'پدیکور بد' شماره یک تنیس جهان را حذف کرد

آزارنکا در نشست خبری در بریزبین استرالیا


ویکتوریا آزارنکا، تنیس‌باز شماره یک جهان، "پدیکور بد" را باعث کنار کشیدنش از مسابقه با سرنا ویلیامز در نیمه‌نهایی تورنمنت تنیس بریزبین می داند.

آزارنکای ۲۳ ساله می‌گوید که شست پای‌اش در اثر پدیکور بد دچار عفونت شده، اتفاقی که به گفته پزشکش خیلی رایج است. آزارنکا گفت دیگر نخواهد گذاشت چنین اتفاقی بیفتد.

آزارنکا ۳۰ دقیقه پیش از شروع بازی اعلام انصراف کرد و گفت که برای درمان عفونت ناخن پایش نیاز به پزشک دارد. او گفت که همه چیز، از جمله داروهای مختلف را امتحان کرده و با وجود درد، مسابقات را ادامه داده است.

تنیس باز بلاروس گفت برای اینکه با آمادگی کافی در اوپن استرالیا شرکت و از عنوان قهرمانی اش دفاع کند مجبور شده چنین تصمیمی بگیرد و از مسابقات کنار بکشد.

"این کاری است که باید انجام می‌‌دادم تا بتوانم برای اوپن استرالیا آماده باشم. به هر حال شرایطی پیش آمد که باید با آن مدارا کنم." اوپن استرالیا، اولین گرند اسلم فصل ده روز دیگر در ملبورن آغاز می شود.

آزارنکا، قهرمان سال گذشته کلیک اوپن استرالیا در دوازده مسابقه ای که در مقابل سرنا ویلیامز قرار گرفته تنها یک بار برنده از زمین بیرون آمده است.

سرنا ویلیامز که سابقه قهرمانی ۱۵ دوره گرند اسلم را دارد روز شنبه در فینال تورنمنت بریزبین با آناستازیا پاولیوچنکووا از روسیه روبرو خواهد شد.

bekar - خواف - ایران
خوب دماچه کچو ازی چیزو الکی هی منوسی گوه پیر
جمعه 15 دي 1391 - 17:44
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +342رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +267شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +240کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +200اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +188مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +157شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +146کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو