود؛ حضور پر رنگ و جهشی دانشجویان جنبش دوم خرداد را خلق کرد.

-متاسفانه در سال‌های اخیر جنبش دانشجویی در یک شرایط غیر منطقی فرو رفته و فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی رکود پیدا کرده است.

-مطالبات دانشجویی کمتر شده و مسئولیت پذیری دانشجویان در یک وضعیت حداقلی وجود دارد و عمیق‌تر شدن شکاف بین نسل سوم و اول بیشتر شده است.

- ترس از تنبیه و توبیخ دانشجویان را محافظه کار کرده است و چماق کمیته انضباطی بر سر دانشجویان سایه افکنده است.

-ما دانشجو را اساسا سیاسی می‌دانیم و باید دوباره سیاسی بودن به دانشجو برگردد.

-دانشجودر فرهنگ ما یک نیروی فعال سیاسی است.

-دانشجو در انتخابات به عنوان یک نمود از فعال سیاسی باید حضور پیدا کند.

-دانشجویان به عنوان یک وظیفه ملی باید در انتخابات شرکت کنند.

-نگاهی که ما در انتخابات داریم، تبلور حضور و مشارکت است؛ ما بر روی مشارکت مردم حساب باز کرده‌ایم.

-هنوز هم زخم اتفاقات سال 88 ما را آزاد می‌دهد اما در گذشته نمی‌توانیم متوقف شویم.

-ما با هدف جلوگیری و نه مچ‌گیری باید با امید به آینده درخشان و حضور پرشور مردم، در انتخابات آتی مسائل گذشته را جبران کنیم.

-متاسفانه در کشور ما وقتی یک گروه پیروز می‌شود، با گرو‌های دیگر تسویه حساب غیر منطقی می‌کند؛ اختلاس 3 هزار میلیاردی یک نمونه کوچک از این رویکرد بود.

-در کاندیداها باید حماسه اخلاق مداری، ندادن وعده‌های توخالی ، صداقت و راستگویی وجود داشته باشد.

-ما در این دهه فرصت تجربه کردن افراد کم تجربه را نداریم و باید کسی بیاید که روش و اصولش ثابت شده باشد.

-فردی باید کاندیدا شود که عزت و منزلت مردم مهمترین دغدغه روزمره او باشد.

-فردی که توانایی استفاده از بهترین‌ها را در امور کشور داشته باشد و به شایسته سالاری باور داشته باشد.

-حماسه سیاسی ما حماسه همبستگی ملی و رفاقت در صحنه اداره کشور است.

-حماسه سیاسی ما در دانشگاه این است که دیگر دانشجویی ستاره دار نشود؛ حماسه سیاسی در دانشگاه این است که دانشجویان با حفظ دیدگاه و نظرات خود در محیطی آرام فعالیت کنند و به دلیل اختلاف دیدگاه به کمیته انضباطی نروندو کرسی‌های آزاد اندیشی دردانشگاه‌ها برگزار شود.

-حماسه سیاسی در دانشگاه این است که به بهانه انتخابات کلاس‌ها تعطیل نشود.

-کسی را باید به جامعه برای انتخابات معرفی کنیم که بتواند در مجامع بین‌المللی از حق و حقوق قانونی ما دفاع کند.

-باید فردی انتخابات شود که با داشتن یک برنامه عملیاتی و منطقی توانایی اجرای آن را به اثبات رسانده است.

-با عملکردم پاسخ دادم که مخالف آمدن روسای‌جمهور سابق هستم.

-معتقدم بهتر است رئیس‌جمهوری که انتخاب می‌شود با کمک رئیس‌جمهور سابق به فعالیت بپردازد.

در سال 88 بنا این بود من کاندیدای اصلاح‌طلبان شوم اما خاتمی که آمد من بلافاصله کنار کشیدم و شدم رئیس ستاد انتخابات وی. اگر خاتمی بیاید من تمام ستادم را در اختیار وی می‌گذرام.

-در جایگاهی نیستم که در مورد مقام ارشد نظام یعنی ولایت فقیه اظهار نظر کنم؛ ولایت فقیه یکی از ارزش‌ها انقلاب ما است.

-در انتخابات 88 جریان حاکم یک سویه هر حرفی و هرکاری خواست برعلیه جریان دیگر کرد.

-وقتی مردم خس و خاشاک می‌شوند چه انتظاری از مردم دارید؟باید به شیوه‌های منطقی مردم را قانع کرد و در انقلاب فرهنگی نمی‌شود مردم را با چماق قانع کرد.

-حل مسأله زندانیان سیاسی را متعلق به بعد از انتخابات و نتایج آن می‌دانم. امیدوارم بخشی از حماسه سیاسی امسال بعد از انتخابات و برای حل این مسأله انجام شود.

-به نظر ما جریان اصلاح‌طلبی اصلی‌ترین جریان انقلاب است و خط امامی است و نباید از کار دور بماند.

-موسوی و کروبی را ازبزرگان نظام میدانم؛ آقای کروبی از نزدیکان امام بود و من به هر دو احترام می‌گذارم و تاسف می‌خورم شرایط اجتماعی طوری است که نمی‌توان از این دو عزیز بهره بگیریم. امیدوارم به زودی مسأله این عزیزان حل شود.

-قانون اساسی فصال‌خطاب ما است و بنای حرکت ما قانون است.

-در انتخابات 88 تخلف زیادی صورت گرفته اما تقلب خیر.حتی طرح مسأله تقلب تا وقتی اطمینان حاصل شده کار درستی نیست.

-اقتصاد مقاومتی یعنی؛ ادامه رشد و تعالی کشور و تسلیم نشدن در برابر هرگونه زورگویی و قلدری.

-تاکنون هزینه برای تبلیغات تا به حال خرج نکرده‌ام. اگر بخواهم بطور جدی هزینه کنم و اگر نیاز بود از مردم و دوستان کمک می‌گیرم.

قهوه تلخ - منجستر - انکلستان
بکو عارف أصلی بیاد ،،ما اون دوست داریم ،،،سلطان قلبها هم بر أمون میخونه ،،،،یادش بخیر ،،،
‌سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 03:02
parviz1 - کترینگ - انگلستان
یک خائن دیگر با رنگ و تزویری دیگر.همه کسانیک مورد تایید قرار میگیرند از انگلهای رژیم ملا گدا علی‌ و دستبوسان مقام وقیح می‌باشند و بس.دیگر حنای ملا جماعت و ریم اسهال رنگی ندارد.
‌سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 02:29
فیضیه - پکن - چین
بخواب بابا
‌سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 08:51
shablizim - لندن - انگلیس
آقای عارف وقتی میگوید در جایگاهی نیستم که در باره الاغ بزرگ اظهار نظر کنم یعنی ایشان با صدای بلند اعلام میدارند که شیربرنج سیاسی هستند و متاسفانه مشکلات مردم با شیر برنج و آلو بخارای سیاسی حل نمیشود آخر مرد ناحسابی تمام گرفتاری های مردم ایران سرمنشا و عامل اصلیش رهبر نظام و ولی فقیه است مسبب تمام بحرانهای موجود داخل و خارج کشور رهبری است بعد شما که در عالم سیاست پشه ای هم نیستیید حتی اصلاح طلبان هم اجماع کاملی در خصوص شما ندارند و همیشه در سایه خاتمی پنهان شده اید که مردم حتی او را هم مرد میدان حاضر نمیدانند خودش هم به حقارتش واقف است شما به پشتوانه کدام قابلیت و ویژگیتان وارد صحنه شده اید زهی تاسف همان لقب شیربرنج سیاسی زیادتان هم هست دو سال است که موسوی و کروبی در حصر خانگی هستند شما کجا بودید خدایا کشور نازنینم به چه وضعی افتاده که کوتوله های بی خاصیتی همچون عارف و خاتمی باید آلترناتیو خلاصی مردم باشند در حالیکه اینها همگی پادوهای دون پایه نظام هستند که خامنه ای هم فعلاً قصد ندارد حتى آنها را داخل بازی سیاست حاکمیت کند
‌سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 12:12
iran92 - شیراز - ایران
جناب آقای پروفسور عارف ! شما آدم بسیار بزرگی هستی و بسیار دانا . ولی در حوزه ی دانش برق و مخابرات . بهتره همون دانشگاه شریف بمونی و در عرصه ی علمی جهاد کنی . هنوز گریه ی شما در نماز جمعه ی ....... خاطر اذهان را می آزارد.
‌سه شنبه 3 ارديبهشت 1392 - 21:51
Labe karoon - شیین - نروژ
من فکر کردم عارف سلطان قلبها ست تعجب کردم.
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 01:30
Cyrusiii - لیدز - انگلستان
اره خیلی‌ بزرگن، یاد کشتار نجن مردان ده ۶۰ افتادم با این حرف مفتش.
‌چهارشنبه 4 ارديبهشت 1392 - 20:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • کارنامه احمدرضا رادان؛ از سرکوب اعتراضات تا تحریم‌های جهانی و کنترل‌های اجتماعی
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • تصاویر سلبریتی‌های جهانی بر روی فرش قرمز مراسم اسکار ۲۰۲۶
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • +327ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +257اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +185ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد