کی‌روش: بهترین آرزوها را برای کویت دارم اما نه در بازی فردا , برای برد آمده‌ایم

 سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: برای من بازی در خانه و یا خارج از آن تفاوتی ندارد و برای برد به کویت آمده‌ایم.

 

 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی روش و جواد نکونام در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با کویت شرکت کردند.

سرمربی تیم ملی در ابتدا گفت: از حضور شما تشکر می‌کنم و خوشحالم که در چارچوب مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا به کویت آمده ایم. حدود 5 روز قبل بازیکنان تیم ملی در اختیار کادر فنی قرار گرفتند و همه ما به اتفاق در اردوی دوبی کارمان را برای دیدار مقابل کویت آغاز کردیم و من از تعهد و انگیزه بازیکنان تیم ملی در تمریناتمان راضی هستم.

وی ادامه داد: فردا کار آسانی مقابل تیم ملی کویت نخواهیم داشت، اما اطمینان دارم بازیکنان تیم ملی تمام تلاششان را برای بازی فردا انجام خواهند داد چرا که بازیکنان تیم ملی سرشار از انگیزه هستند و اگر همانطور که بازیکنان در تمریناتشان بودند، بتوانند تواناییهایشان را نشان دهند، موفق از زمین مسابقه بیرون خواهیم آمد.

سرمربی تیم ملی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص دلیل تمرین تیم ملی که صبح امروز برگزار شد و نه زمان بازی با کویت، گفت: متاسفانه اطلاعات درستی در اختیار شما قرار ندادند چرا که تیم ملی آخرین تمرین خود را پیش از عزیمت به کویت، صبح انجام داده و در اکثر دیدارها تمرینات تیم ملی صبح برگزار می شده است.

کی روش در جواب سوالی در مورد نتیجه دیدار فردا که مساوی خواهد بود یا برد و هدف شما کدامیک از آنهاست افزود: برای من بازی در خانه و یا خارج از آن تفاوتی ندارد و ما تمام تلاشمان را خواهیم کرد و برای برد به اینجا آمده ایم و امیدوارم بازیکنان تیم ملی هم با تفکر و انگیزه برد به میدان بیایند و تمام تلاششان را به کار بندند. تیم کویت در مقابل ایران جور دیگری بازی می کند و می دانم که همیشه حریف خوبی برای ایران بوده و البته زمین چمن استادیوم الکویت هم کیفیت لازم را ندارد و از این جهت کار برای بازیکنان ما سخت تر خواهد بود.

وی در پایان در خصوص تیم هایی از این گروه صعود می کنند گفت: با کمال احترامی که برای همه تیم ها قایل هستم، تمام تفکر و تمرکزم برروی تیم ملی ایران است و البته بهترین آرزو ها را برای تیم ملی کویت دارم، اما نه در بازی فردا (با خنده).

ekman - شیراز - ‫ایران
مرگ خق است،اما برای همسایه!!! فقط تعارف کرده.به امید پیروزی تیممان در نبرد فردا.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 19:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • آویوی، از فرماندهان سابق ارتش اسرائیل: ممکن است اسرائیل پیش از آمریکا به ایران حمله کند
  • ترامپ: اگر ایران به‌سرعت به میز مذاکره نیاید، حمله بعدی از «چکش نیمه‌شب» بدتر خواهد بود
  • ترکیه از بازداشت شش نفر به اتهام «جاسوسی سیاسی و نظامی برای سپاه پاسداران» خبر داد
  • شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ محمدمهدی مردانی؛ خودش را سپر دختری کرد، گلوله خورد و جان باخت
  • از کمال نبی‌زاده، بازرگان افغان که شریک اختلاس‌های اسماعیل قاآنی از سپاه است، چه میدانیم؟
  • نیویورک‌تایمز: آیا قاتلان در جمهوری اسلامی باید بدون مجازات بمانند؟
  • سی‌ان‌ان و سفیدشویی کشتار هزاران معترض ایرانی؛ گزارش ویدیویی سی‌ان‌ان از ایران
  • رایزنی‌ها درباره وضعیت ایران؛ از تماس ترامپ و اردوغان تا گفت‌وگوهای پزشکیان و عراقچی با همسایگان
  • پیام شاهزاده رضا پهلوی به خانواده‌های جاویدنامان: آزادی و عدالت در راه است
  • +324رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +261شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +232کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +188اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +179مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +162ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +150انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +143کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +142لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو