انتشار تصاویر خصوصی دختر جوان برای انتقام

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اردبیل گفت، اطلاعات و تصاویر خصوصی ذخیره شده در تلفن همراه گمشده دختر جوان منجر به هتک‌حرمت وی در فضای مجازی شد.

 
به گزارش ایسنا، سرهنگ امینی افزود: پیرو شکایت خانمی مبنی بر هتک‌حیثیت وی و انتشار تصاویر خصوصی او در اینترنت، ماموران اقدامات خود را آغاز کردند.


 

وی یادآور شد: شاکی عنوان کرد که چند ماه گذشته گوشی بدون سیمکارت خود را که حاوی تصاویر شخصی و خصوصی‌اش بوده، گم کرده و پس از مدتی متوجه شد تصاویر ذخیره شده در گوشی در یکی از شبکه‌های اجتماعی منتشر و باعث هتک حیثیت او شده است.
 
امینی خاطرنشان کرد: ابتدا تمامی تصاویر شاکی از صفحه مورد نظر حذف و پس از بررسی‌های فنی و تخصصی، متهم که از اقوام شاکی بود، شناسایی و دستگیر شد.
 
رئیس پلیس فتای استان اردبیل ادامه داد: متهم پس از مواجهه با دلایل فنی به جرم خود اعتراف و انگیزه‌اش را انتقام‌گیری از شاکی به دلیل مشکلات خانوادگی عنوان کرد.
 
امینی با بیان این ‌که به‌هیچ عنوان تصاویر و فیلم‌های شخصی خود را در تلفن همراهتان ذخیره نکنید، به متخلفان هشدار داد، انتشار اطلاعات شخصی دیگران در فضای مجازی، جرم تلقی شده و با عاملان آن برخورد جدی خواهد شد.

رأی دهید
طاطا - تهران - ایران
دین کثیف دولت کثیف فرهنگ کثیف مردم کثیف ذهنهای کثیف . به کجا داریم میریم دلم برای بچه هامون میسوزه
یکشنبه 3 دي 1391 - 12:18
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +82هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه