نشست نخبگان برای کمک به کشتی, علیرضا دبیر: به جای سیاسیون از اصغر فرهادی و علی دایی کمک بخواهید

علیرضا دبیر می گوید کشتی برای بازگشت به رشته های المپیکی نیاز به حمایت چهره های محبوب جهانی اش دارد.


خبرآنلاین :کمیته ملی المپیک ایران جمعی از نخبگان کشتی ایران را دعوت کرد تا با مشورت آنها به راهکاری مناسب برای دفاع از کشتی در رقابت های المپیک برسد. نشستی که همچنان در کمیته ملی المپیک ادامه دارد اما علیرضا دبیر و دکتر محمد توکل دقایقی قبل به دلیل مشغله های دیگر ، از این جلسه خارج شدند. دکتر توکل ، عضو ارشد ایرانی فیلا که یک سال قبل در میان بی تفاوتی مسئولان ورزش کشور عالی ترین مقام اجرایی ایران در فیلا را از دست داد به عنوان پیر نخبه ایران در کشتی دنیا درباره خطر حذف کشتی از المپیک گفت:« این خطر خیلی هم جدی است و نباید آن را ساده شمرد. 15 عضو کمیته اجرایی المپیک ، کشتی را در میان 6 رشته ای قرار دادند که از لیست رشته های اصلی خارج شده. آنها الان کشتی را از صف رشته های اصلی المپیک خارج کردند . آنها ایرادهای مختلفی گرفتند که همه اعضای فیلا باید در جهت اصلاحش بر بیایند تا شاید این تهدید را پشت سر بگذاریم. توجه بیشتر و پخش تلویزیونی این رشته در سطح وسیع و لابی و رایزنی با کشورهای صاحب کشتی می تواند به رهایی از این خطر کمک کند.»


علیرضا دبیر قهرمان بنام کشتی ایران در المپیک و جهان هم در این نشست گفت:« به هر حال نباید ماجرا را تمام شده ببینیم. اتفاقا الان وقت تلاش است. 6 ماه وقت داریم تا مانع از این مسئله شویم. نیاز به دو سطح رایزنی داریم. هم در سطح کشورها و هم نهادهای مردمی . ما باید نشان دهیم که کشتی چقدر طرفدار دارد. کشورهایی مثل ایران ، روسیه ،ترکیه ، آمریکا ، آلمان و دیگر کشورهای اثرگذار دنیا که صاحب کشتی هستند باید با همدیگر متحد شوند و به کمک کشتی بیایند. می شود با یک کار همه گیر مانع از حذف کشتی شد.»

او لحظاتی بعد از این نشست در گفت و گو با خبرآنلاین درباره پیشنهاد دومش یعنی تشکیل کارگروه های مردم نهاد ، توضیح داد:« به هر حال دوستان به دنبال استفاده از سیاسیون هستند . لابی های سیاسی باید در دل مذاکرات با کشورها باشد اما ما اگر نیاز به حرف زدن داریم باید از چهره های محبوب بین المللی مان استفاده کنیم. IOC باید شور مردم ایران و دیگر کشورها را در حمایت از رشته ورزشی مورد علاقه شان ببیند و این نیاز به همدلی و کارهای ارزشمند و رفتاری صحیح دارد.ابراز علاقه مردم به این رشته درز شبکه های اینترنتی ، پایگاه های اجتماعی و عرصه های بین المللی کمکی ویژه می کند. حمایت رسانه ای در جهت مثبت از دیگر راهکارهاست . غیر از این اگر می خواهیم حرفی را بزنیم که در سطح بین المللی دیده شود باید از چهره های محبوب جهانی مان استفاده کنیم. شخصیت های اجتماعی ، ورزشی و هنری که حرف شان در دنیا جذابیت دارد. قطعا ما چهره های شناخته شده زیادی در دنیا داریم که حرف های شان اثرگذار می شود. اگر برزیل برای میزبانی جام جهانی یا المپیک به دنبال پائلو کوئیلو می رود ، ما هم باید حرف های مان را از طریق اصغر فرهادی بزنیم. باید از او بخواهیم که به کمک کشتی ایران بیاید. علی دایی را باید وارد گود کنیم. چهره هایی که در دنیا صاحب نفوذ و برد هستند و نباید ماجرا را بی دلیل سیاسی کنیم. کم نداریم از این چهره ها. هنرمندان ، ورزشکاران و نخبگان علمی بین المللی ما کسانی هستند که می توانند در این راه به ما کمک کنند.»
نشست همفکری و تعاملی برای بررسی شرایط کشتی ایران در حالی برگزار شد که رئیس فدراسیون کشتی با تاخیری نزدیک به یک ساعته در جلسه حاضر شد و حمید سجادی نماینده ارشد وزارت ورزش هم رغبتی را به جای خود به کمیته فرستاد!

hassan5 - تهران - ایران
استفاده از شخصیت جهانی کاملا درست است.منتهاباید دید که ان شخصیت که مورد تائید دنیا هست ایا مورد تائید نظام هم است؟؟؟اقای دبیر ایا نمیدانی که دنیا راه خودش را میرود و نظام هم راه خودش!!!بعنوان مثال خانم عبادی یا پناهی ایا مورد تائید نظام هست؟؟؟
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 16:26
faridfarid53 - رامسر - ایران
دمش گرم دبیر
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 16:30
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
حالا قبل از اینکه باز یکسری ایرانیهای متعصب در همه چیز بیایند و این جریان حذف کشتی از بازیهای المپیک را سیاسی اش بکنند و فحش به غرب و هرچه موجود دوپا و چهارپا در غرب بدهند کمی به دلایل منطقی آورده شده توسط کمیته المپیک دقت کنند و در صدد رفع این ایرادهائی که به کشتی گرفته شده برآیند تا شاید هنوز بشود نجاتش داد. خودم هم موقع المپیک مسابقه کشتی را نگاه میکردم ولی خداییش خسته کننده و کم هیجان است و باید کمی قوانینش را عوض کنند تا برای بیننده جذابیت داشته باشد. آخر این چه ورزشی است که کشتی گیرها بعد از دوسه دقیقه نفسشان میگیرد و لهله میزنند؟ یا دست به خشتک ( آلت تناسلی ) همدیگر میبرند برای فتیله پیچ کردن و مدام روی یکدیگر غلت میخورند و تماس بدنی تنگی باهم دارند. در متن بالا آمده که آلمان هم در صف کشورهای کشتی دار است ولی مسئول فدراسیون کشتی آلمان هم گفته که اصلاً در بین جوانهای آلمانی طرفدار ورزشهای مختلف کشتی اصلاً محبوب نیست و مشکل دارند دو تا جوان برای تربیت کشتی گیری پیدا کنند. کشتی اگر تن به رفرم ندهد و امروزی نشود محکوم به فراموشی است.
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 17:30
yas abi - ببرسل - لز
حرف درستی‌ است. یک وقتی‌ گفته بودم که حکومت برخورد غیر هوشمندی با چهرهای مثل خاتمی دارد که در دنیا مورد احترام است و میتواند به ایران کمک کند، این یکی‌ از آن جاهاست. همینطور فرهادی، خرم، رضازاده، بنا، دایی، کریمی‌. فرستادن رئیس فدراسیون کشتی‌ یا وزیر ورزش کار رو بدتر می‌کند، نکنید این کاررو.
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 18:38
paksan - آمریکا - آمریکا
احمدی نژاد رو چرا نگفتی آقای دبیر که واسه چندرغاز حقوق حروم بعد از این همه کشتار و دستگیری و ظلم توی شهری که شما عضو شورای شهرش هستی حتی اخم به ابرو نیاوردی حالا چرا باید بقیه خودشون رو خرج شما کنند بقیه ای که خوار چشم کسانی هستند که خودشان را جهانی و پرطرفدار در جهان می دانند چرا از رهبر مسلمین جهان نمی خوای بجای این همه سخنرانی درباره ژمن یکم از واقعیات جهان صحبت کنه یکم دروغ و تقیه رو کنار بزاره و بیاد روی زمین کنار مردم حرف بزنه آخه کسی که خودش رو جانشین امام زمان می بینه و ادعای خدایی روی زمین می کنه چهره جهانی یا فرا جهانی نیست؟؟؟آقای دبیر مثل همون مواقعی که سکوت کردی الان هم خفه شوووو کسی علاقه ای به شنیدن صدا و قیافه شما رو نداره "ساکتین ظلم دینی " کمترین اسم واسه شماست
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 22:57
dark night - تهران - ایران
مگه علی‌ دایی یا اصغر فرهادی کم برای این مملکت افتخار آوردن که این طور ازشون میگه؟همین دایی سالها برای فوتبال مملکت گًل زد اونوقت تو چند سالی‌ تو تیم کشی ایران بودی؟
جمعه 27 بهمن 1391 - 00:27
chervin - رم - ایتالیا
همین جوری ایران را یواش یواش از ورزش‌های که مدال آور هست کنار میزند.
جمعه 27 بهمن 1391 - 09:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: اگر ایران مذاکره نکند، حمله بعدی بدتر خواهد بود؛ ایران: پاسخ ما دردناک‌تر از قبل خواهد بود
  • صدراعظم آلمان: جمهوری اسلامی رو به پایان است و هیچ مشروعیتی برای اداره ایران ندارد
  • سناتور تد کروز خواستار مسلح کردن فوری معترضان ایرانی شد
  • حمله با مایعی ناشناخته به ایلهان عمر، نماینده دموکرات کنگره آمریکا از ایالت مینه‌سوتا
  • آویوی، از فرماندهان سابق ارتش اسرائیل: ممکن است اسرائیل پیش از آمریکا به ایران حمله کند
  • ترامپ: اگر ایران به‌سرعت به میز مذاکره نیاید، حمله بعدی از «چکش نیمه‌شب» بدتر خواهد بود
  • ترکیه از بازداشت شش نفر به اتهام «جاسوسی سیاسی و نظامی برای سپاه پاسداران» خبر داد
  • شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ محمدمهدی مردانی؛ خودش را سپر دختری کرد، گلوله خورد و جان باخت
  • از کمال نبی‌زاده، بازرگان افغان که شریک اختلاس‌های اسماعیل قاآنی از سپاه است، چه میدانیم؟
  • +333رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +264شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +235کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +195اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +182مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +163ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +150انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +144کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +142لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو