احمدی‌نژاد: برخی برای بازی‌های انتخاباتی خود را پشت ولایت فقیه مخفی می کنند

محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران، روز شنبه ۲۶ اسفندماه از کسانی که با مخفی شدن  پشت سر «ولایت فقیه» به دنبال بازی های انتخاباتی هستند، انتقاد کرده است.
 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد که در دیدار با مسئولان ستاد عالی و فعالان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد صحبت می کرد گفته است: «ولایت فقیه این نیست که جبهه سیاسی برای یک عده‌ای خاص باشد که خود را پشت آن مخفی کنند و بازی‌های انتخاباتی خود را پیش ببرند، بحث از این موضوع بالاتر است. نباید این موضوع را در قالب بحث‌های کلیشه‌ای یا دم دستی وارد کرد.»

 
محمود احمدی‌نژاد همچننین با بیان اینکه «در یک زمانی ،عده‌ای خود را طرفدار بازار معرفی کردند و عده‌ای دیگر طرفدار مستضعفین ولی در واقع هیچ کدام به واقع طرفدار بازار یا مستضعفین نبودند»، گفت: «این عده بعدا چپ و راست را مطرح کردند و اینها همه بازی سیاسی است. »
 
هر چند محمود احمدی نژاد به طور مشخص از گروهی که پشت «ولایت فقیه» پنهان می شوند، نام نبرده است، اما طی ماه‌های اخیر با نزدیک شدن به زمان برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتقاد ها نسبت به دولت وی تشدید شده است.
 
محافظه کاران و طرفداران آیت علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، «جریان» نزدیک به دولت دهم و  محمود احمدی نژاد را متهم می کنند که در صدد است تا اسفندیار رحیم مشایی را به عنوان نامزد مورد حمایت خود در انتخابات ریاست معرفی کند. آنها از اسفندیار رحیم مشایی  و اطرافیانش تحت عنوان «جریان انحرافی» یاد می کنند.
 
پیشتر محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس، گفته بود که محمود احمدی نژاد هنوز از نامزدی اسفندیار رحیم مشایی برای انتخابات ریاست جمهوری نا امید نشده است.
 
این در حالی است که برخی دیگر از محافظه کاران از اقدامات واکنشی دولت محمود احمدی نژاد در صورت رد صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی خبر داده بودند.
 
قاسم روانبخش، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری هیجدهم اسفندماه  در زنجان گفته بود :‌ جریان انحرافی «همه برنامه ریزی‌ها را برای انتخابات آینده ریاست جمهوری انجام داده و بنا نیست از «مشایی» کوتاه بیاید.»
 
قاسم روانبخش با این حال پیش بینی کرده است در صورت رد صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی، «جریان انحرافی قدرت برهم ریختن را ندارد.»
 
قاسم روانبخش در ادامه گفته است: «جریان انحرافی فاقد قدرت لازم برای ایجاد حرکت خاص است و این امر در ۱۱ روز خانه نشینی احمدی‌نژاد ثابت شد زیرا فقط چند نفر به خاطر آقای احمدی‌نژاد جلوی پاستور رفتند.»
 
این عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در خصوص ارزیابی بود خود نسبت به واکنش محمود احمدی نژاد به رد صلاحیت آقای مشایی توسط شورای نگهبان گفته است: «عدم اقدام برای برگزاری انتخابات از سوی دولت و برکناری وزیرکشور و استعفای شخص محمود احمدی‌نژاد از اقداماتی است که احتمال دارد احمدی‌نژاد در صورت رد صلاحیت مشایی صورت بدهد که در این خصوص تمام پیش بینی‌ها شده است.»
 
انتخابات ریاست جمهوری آینده ایران قرار است حدود سه ماه دیگر در ۲۴ خرداد سال آینده برگزار شود.

رأی دهید
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. سال نو مبارک به همه ایرانی‌‌های آزاد صفت و آزاده اندیش و نابود با د افراد و عوامل عوام فریب که فقط با لغات و دزدی و دست بردن در ارقام و سواستفاده از قدرت و مقام خود سر نوشت یک کشور را نه فقط بیمار بلکه نابود و از بین میبرند و این احمقی نژادی‌های بی‌ سواد که در ۸ سال گذشته ایران نیمی از کلّ درامد نفت ۱۰۰ سال گذشته را گرفت و چی‌ کردند و ایران و وضعیت زندگی‌ روز ماره از اقتصاد کشاورزی محیط سیست پزشکی‌ و و به کجا که نرساندند و از رو هم نمیروند. یک سال نیست ارزش پول کشور را در مقابل عرض‌های خارجی‌ به کمتر از نیمه رساندند این لعنتی اقدی بیمار آخه چه کار مثبت چه در ایران چه در خارج از ایران کرد؟
شنبه 26 اسفند 1391 - 19:53
javadrezazadeh - ارومیه - ایران
مثل خودتون.سال 84 یا 88 رو که یادتون نرفته تازه دست ولی..... رو هم ماچیدین
شنبه 26 اسفند 1391 - 20:03
parviz1 - کترینگ - انگلستان
اتفاقا هآعر کسیکه خودشو پشت ولایت وقیح قرار بده مثل خودت منفور و ملت هم ازش حالش بهم می‌خوره.ولایت فجیح و وقیح با این مشخصات خودش حال بهم می‌زنه وای بحال اینکه یخواهد حامی‌ یک اشغال انگل مفتخور دزد بی‌ناموس.. دیگر هم باشه.ملت دیگر وار نمیشن و رای بده هم نیستن.خودتون خر هستید .
شنبه 26 اسفند 1391 - 19:53
malekIT - شیراز - ایران
تحرکات اخیر سپاه نشان می دهد تا این لحظه نظر رهبری به علی اکبر ولایتی نزدیک تر است. مجموعه های مرتبط با سپاه، تلاش برای مهندسی انتخاباتی آرا به نفع او را آغاز کرده و در قالب حلقه های صالحین بسیج و همچنین از طریق بازنشستگان سپاه به سازماندهی نیروها و تبلیغات انتخاباتی می پردازند.
شنبه 26 اسفند 1391 - 23:05
malekIT - شیراز - ایران
فرماندهان سپاه با ارائه تحلیل های سیاسی جهت دار و جناحی، خواستار آمادگی برای “فتنه های بزرگتر از فتنه ۸۸″ شده و از سازماندهی نیروهای سپاه و بسیج در قالب گروه های ۱۱ نفره برای “عملیات حضور در انتخابات و رأی گیری و پس آن” سخن گفته اند.
شنبه 26 اسفند 1391 - 23:08
gone with wind - دزفول - ایران
این آقایان سر چیزی دارند دعوا میکنند که اگر مردم ایران یک سر سوزن شعور سیاسی یا یک ذره حافظه تاریخی داشتند اصلا کارشان به اینجا نمی کشید که حالا منتظر باشند تا از میان دعوای این بی ریشه های ایران فروش،برای آنها گشایشی حاصل شود!!!. به قول هگل:حاکمان هر قوم،در خور لیاقت آن قوم هستند!!!
یکشنبه 27 اسفند 1391 - 08:06
dara20 - تهران - ايران
خوب بقیه ماجرا را هم افشا میکردی مردک بگم بگم!!! اونا پشت مقام ولایت وقاحتی چیکار میکنند!!!
یکشنبه 27 اسفند 1391 - 14:18
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.