انتقال پیکر دختر قربانی تجاوز گروهی به دهلی نو
رأی دهید
پیکر دختر دانشجوی هندی که مورد تجاوز گروهی قرار گرفته بود روز یکشنبه دهم دیماه از سنگاپور به دهلی نو منتقل شد.
دختر قربانی دانشجوی پزشکی و ۲۳ سال سن داشته که در ۱۶ دسامبر در اتوبوسی مورد ضرب و شتم و تجاوز گروهی قرار گرفته بود.
به گزارش رسانه های هند این دختر دانشجو به همراه دوستش از سینما به خانه بر می گشت که مورد حمله قرار می گیرد. شش مرد مهاجم آنها را با میله آهنی مورد ضرب شتم قرار می دهند و به دختر دانشجو تجاوز می کنند.
این دختر بر اثر شدت جراحات وارده برای مداوا به سنگاپور منتقل شد.گزارش ها حاکی است این دختر دانشجو که نامش فاش نشده روز شنبه در بیمارستان درگذشت.
کلوین لو، مدیر بیمارستان مونت الیزابت سنگاپور در بیانیه ای در این باره گفته است که جراحات قربانی بسیار شدید بوده است.
به گزارش رویترز ، شاهدان عینی گفته اند که سونیا گاندی، رهبر حزب کنگره، مانموهان سینگ، نخست وزیر هند برای استقبال از پیکر این قربانی تجاوز گروهی در فرودگاه حاضر شده بودند.
شاهدان عینی گفته اند،پیکر این دختر دانشجو توسط آمبولانسی از فرودگاه به محل برگزاری مراسم منتقل شده است. پیکر این قربانی تجاوز گروهی سوزانده و خاکستر شده است.
به گزارش رویترز، مقامات پلیس هند می گویند که شش نفر را در ارتباط با قتل این دختر بازداشت کرده اند.
مرگ این دختر جوان موجی از تظاهرات و اعتراض در روز شنبه در هند در پی داشته است. ولی این اعتراضات به صورت مسالمت آمیز بوده و گزارشی در خصوص بروز خشونت در این تظاهرات ها منتشر نشده است.
به دنبال درگذشت دختر دانشجویی که در دهلی نو مورد تجاوز گروهی قرار گرفته بود، روز شنبه ۹ دیماه تظاهرات اعتراضی درنقاط مختلف هند برگزار شده است. تظاهر کنندگان خواستار اقدامات قضایی و انتظامی برای حفاظت از زنان شده اند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، صدها نفر در دهلی نو و دیگر شهر های هند دست به تظاهرات زده و برای این دختر دانشجو به سوگواری پرداختند. تظاهر کنندگان همچنین از دولت مانموهان سنیگ، نخست وزیر هند، خواسته اند تا با تهیه قوانین تازه با خشونت علیه زنان مقابله کند.
این درحالی است که تظاهرات اعتراضی در هفته گذشته به خشونت کشیده شد.
برای جلوگیری از خشونت های احتمالی در تظاهرات اعتراضی به مرگ این دختر دانشجو هزاران پلیس روز شنبه در خیابان های اصلی دهلی نو مستقر شده بودند و تردد خودروها در برخی از خیابان های شهر ممنوع اعلام شده بود.
طبق این گزارش صدها تظاهر کننده در خیابان های دهلی خواستار مجازات اعدام برای متجاوزان شدند.
به گزارش رویترز، فعالان مدنی در هند می گویند، بسیاری جرایم و آزار و اذیت جنسی و خشونت علیه زنان گزارش نمی شود و مجرمان مورد تعقیب قضایی قرار نمی گیرند و در صورت طرح شکایت روند قضایی بسیار کند است. این فعالان معتقدند که دولت هند اقدامات لازم برای جلوگیری از خشونت علیه زنان را انجام نداده است.
رهبران سیاسی خواهان تغییر دیدگاه ها در قبال نقش زن در جامعه هند هستند. در همین زمینه، نخست وزیر هند در بیانیه ای خواستار توجه به مساله زنان در جامعه هند شده است.
shirzan - برلین - آلمان
باز هم بگید اعدام نباید باشه
یکشنبه 10 دي 1391 - 13:09
ALEX _ LONDON - لندن - انگلستان
ای تًف به ذاتتون
دوشنبه 11 دي 1391 - 01:48
pariha - كويت - كويت
فقط اعدام
دوشنبه 11 دي 1391 - 09:55