کره شمالی در صدد آزمایش هسته ای

موشک اونها -3 کره شمالی در دوازدهم دسامبر از سکویی در ایالت شمالی پیونگان کره شمالی به فضا پرتاب شد

کره شمالی می گوید به زودی برای سومین بار یک آزمایش اتمی انجام خواهد داد. در بیانیه ای که خبرگزاری رسمی کره شمالی منتشر کرد از قول کمیسیون دفاع ملی آن کشور آمده است: "آزمایش اتمی و پرتاب موشک های دور برد انجام خواهد شد." و هدف "دشمن اصلی" (آمریکا) است.

در این بیانیه تاریخ انجام این آزمایش ها مشخص نشده است. کره شمالی در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ میلادی هم دو بمب های اتمی را آزمایش کرده است.

شورای امنیت در آغاز این هفته در قطعنامه ای پرتاب موشک های دوربرد (بالیستیک) از سوی دولت پیونگ یانگ را محکوم و تحریم های جدیدی علیه این کشور وضع کرد.

در بیانیه کمیسیون دفاع ملی کره شمالی، قطعنامه شورای امنیت غیر قانونی توصیف شده و آمده است: " ما پنهان نمی کنیم که ماهواره ها و موشک های دوربردی که پرتاب خواهیم کرد و بمبهای هسته ای پیش رفته ای که آزمایش خواهیم کرد، دشمن اصلی ما، آمریکا را هدف قرار داده اند."

گلین دیویس نماینده ویژه دولت آمریکا در امور کره شمالی که هم اکنون در پایتخت کره جنوبی به سر می برد در واکنش گفت که امیدوار است آنها دست به این کار نزنند. " چنین کاری اشتباه و از دست دادن یک فرصت دیگر است. ما به آنها می گوییم که دست به این کار نزنند"

exam292 - تهران - ایران
داشتن بمب هسته ای فقط واسه آمریکا و اسرائیل خوبه!!! آمریکا قبلا در ژاپن امتحانش کرده! تجربه داره!!! سازمان ملل هم دنیا رو هالو گیر آورده!!!
‌پنجشنبه 5 بهمن 1391 - 14:25
kobalt - کرج - ایران
رژیم غذائی مردم کره شمالی ..صبحانه موشک نهار بمب اتم شام ..شام کلا خوب نیست.
جمعه 6 بهمن 1391 - 08:55
massoudoslo - اسلو - نروژ
اگر حکومت کره شمالی هالو و بی لیاقت نباشد چطور بجای ساخت و آزمایش بمب اتم فکری به حال گندم و غلات مورد احتیاج کشورش را نمیکند تا مجبور نشود از امریکا و غرب گدایی کند ولی بجای گندم و غذا به ملتش بمب اتم میدهد تا بخورند !! تمام دیکتاتور ها و دیکتاتور زده ها ذهن و زندگی فاسد و خطر ناکی دارند .
شنبه 7 بهمن 1391 - 10:27
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +301ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +272شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +202وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +193نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +173ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +161فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +148وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید