دایی: امیدوارم مدیر فوتبال ایران کسی باشد که خودش تصمیم بگیرد

سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت: امیدوارم مدیر فوتبال ایران کسی باشد که خودش تصمیم بگیرد و جابجایی‌ها نتایج مثبت به همراه داشته باشد.

 

 

به گزارش خبرگزاری فارس ، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار برابر آلومینیوم هرمزگان گفت: متاسفانه علی‌رغم بازی‌های خوبی که انجام دادیم دور برگشت را بسیار بد آغاز کردیم و بد نتیجه گرفتیم. در بازی مقابل تراکتورسازی برخی از بازیکنان ما که مصدوم بودند بازگشتند و کم کم آماده مسابقات می‌شوند. فردا با تمام قدرت به مصاف حریف می‌رویم و تنها عباس‌فرد را به دلیل 3 اخطاره شدن در اختیار نداریم.

وی افزود: روی گل زدن ضعف داریم، طی تمرینات گذشته روی این مسئله کار کردیم، ‌آلومینیوم تیم بسیار خوبی است، آنها در مسابقات امسال جزو تیم‌هایی هستند که گل کمتری دریافت کردند اما با توجه به شرایطی که در جدول دارند مطمئناً برای کسب امتیاز به میدان می‌آیند، امیدوارم فردا به مسیر خودمان بازگردیم.

سرمربی راه آهن در مورد مشکلات گلزنی این تیم تاکید کرد: کاسترو بعد از مدتی بازی نکردن به تیم ما اضافی شده، عالیشاه بعد از 10 ماه مصدومیت دوباره به میدان می‌رود و برای آماده شدن نیاز به فرصت دارد، ما نه تنها مقابل تراکتورسازی بلکه قبل از دیدار با تراکتور نیز خوب کار کردیم، در نیمه اول بازی مقابل تراکتورسازی یکی از بهترین عملکردهایمان را در فصل جاری ارائه دادیم، در این نیمه چهار موقعیت داشتیم اما نتوانستیم از آن استفاده کنیم، امیدوارم در بازی فردا این طلسم شکسته شود، این مسئله تا به الان برای ما مشکلات زیادی را ایجاد کرده، تیمی که 9 موقعیت دارد حداقل باید یکی از آنها به گل تبدیل شود، در این مدت بدشانسی آوردیم و امیدوارم دیگر چنین مشکلی برای ما دردسرساز نشود.

سرمربی راه آهن در مورد حضور وحید طالب‌لو در تمرینات این تیم گفت: طالب‌لو مدتی کنار تیم نوجوانان تمرین می‌کرد و به دلیل اینکه آنها برای تورنمنتی به روسیه سفر کرده بودند با غلامپور تماس گرفت و از من اجازه حضور در تمرینات را خواست، او جزو یکی از با اخلاق‌ترین و بهترین فوتبالیست‌های ایران است و هر کمکی از دستم بربیاید برای او انجام می‌دهم، باعث افتخار من است که با این بازیکن با اخلاق کار می‌کنم، بعید نیست اگر او آماده باشد با توجه به اینکه یک جای خالی داریم به تیم ما جذب شود البته اولویت اول ما جذب یک مهاجم گلزن است.

وی در مورد حضور مهدی تاج به عنوان سرپرست سازمان لیگ و اینکه اعلام کرده قصد دارد مسابقات را بدون وقفه برگزار کند، عنوان کرد: اگر این اتفاق بیافتد مطمئناً در کیفیت بازی‌ها تأثیر می‌گذارد، وقفه‌های لیگ هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ برنامه‌ریزی تیم را دچار مشکل می‌کند، البته نمی‌دانم چه کسانی اضافه شدند و چه کسانی رفته‌اند امیدوارم این اتفاقات مثبت باشد و برای هرکسی که می‌آید آرزوی موفقیت می‌کنم.

دایی در پاسخ به این سوال که خیلی‌ها انتقاد می‌کنند چرا شخصیتی مثل او که در مراسم انتخاب بهترین بازیکن جهان شرکت می‌کند اما در مسائل مدیریتی فوتبال ایران جایی ندارد،‌ اظهار داشت: دوست ندارم داخل مسائل مدیریتی شوم و این مسئله مورد علاقه من نیست البته شرایط به شکلی است که کسی مثل دایی بیاید و کمک کند .

دایی در پاسخ به این سوال که چرا کفاشیان جوابی به اظهارات وی درمورد چگونگی برکناری‌اش از تیم ملی را نمی‌دهد ، عنوان کرد: مدت زیادی از این اتفاقات گذشته و نباید به آنها دامن بزنیم، اگر کفاشیان جوابی به صحبت‌های من داشت حتماً پاسخ می‌داد، من اگر حرفی می‌زنم حتماً ادله‌ای دارم. چندین سال از آن اتفاقات گذشته و نباید نبش قبر کنیم، امیدوارم در فوتبال ما کسی حضور داشته باشد که تصمیمات را خودش به شکل فوتبالی بگیرد نه اینکه تصمیم‌هایش تحت تأثیر عوامل دیگر باشد.

مشتعل - استکهلم - سوئد
فقط خود دائی
‌پنجشنبه 28 دي 1391 - 13:22
SSi *4*ever - هامبورگ - آلمان
رطب خورده که منع ِ رطب نمیکنه علی‌ دام داهانی ! خیلی‌ عذل می‌خوام خیلی‌ عذل می‌خوام شما خودت از این بل بشو کم گیرت اومده ؟ الان شدی آقای دووشواری ؟؟ هاهاها :)))) بی‌خیال بابا فیلیم نیا به تجارتت برس *استقلال* تاج کبیر آسیا سرور لنگ پول لیس گمنام 4 تایی‌ 4444 4444 4444
‌پنجشنبه 28 دي 1391 - 15:29
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +337رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +265شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +238کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +197اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +184مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +165ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +154شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +145کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +143لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو