دادسرای ویژه جرایم مالی و پولشویی تشکیل می شود

دادستان عمومی و انقلاب تهران عباس جعفری دولت آبادی گفت که قرار است به زودی دادسرای ویژه جرایم مربوط به پولشویی، مؤسسات مالی غیرمجاز، اختلاس و معوقات بانکی تشکیل بشود.

                                      


دادستان تهران در ادامه گفت که از زمان بررسی نخستین پروندۀ فساد بزرگ مالی تاکنون هفده کیفرخواست دیگر مرتبط با این پرونده صادر و هشتاد نفر نیز محکوم شده اند.


دادستان تهران در خصوص مرگ نیما نهاوندیان مجری رادیو و تلویزیون ایران گفت که فوت نامبرده در اثر قتل روی نداده و تحقیقات در خصوص مرگ وی آغاز شده است.

دادستان تهران از اظهار نظر در مورد اتهامات قضات پروندۀ کهریزک خودداری کرد و گفت اعلام اتهام افراد قبل از قطعیت حکم خلاف قانون است.

وی همچنین گفت که پروندۀ اتهامی مهدی هاشمی به زودی به دادگاه ارسال می شود. دادستان تهران در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص اظهارات حجت الاسلام رسایی در مورد خانواده علی اکبر هاشمی رفسنجانی گفت که قوۀ قضاییه موضوع اظهارات رسایی را به دادسرای ویژه روحانیت ارجاع داده تا مورد بررسی قرار بگیرد.

عباس جعفری دولت آبادی بار دیگر با استناد به نتیجۀ کمیسیون یازده نفره بررسی قتل ستار بهشتی گفت که این کارگر وبلاگ نویس در نتیجۀ ضربه یا ضربات یا در اثر فشار روانی در زندان جان سپرده است.

وی در جای دیگری از سخنانش اضافه کرد که علی اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری ایران، در پایان مرخصی چهار روزه اش خود را به زندان اوین معرفی کرده است.

Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
شما همان کسانی که در پول شویی های گذشته دست داشتند را محاکمه کنید .با همان پول ها می توان کل ایران را ساخت باقیش پیش کش.
دوشنبه 4 دي 1391 - 14:01
احتراز - دورف - آلمان
حرام زادگی از قیافش میباره
دوشنبه 4 دي 1391 - 15:25
میکایل - مالمو - سوئد
اگر فرزند پدرتی،که نیستی‌،اول برادران دزد،زمین خوار لاریجانیها ر و رسیدگی کن بعد،آقازاده‌ها رو،بدبخت عروسک که مثل احمدی نژاد ،بدبخت در آینده تمام اعدامها به اسم تو ثبت می‌شه بدبخت.
دوشنبه 4 دي 1391 - 15:50
hassan5 - تهران - ایران
سران نظام بعد از 34 سال شستن پول های کثیف جهانی توسط بانک های باصطلاح قرض الحسنه و پر کردن جیب هایشان کثیف شان تازه میخواهند ژست سلامت مالی بگیرند
دوشنبه 4 دي 1391 - 16:09
sharafYabi - بیمبه - انگولا
ژست سلامت مالی نمیگیرند، اصلا هیچ نوع سلامتی‌ در فلسفه‌شان وجود ندارد.!!! به فکر این هستند تا پول آنهأیی را که به قبیله‌شان وابسته نیستند ملّا خور کنند و یک چماق دیگر بالای سر ملت ایران قرار بدهند. چون مست بگیرند // هر آن که است بگیرند.
‌سه شنبه 5 دي 1391 - 01:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +312ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +177ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +163فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +160اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +156شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید