دستگیری اعضای یک گروه تروریستی القاعده

پلیس امارات متحده عربی موفق شد یک گروه هفت نفره از اعضای گروه تروریستی القاعده را دستگیر کند. گفته شده که این گروه قصد داشته در امارات رشته‌ای از عملیات تروریستی انجام دهد.
 

بنا به گفته مقام‌های امنیتی امارات متحده عربی ۷ نفر دستگیرشده از اتباع کشورهای مختلف عربی هستند و علاوه بر تدارک عملیات تروریستی در منطقه نفت‌خیز خلیج فارس، به دنبال تربیت نیروهای جدید برای شبکه القاعده بوده‌اند.


 

روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل / ۲۹ فروردین) خبرگزاری رسمی امارات WAM ضمن انتشار خبر دستگیری این گروه به فعالیت‌های آن اشاره کرد که از جمله تدارکات مالی و تدارکاتی در منطقه بوده است.
 
خبرگزاری امارات هم‌چنین گزارش داده است که این گروه در صدد انجام حملاتی علیه کشور امارات، امنیت دولت و شهروندان آن بوده است.
 
امارات متحده عربی که از هفت امیرنشین حاشیه خلیج فارس تشکیل شده، از متحدان اصلی آمریکا در منطقه به شمار می‌رود. این کشور تا کنون شاهد اقدام تروریستی مهمی در خاک خود نبوده است؛ اما در ماه‌های اخیر گروهی از اسلا‌م‌گرایان افراطی در کشور دستگیر شده‌اند که گفته می‌شود با اعضای اخوان المسلمین مصر ارتباط داشته‌اند.
 
هم‌چنین رشد تمایلات اسلامی در برخی از این امیرنشین‌ها بویژه به دنبال تحولات در کشورهای عربی، موجب نگرانی امارات شده است.

نیروهای امنیتی امارات متحده در دسامبر گذشته نیز از بازداشت چند فرد مظنون به عملیات تروریستی خبر دادند. آن‌ زمان گفته شد که این افراد در صدد انجام سوءقصدهایی در چند کشور عربی بوده‌اند و موادی نیز نزد آنها کشف شده بود که می‌توانست برای حمله به کار رود. هم‌‌چنین گزارش شد که دستگیرشدگان متمایل به شبکه القاعده هستند.

Dracula - ترانسیلوانیا - رومانی
به نظر من حقوق بشر در مورد جونورهای آدمکش القاعده صدق نمیکنه و باید این هیولاها رو بندازن تو کوره آدمسوزی.
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 16:54
chervin - رم - ایتالیا
لعنت به هر گروه تروریستی در هر جای دنیا
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 17:18
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
یک تروریست اسلامی ویروس یک جامعه است!!!! مرگ آنها مساوی حق زیستن انسانهای بیگناه!!! و تنها درمان آن‌ها اعدام----من مخالف اعدام هستم نه در این مورد!!!!!! حرا که فرصت دادن به آنها مثل اینکه ویروس´ایدز را عمداً به بدن سالمی تزریق کنیم!!!!!
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 19:45
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
این آشغالها مثل رهبران دینشان عاشق رنگ سرخ خون و فوران آن از بدن هستند!!! فلسطین آمریکا اسرائیل بهانه!!! در مغز کثیفشان فقط سکس با ۷۰ حوری همیشه باکره ی وعده داده شده است و بس!!!!!
‌پنجشنبه 29 فروردين 1392 - 19:50
tehroni - تهران - ایران
این حـ...ا را باید مثل خودشان در جا سر زد.
جمعه 30 فروردين 1392 - 10:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش علی دایی به اظهارات خضریان، نماینده مجلس: تو نماینده مردم نیستی، پاتو از گلیمت درازتر نکن+ ویدیو
  • راهپیمایی گسترده و پرجمعیت معترضان در شامگاه پنجشنبه در تهران و شهرهای دیگر، ۱۸ دی ۱۴۰۴
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • اعتراضات ایران و «کوکتل انفجاری» اقتصاد و سرکوب؛ آیا ترامپ به دنبال تغییر رژیم است؟
  • ارزیابی کارشناس اسرائیلی از احتمال جنگ در بحبوحه اعتراضات
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند