خواجه تاجدار (نوشته ژان گور و ترجمه ذبیح الله منصوری )

منبع : کتابهای ماندگار

رأی دهید
kobalt - کرج - ایران
از رندان کار ترجمه تنها کسی که از یه متن 60 صفحه ای چند جلد کتاب در میاورد همه هم پر فروش و به چاپ مجدد دو رقمی میرسیده یه چند تایی هم کتاب ترجمه کرده که نویسنده خودش از نوشتن اونا خبر نداشته به هر حال جدا از ارزشهای تاریخی تو کتاب خواجه تاجدار و بقیه ترجمه های تاریخیه منصوری که جای شک زیادی داره و فاقد سندیت کافیه اما منصوری کسیه که مردم رو با کتاب و رومان آشنا کرد و یا آشتی داد یادش گرامی اگه دو سه تا مثل اون بودن امروز این فلاکت و فقر کتابخونی کمتر بود هر چند سانسور حرف آخر رو میزنه.
جمعه 9 فروردين 1392 - 07:12
alextomasian - وین - اتریش
مرحوم منصوری گر‌ چه قلم خوبی‌ داشت و بسیار پر کار بود ولی‌ کتابهای ایشان به هیچ عنوان ارزش تاریخی‌ ندارند. پیش از روی آوردن به ترجمه و اقتباس آثار دیگر نویسندگان، ایشان به نوشتن مقاله‌های نه چندان وزین در برخی‌ مجلات اشتغال داشتند. خاطرم هست که در دهه شصت و هفتاد کتابهای ایشان خیلی‌ دست به دست می‌گشت که شرایط آن‌ زمان و عناوین فریبنده کتابها در این امر بسیار موثر بودند. مرحوم منصوری حتی تحصیلات پایه هم نداشتند و کتابهای ایشان پر از غلط‌های فاحش و البته مطالب غیر واقعی‌ بر پایه تخیلات قوی ایشان هستند.
جمعه 9 فروردين 1392 - 11:49
اینترنت ندیده - کرمان - ایران
عشق من کتاب سینوهه است ترجمه همین استاد عزیز اتفاقا همه چیزش هم واقعیه
جمعه 9 فروردين 1392 - 19:27
Pezhman - وين - اتريش
مرحوم ذبیح الله منصوری قلم چرب وشیرینی داشت.کتابهایش را باید در ردیف رمانهای زیبا قرار داد.اما ارزش تاریخی وعلمی ندارند.وبیشترتخیلی هستند.
شنبه 10 فروردين 1392 - 10:58
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • ارتش آمریکا ۱۶ فروند شناور مین‌گذار جمهوری اسلامی را نزدیک تنگه هرمز منهدم کرد + ویدیو
  • احمدرضا و امیرحسین فیضی؛ دو برادردو برادر ۱۵ و ۱۹ ساله که بخاطر شادی برای مرگ خامنه‌ای کشته شدند
  • رادان: هرکسی که به خواست دشمن به خیابان بیائید همه بچه‌های ما هم دست به ماشه آماده‌اند
  • کاخ سفید: تسلیم رسمی یا غیررسمی ایران پایان جنگ خواهد بود
  • مجتبی خامنه‌ای؛ بازیگر پشت‌ پرده «نظام»
  • حمله آمریکا به ناوچه ایرانی «دنا»، ناوچه‌ای بی‌دفاع و بدون مهمات؛ چالشی برای بی‌طرفی هند
  • نماینده پارلمان کانادا: برخی افراد وابسته به سپاه با دریافت« گواهی غسل تعمید» پیشینه خود را پنهان می کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ اتحاد شاه و ملت (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتاد و سوم
  • دمشق: فرمانده یگان‌های مدافع خلق کُرد به عنوان معاون وزیر دفاع سوریه منصوب شد