کاریکاتور جدید خانواده درگیر - روز زن مبارک!

خانواده درگیر ۴۰۴ - روز زن مبارک!

طالب حق - تهران - ایران
زیبا و معنا دار بود .
شنبه 19 اسفند 1391 - 09:51
cyrus-doost - شهرکرد - ایران
این کاریکاتور هیچ ربطی به فرهنگ ایران نداشت و فرهنگ غرب را نشون میداد.
شنبه 19 اسفند 1391 - 12:01
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
روز زن به همه بانوان عزیز و نام اور کشورمان که در راه اعتلای وطن عزیز مان و همچنین با مبارزه بی امان بمنظور بدست اوردن حقوق از دست رفته خود که حاصل وجود سنت ناشی از رسوخ مذهب در امور احتماعی میهن ما میباشد مبارک.
شنبه 19 اسفند 1391 - 12:43
vahid_ - گلاسگو - انگلستان
زندگی انسانها در طول زمان به خاطره پیشرفت صنعت و تکنولوژی بهتر و بهتر میشود البته نه در تمامی بخشها ،، کم و کاستی هنوز در ایران زیاد هست نسبت به کشورهای اروپایی و پیشرفته آسیایی کسی منکر این مساله نیست ،فقر فرهنگی و وضعیت اقتصادی بزرگترین مشکل ایرانیا که بر میگرده به نبود سیاست و سیستم آموزش پرورش درست ، ولی باید قبول کرد در روستاهای ایران که تا ۲۰ سال پیش آب لوله کشی و برق نبود و کار خونه بر عهده زن بود و زنان از بچگی به ازدواج در میاوردند و در همان حال کار بیرون از خانه که بسا سختر بود بر عهده مرد .در حال حاضر در بیشتر همین روستاها جارو برقی و ماشین لباس شویی و بقیه وسائل برقی وجود داره و به نظر دخترها برای ازدواج احترام میزارند ، چه برسه به شهرها که بسا بهتر شده . هر چند که زنان بزرگترین قشر مورد تبعیض در جامعه ایرانی بودند و هستند ، ولی عصر ارتباطات وپیشرفت در تمامی عرصه ها در دنیا خیلی از این مشکلات در طول این سالها در ایران و منطقه حل کرده که شامل بخش سنتی جامعه هم بوده . بە امید شرایطی بهتر برای زن و بقیه اقشار جامعه.
شنبه 19 اسفند 1391 - 12:44
compatriot - تورنتو - کانادا
آخه تو فرهنگ غرب زن تو آشپزخانه کار میکنه, یا جارو میکشه و غیره؟ در مورد کامنتهات اول کمی‌ مطالعه و فکر کن! یا یه سفر کن به دنیای غرب. برای کشتن و شکنجه بهت که خوب پول میدن پس نگو که پول نداری برادر بسیجی‌!
شنبه 19 اسفند 1391 - 14:55
hemed - سن ديگو - امريكا
اره جون خودت، دیگه از این زنها پیدا کردی، به من خبر بده بگیرم
شنبه 19 اسفند 1391 - 16:08
compatriot - تورنتو - کانادا
cyrus-doost - شهرکرد - ایران - آخه تو فرهنگ غرب زن تو آشپزخانه کار میکنه, یا جارو میکشه و غیره؟ در مورد کامنتهات اول کمی‌ مطالعه و فکر کن! یا یه سفر کن به دنیای غرب. برای کشتن و شکنجه بهت که خوب پول میدن پس نگو که پول نداری برادر بسیجی‌!
شنبه 19 اسفند 1391 - 14:55
agha_ehsan - تهران - ایران
cyrus-doost - شهرکرد - ایران - از هزیانت معلومه که خیلی تو غرب زندگی کردی و با فرهنگشون آشنایی داری!
شنبه 19 اسفند 1391 - 16:53
shahramareia - تهران - ایران
cyrus-doost - شهرکرد - ایران. ساندیس خور عین واقعیته دقیقا فرهنگ جمهوری اسلامی است
شنبه 19 اسفند 1391 - 15:34
exam292 - تهران - ایران
shahramareia - تهران - ایران/نشون میده توی ایران نیستی!!! شبیه این نوع زن پیدا نمیشه!! مگه زن کارگر هتل باشه!!!
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 17:07
sepherdad - سیدنی - استرالیا
اولا روز زن یعنی چه!!??? تا کی ما باید مثل گوسفند فکر کنیم، تا کی‌ باید به جنسیت انسان نگاه کنیم?! اگر خانمی برای بچه‌هایش خوراک بپزد بد است!! اما کارگران ذوب آهن توی کوره بسوزن خوب است!!، یه کاریکاتوریست از صبح تا شب روی مبل لمیده خوب هست!! به امید اینکه یکم فکر کنیم!
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 17:34
exam292 - تهران - ایران
shahramareia - تهران - ایران/compatriot - تورنتو - کانادا/شماها بد نیست به موضوع از دیدگاه دیگه ای نگاه کنید مثل "sepherdad - سیدنی - استرالیا"
دوشنبه 21 اسفند 1391 - 21:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +230پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +200اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +165پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +150شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی