اعلام حمایت اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا از روزنامه‌نگاران زندانی در ایران

در بیانیه اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا آمده است که بازداشت‌ها برای ارعاب رسانه‌های ایران در ماه‌های قبل از انتخابات است

اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا از روزنامه‌نگاران ایرانی در بند اعلام حمایت کرده است.

اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا در بیانیه‌ای از افزایش فشار بر روزنامه‌نگاران ایران در ماه‌های مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران ابراز نگرانی کرده است.

ماموران امنیتی ایران در روزهای گذشته و در موج جدیدی از دستگیری‌ها، ۱۶ نفر دیگر از روزنامه‌‌نگاران ایرانی را بازداشت کرده‌‌اند.

در بیانیه اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا آمده است که این بازداشت‌ها برای ارعاب رسانه‌های ایران در ماه‌های قبل از انتخابات این کشور است.

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران هم از این بیانیه حمایت کرده است.

ریحانه طباطبایی، میلاد فدایی اصل، سلیمان محمدی، ساسان آقایی، نسرین تخیری، جواد دلیری، امیلی امرایی، نرگس جودکی، صبا آذرپیک، پوریا عالمی، پژمان موسوی، اکبر منتجبی، کیوان مهرگان، حسین یاغچی، و فاطمه ساغرچی از جمله روزنامه نگارانی هستند که اخیرا بازداشت شده‌اند.

ماموران امنیتی با یورش به چهار روزنامه بهار، شرق، اعتماد، آرمان و هفته نامه آسمان تعدادی از این روزنامه‌نگاران را بازداشت کردند و برخی از آنها نیز در منازل خود یا در خیابان دستگیر شدند. اغلب روزنامه‌نگاران بازداشتی تاکنون از حق دسترسی به وکیل یا ملاقات با خانواده خود محروم بوده اند و برخی از آنها توانسته‌اند تماس کوتاه تلفنی با منزل داشته باشند.

با اینکه قاضی پرونده به برخی از خانواده‌های روزنامه‌نگاران زندانی وعده داده بود که با سپردن وثیقه آنها آزاد خواهند شد، اما با گذشت چند روز از تودیع وثیقه‌ها هنوز هیچ تصمیمی برای آزادی آنها گرفته نشده است.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند