سعید مرتضوی بازداشت شد

پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران، در خبری یک خطی نوشته که سعید مرتضوی، رئیس سازمان تامین اجتماعی ایران، دوشنبه شب بازداشت شده است.

انتصاب آقای مرتضوی به این سمت از سوی مجلس ایران با انتقادهای فراوانی روبه رو شد که در آخر به استیضاح وزیر کار و امور اجتماعی ایران منجر شد.

آقای مرتضوی پیش از این ریاست سازمان مبارزه با قاچاق ارز و کالا را در دولت آقای احمدی نژاد به عهده داشت و پیشتر دادستان تهران هم بود.

خبرگزاری فارس گزارش کرده که دادستانی تهران خبر بازداشت آقای مرتضوی را تایید کرده اما در این خصوص اظهار نظری نکرده است.

بازداشت مرتضوی در حالی است که تنها یک روز پیش از آن، صحن علی مجلس صحنه رویارویی سنگین قوه مجریه و قوه مققننه بود. جدالی که سعید مرتضوی نقطه آغاز آن بود.


دولتی‌ها با رئیس خود محمود احمدی‌نژاد به مجلس آمدند و در نهایت یک وزیر خود را از دست دادند. با این حال محمود احمدی‌نژاد، از فرصت دفاع از وزیر خود، برای حمله به مجلس و در راس آن علی لاریجانی بهره برد.


رئیس دولت یک فیلم که وسیله دوربین مخفی ضبط شده بود، در صحن علنی به نمایش گذاشت و خودش متن منتسب به طرفین مکالمه یعنی سعید مرتضوی و فاضل لاریجانی (برادر رئیس مجلس) را خواند.

در این متن فاضل لاریجانی از سعید مرتضوی درخواست می‌کند که توصیه‌هایی بکند تا به وی سمت مشاوره اقتصادی بدهند و در عوض مرتضوی از وساطت فاضل میان او و روسای قوای مقننه و قضاییه بهره‌مند شود.

محمود احمدی‌نژاد در نطق خود خانواده لاریجانی را به طور تلویحی به مانع‌تراشی برای دولت متهم کرد و فیلم مذکور را گواهی بر آن گرفت. وی نمایندگان را بی‌خبر از پشت پرده و فشارها دانست.

علی لاریجانی نیز در مقام پاسخ، رئیس جمهور را به بی‌اخلاقی و رفتار مافیایی متهم کرد. فاضل لاریجانی هم روایتی دیگر از ملاقات خود با سعید مرتضوی مطرح کرد و گفت از سعید مرتضوی و محمود احمدی‌‌نژاد شکایت می‌کند.

پس از آنکه با شکایت شماری نمایندگان و رای دیوان عدالت اداری، حکم سعید مرتضوی بر صندوق تامین اجتماعی، یکی از بزرگترین مجموعه‌های مالی و اقتصادی ایران ملغی اعلام شد، دولت با تغییر اساسنامه، این «صندوق» را به «سازمان» تبدیل کرد و آن را از زیرمجموعه وزارت کار به زیر نظر معاونت ریاست جمهوری برد؛ دولت در عین حال مرتضوی را در سازمان تامین اجتماعی ابقا کرد که به استیضاح و برکناری وزیر کار انجامید.

رأی دهید
دل سوخته - اریزونا - امریکا
فقط باید گفت خاک بر سر ملت ایران که با هر فشاری که از سوی سران مملکتی بهشون وارد میشه بدون چون و چرا پذیرا هستن و مسئولین فقط بفکر پر کردن جیب خود و اطرافیانشون هستن و قدرت که در دست داشته باشن
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 22:41
pezhman - وين - اتريش
با اعدام مخالفم. بهمین دلیل با یک درجه تخفیف، تیربارنش کنید. lol
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 22:46
yahya3212000 - برگن - نروژ
شپش به تمبان همهٔ این کثافتها افتاده! در واقع کار به آخر رسیده ولی‌ مردم همه خوابند!
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 22:54
حق بین - لندن - بریتانیا
کفتارها دزدهای بی کفایت و بی اصل ونصب به جان هم افتادند ! در ضمن لاریجانیها اصلآ ایرانی نیستن و عراقیند ! علی لاریجانی در سـال ۱۳۳۶ در شهر نجف عراق متولد شد. وی فرزند روحانی شیعه، حاج میرزا هاشم آملی، نوه‌ی دختریِ سیّدمحسن نبویِ‌اشرفی و داماد مرتضی مطهری است. ! ای وای برما که عراقیها بر ما حکومت کنند ! ننگ برما
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 23:03
احتراز - دورف - آلمان
یکی‌ از آرزوهام اینه که طناب دار به گردن این ببیبم
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 23:22
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
بله انتظار بازداشت او می رفت من خیلی وقت پیش پیشبینی کردم که او هم به سرنوشت سعید امامی دچار خواهد شد چرا که آزاد بودن او در شرایط فعلی فوق العاده خطرناک بود فقط کافی بود دهان باز کند و بگوید چه کسی دستور شکنجه و اون افتضاح کهریزک را داده .فکر نمی کنم زنده بیرون بیاد.این باید درس عبرتی برای این جوجه ساندیس خورها باشد که این سیستم به گردن کلفت هایی مانند مرتضوی هم رحم نمی کنند و از او مثل دستمال توالت استفاده کردند حالا شما که جای خود دارید.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:03
a.ahooraei - کلن - آلمان
امیدوارم ببرنت کهریزک و مث سعید امامی زنت را هم بیارن و چندتا از همون هم پیالگی های خودت با باتوم و چوب و بطری نوشابه به جون خودت و زنت بیوفتن تا درسی بشه واسه بقیه حـ... هایی مث تو.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:31
xaris - بورموث - انگلستان
از ماست که بر ماست،ختم کلام.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:54
daniel1391 - یزد - ایران
خدایی حتی اگر یک شب باشه و به خاطر مصلحت نظام یک سیلی هم بخوره خیلی حال میده هرچند مدارکی رو در کانادا نزد شخصی نگه داشته تا اگر خواستند مانند سال 88 و جریان کهریزک وی را به سرنوشت سعید امامی دچار کنند آنها را در اختیار مطبوعات بگذارند. این لکه ننگ که حتی هم محله ای هایش در محله بازار شهرستان تفت استان یزد از او متنفرند و پول های اهدایی و وقفی او را جهت حسینه و نخل معروفشان را حرام می دانند
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:02
bita tehrani - ونکوور - کانادا
هشدار مجدد به مزدوران نظام! تاریخ انقضای همه تان سر میاید،حتا دکتر سعید مرتضوی!
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 01:18
compatriot - تورنتو - کانادا
بازداشت، کهریزک ، شیشه نوشابه و پس از آن واژگونی در توالت, بحد مرگ کتک زدن، کبود کردن بدنش و در نهایت قیمه قیمه کردنش. پس از این جسدش را باید به گاری بست و در شهر کشیدش و لاشه‌اش را تا هفته‌ها از برج آزادی اویزن کرد تا عبرتی شود برای دیگر شکنجه گران. که حالیش شود منصب تاا ابد ماندنی نیست
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:35
bita tehrani - ونکوور - کانادا
فقط نکته جالب این است که ایشان به خاطر کشتن و شکنجه و تجاوز دستگیر نشد.دلیل : همان قضیه باند بازی‌ها و جنگ بین خودشان .،،،حکومت چنان دهان کجی به مردم و فریاد عدالت خواهی‌شان میکند که هوچی گری ش برای فلسطین و لبنان و بقیه کور و کچل‌های دنیا بیشتر از هر زمان دیگری تهوع آور میشود.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 01:27
وکیل دادگستری معلق سیاسی - لندن - انگلستان
هر چند که بازی گرگهاست لیک "بهرام که گور میگرفتی همه عمر. دیدی که آخر گور بهرام گرفت ..
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 02:24
paksan - آمریکا - آمریکا
همه ما فکر می کنیم که هر بلایی سر دیگران می آوریم تقاصی پس نخواهیم داد ولی این گرد قدرت و وعده خداوند به مظلومان و ستم دیده هاس که هر ظالمی در همین دنیا عذاب خواهد کشید .به نظرم با توجه به اطلاعات و نفوذی که مرتضوی در سیستم فاسد ولایت فقیه داره یه بلایی مثل سعید امامی سرش خواهد آمد و البته این همان چیزی است که روزگاری خود مرتضوی سر قربانیانش می آورد و این نشون می ده چه باند تبهکاری قبلاً سرکار بودند و که محسنی اژه ای نفوذی این گروه هست که قسمتیش مثل مرتضوی و معاونش و سایر قضات فاسدش بیرون شدند و تا الان هم محسنی اژه ای توانسته بود با لابی و اعمال نفوذ مرتضوی رو حفظ کنه ولی همه فکر می کنند احمدی نژاد مدافع او هستش.امیدوارم قبل از مرگش تمام مشکلات و سختی های طاقت فرسا و بلاهایی که سر قربانیانش می آورد سرش بیاد و با عذاب سخت و حقارت بمیره و البته شما نگاهی به عدالت اسلامی هم داشته باشید که وقتی پای فساد برادران دالتون وسط می یاد این جانی دستگیر میشه وگرنه این گرگها همه آزادند
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 01:43
perser68 - فلوریدا - امریکا
292Examتهران_ایران. یه امتحان دیگه بده،شاید اینبار نمره قبولی‌ گرفتی!
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 01:57
razmandeh - استکهلم - سوئد
باید اعدامش کنند به همان روش هایی که خودش ابداع کرد!!! کهریزکی
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 04:56
دنیای وحشی - تهران - ایران
خدایا خداوندا کابوس این جمهوری اسلامی و منافقین و سلطنت طلبها و کمونیستها و خلاصه چپیها و راستیها و هرچه فرقه هست و نیست درایران را از سر ملت ایران کم کن و به جای آن حکومت دموکراسی به معنای واقعی کلمه حداقل درحد دولتهای غربی مانند آمریکاو اروپاییها برایمان فراهم فرما. آمین خسته شدیم از دست این خل و عقب افتاده های دزد و شارلاتان ها.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 05:15
mamaly_amir - بندرعباس - ایران
پایان کار نظام فاسد وقلابی این حکومت به اصطلاح اسلامی به پایان رسیده
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 05:54
pull.over - دوحه - قطر
یکی به من بگه سعید مرتضوی با چه پیشینه و مدرک و بر چه اساسی این پست های مهم رو بهش دادن؟ آیا تابحال دیدین چطور حرف میزنه؟
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 05:57
ماه شب - تهران - ایران
پژمان وین اتریش - خیلی بانمک گفته بودی کلی خندیدم موفق باشی ولی بزرگوار تیربارون هم برای این آدمها کمه باید زجر کش بشند باید حسرت هوای آزاد رو بکشند بارها و بارها برند پای جوخه آتش و برشون گردونند
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 06:08
sama128 - شیراز - ایران
میگن چوب خدا صدا نداره اینه ها . قابل توجه همه دوستان . کثیف ترین حکومت و پست ترین حکومت و دزدترین حکومت در تاریخ بشریت جمهوری غیر اسلامی ایران . و ولی بقیع در راس تمام کثافت ها
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 07:08
phd.hamzeh - تهران - ایران
یه داستانی در مورد مردم ایران نوجوان که بودم تعریف میکردند به این مضمون که:. می گفتند در مدخل ورودی شهر یه سری آدم گذاشته بودند که اول ترتیب مردم رو می دادند بعد اجازه ورود به پایتخت رو می دادند. بعد از یه مدت مسئول یا رئیس حکومت می ره سرکشی و از مردم می پرسه اوضاع چطوره؟ یکی از هموطنان میگه اصلا خوب نیست چون تعداد نفرات کمه مدت زیادی باید تو صف بمونیم! باید تعداد این آدما رو بیشتر کنین وقت مردم تلف نشه. کار و زندگی داریم بابا؟!. الان متوجه می شم که این داستان طنزگونه واقعیت داره. چون ملت خواب زده ایران وقتی مثل سگ باهاشون رفتار بشه و ماهی 60 لیتر بنزین 400 تومنی و 300 لیتر 700 تومنی بهشون میدن، ککشون هم نمیگزه. حال آنکه اگر این اتفاق در جایی مثل فرانسه اتفاق افتاده بود، خواهر و مادر دولت رو جلو چشش می آوردند. کیا؟ کارگرها و دانشجویان. یعنی دو قشر تأثیرگذار در هر انقلابی. اما دریغ و هزاران افسوس که جمهوری اسـ... به خوبی این دو قشر رو از ...برد! و به صورتی بی خاصیت دراومدند. امید که به خودمون بیایم و یک بار برای همیشه ترتیب هر چی آخوند کون نشور و تئوری حکومت مذهبی رو بدیم.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 07:14
paya55 - چیچست - ایران
بالاخره خون بیگناه ترین جوانان این مرزوبوم.یقه این کریه ترین میکروب دنیا را گرفت.امیدواریم ترفند قبل انتخابات نباشه.گرچه بااین جانی چند نفردیگه مثل رادان و احمدی مقدم هم باید برن هلفدونی
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 07:22
hassan5 - تهران - ایران
بالاخره رهبر برای حفظ نظام وادار شد که یکی از مزدورانش را از دور خارج کند.مثل اخر رژیم شاه که نصیری هویدا....را بزندان انداخت.همانطور که قبلی دیر شده بود این حرکت تکراری هم دیر شده است.تاریخ تکرار میشود منتها ابتدا بصورت درام سپس بصورت کمدی
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 07:30
toopetoop - سانتا کلارا - آمریکا
بابا این برادران دالتون دنبال نفس کش میگردن. مملکت شده با این جانیها
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 07:35
massoudoslo - اسلو - نروژ
پس بگو چرا احمدینژاداز ان لگن (قاهر ) هول هولکی رونمایی کرد ،فقط برا اینکه فردایش برود مجلس و دهن همه را سرویس کند !!! در واقع به ملت ایران میگوید این منم که پیشرفت و افتخار برای ایرانیان میاورم ولی بقیه اعم از رهبر و مجلس مزاحم و دشمن ملت ایران هستند .
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 07:42
arya47 - کرمان - ایران
آزادش کنید بگذارید در نکبت بمیرد
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 08:07
naderan - یوتوبوری - سوید
ای خدا اگر وجود داری این گثافت را هر بلایی که انسان عاجز هست بده این فرد جنایت کار هست شاید هزار جوان را بدست خودش گشته باشه
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:06
shahramareia - تهران - ایران
باید بلایی که سر زندانیان کهریزک اورد رو سرش بیارن با رسوایی تمام البته این احمق در بازی قدرت باخت وگرنه اگر این شغالها با هم می خوردند سالیان سال می خورد و حالش را می برد
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:10
Perspolisi - سیدنی - استرالیا
از ساندیس خورای سایت خبری نیست. احتمالا با ساندیس دنبال سوراخ موش هستن.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 08:46
آزادی برای ایران - اشتوتگارت - آلمان
هیچکدمتان جان سالم بدر نمیبرید مگر اینکه از مردم عذر خواهی‌ کنید به خونهاتون برگردید.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 08:54
گیارنگ - تورکو - فنلاند
مرتضوی جلاد مطبوعات و در سال ۸۸جلاد و قاتل جوانان مخالف امیدوارم در همین دنیا به سزای اعمالت برسی تا ما هم ذه رای ارام گیریم . یه مدت دیگه ایم مموتی هم بازداشت میشه .
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:24
greentree - تهران - ایران
فقط بازجو‌های زندان لطف کنند فیلم کشتن این تبهکار و مفسد فلارض را بعد از مرگش پخش کنند که همه لذت ببرند ،،این مزدور ۱۰۰ دانشجو را شکنجه کرد و با چندین زن تجاوز کرد ..
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:44
kolah-ghermezi - ونکوور - کانادا
دلسوخته---آریزونا-آمریکا-....بیرون گود ایستادی میگی‌ لنگش کن،،مردم به روزی افتادن که که اگه یک روز سر کار نرن (اونم ۲ شیفت) شب گرسنه سر به بالین میذارن،،راست میگی‌ غیرت داری پاشو برو ایران ببینم تو و امثال تو چه غلط میتونین بکنین،،اگه از پسش بر نمیایی بی‌خود نشین اونجا ورّ بزن و به ملت ایران توهین کنی‌،هر چی‌ دلت می‌خواد به این رژیم بدو بیرا بگو ولی‌ در مورد ملت لطفا .......
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:53
ukang - لندن - انگلستان
قابل توجه گوسفندان راه امام! بشتابید بشتابید ! رژیم در دوماه اخیر بسیار مهربان شده ایجاد امنیت برای مردم! توضیع برنج ارزان با خفت در صف های طویل! تیپا به رییس جمهور بعد از 8سال دزدی چون بیشتر دزدیده و تقسیم نکرده و دست رو هم میکند! !! کادو و پول به بی بضاعتان که تنها طی دو ماه گذشته بی بضاعت شد اند!! حالا هم که دستگیری سردسته ارازل-( البته با پوزش از اقا جای شما محفوظ) ------------- این همه دلایل کافی نیست????????? پس همه با هم پیش به سوی عنتخابات !!!
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 10:08
arash 11 - تهران - ایران
مردم ایران طرفدار این نظام هستند هر کس این همه بلا سرش اومده بود بیداد میکرد دارن که پراید دوزازری رو 20 میلیون میخرن
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 10:23
star44 - یوتبوری - سوئد
همش بازیه .
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 10:25
فضول میرزا - استكهلم - سوئد
وکیل دادگستری معلق سیاسی - لندن - انگلستان / می بینم که باز آپاندیست "اود" کرده؟! حال که تصمیم گرفته ای کامنت گذاران را از دریای سرشار علم و ادبت بهره مند سازی، پس لااقل درست بنویس تا ما بیشتر مستفیض بشیم! چون شعری که تو نوشتی بدینگونه است: بهرام که گور میگرفتی همه عمر - دیدی که چگونه گور بهرام گرفت. پسر جان، هر کس که توانست .. را بچرخاند که مسگر نیست!!
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 10:41
reza the persian - لیدز - انگلستان
الهی گور به گور شه این مردک کثیف چون خیلی‌ از جوانهارو الکی‌ به کشتن داد.مرگ بر مرتضوی
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 14:56
Azadikhah - تكسل - هلند
علت دستگیری سعید مرتضوی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی مشخص شد. خبرنگار فارس از منابع آگاه کسب اطلاع کرد که سعید مرتضوی به علت تصرف غیرقانونی در اموال دولتی در زمان تصدی ریاست سازمان تامین اجتماعی بازداشت شده است. پیش از این دیوان عدالت اداری و همچنین معاونت نظارت مجلس و برخی از نمایندگان مدیریت مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی را غیرقانونی و قابل پیگرد قضایی عنوان کرده بودند. سعید مرتضوی سرپرست سازمان تامین اجتماعی و دادستان عمومی و انقلاب سابق تهران، شب گذشته توسط دادستانی تهران دستگیر شد. سعید مرتضوی همچنین در پرونده کهریزک به همراه تعدادی از همکارانش از کار معلق شد و پرونده مفتوحی داشته است. پیش از این حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست خبری خود عنوان کرده بود اسفندماه امسال دادگاه رسیدگی به پرونده کهریزک برگزار خواهد شد.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 15:43
parsashahri - قزوین - ایران
بادرود : واقعاً در این دنیا هیچکس از آینده خود خبر ندارد ولی میتواند از گذشتگان عبرت بگیرد مانند همین مرتضوی که مدتی دادستان تهران بود و روزنامه های دوران اصلاحات را فله ای قصابی کرد و معروف شد به قصاب روزنامه ها . یادآقای زواره ای بخیر عضو شورای نگهبان که همه را رد صلاحیت کرد و آخر برای نامزدی ریاست جمهوری خودشو رد صلاحیت کردند. خوب است آقایان عبرت بگیرند.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 17:35
بابک - سبزوار - ایران
این کفتار مرتضوی را باید با سرگین سگ بسوزانند.
‌چهارشنبه 18 بهمن 1391 - 05:37
وکیل دادگستری معلق سیاسی - لندن - انگلستان
فضول میرزا - استکهلم - سوئد- تو را محق این میزان بخل و حسدی که بر من می ورزی می دانم چرا که طعم آن تو دهنی محکمی که از من خوردی فراموش نشدنی نیست ! مضاف بر اینکه این نوع نگارش نشانه قلت مایه و عقده های سرکوفت شده و آرزوهای بر باد رفته ات و موجب خرسندی بیش از پیش و اسباب فرح بخشی مزاج من است. با اینکه که شان را به مراتب اجل از پاسگوئی بیشتر می دانم لیک طبق روال سابق باز هم طلب شفای تو بیمار نیازمند را دارم.
‌پنجشنبه 19 بهمن 1391 - 16:02
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.