دلهره روز آخرالزمان قوم مایا در روسیه ولوله انداخت

پیوتر کوزنتسوف،‌رهبر یک فرقه روسی آخرالزمانی است، که معتقد بودند جهان در ماه مه سال ۲۰۰۸ به پایان خود می‌رسد

روزنامه «گاردین» در گزارشی می‌گوید که تب و دلهره ناشی از باور برخی از مردم روسیه به امکان فرارسیدن آخرالزمان در روز جمعه این هفته، ۲۱ دسامبر، تا حدی شدت پیدا کرده که مقامات ارشد دولت مجبور شده‌اند در سخنانی اینجا و آنجا مردم را به آرامش فرا بخوانند.
 


تازه‌ترین مورد از این تلاش مقامات برای دادن احساس اطمینان و دعوت مردم به پذیرش منطق سخنان رمضان قدیراف، رئیس دولت در چچن، است. در هفته گذشته شماری از مقامات ارشد روسیه از جمله وزیر حوادث غیرمترقبه و رهبران کلیسای ارتدکس نیز از مردم خواستند که آرامش خود را حفظ کرده و شایعات مربوط به فرا رسیدن روز محشر را جدی نگیرند.

 
این تب و دلهره از هفته‌ها پیش در نقاط مختلف جهان آغاز شده و دلیل آن این است که گروهی معتقدند در تقویم تمدن باستانی مایا روز جمعه بیست و یکم دسامبر سال ۲۰۱۲ به عنوان پایان یک دور کامل از حیات انسان پیش‌بینی شده است.
 
به نوشته روزنامه گاردین، رمضان قدیراف، رئیس دولت منطقه چچن، که به خشونت و بی‌رحمی شهرت دارد در وب‌سایت رسمی خود نوشته است: «مردم مشغول خریدن شمع‌اند و می‌گویند که دنیا به آخر می‌رسد. آیا این‌ها درک نمی‌کنند که اگر دنیا واقعا به آخر برسد چند تا شمع به هیچ دردی نمی‌خورد.»
 
طی هفته‌های گذشته مردم در نقاط مختلف روسیه برای آماده کردن خود برای روز محشر یا آخرالزمان مشغول خرید شمع، کبریت، نمک و چراغ قوه بوده‌اند.
 
به گفته یک مقام محلی در شهر «نیووکوزنتسک» که اکثر ساکنان آن کارگران معادن ذغال سنگ منطقه هستند، طی یک هفته گذشته مردم بیش از ۶۰ تن نمک خریداری کرده‌اند.
 
در بسیاری از مجامع اینترنتی و آن‌لاین نیز مراجعه‌کنندگان پیشنهادات و راه حل‌های خود را برای آمادگی برای فرارسیدن آخرالزمان با یکدیگر در میان می‌گذارند.
 
برای مثال، بر روی شبکه اجتماعی «وی کونتاکته» که در حقیقت مدل روسی فیس‌بوک است صفحه‌ای تحت عنوان «چگونه زندگی کنیم و چه بخوریم» راه‌اندازی شده که در آن مشترکان نظرات خود را برای راه‌های بقا در روز محشر ارائه می‌کنند.
 
یکی از آن‌ها می‌نویسد که در روسیه انواع محصولات که سرشار از ویتامین هستند تولید می‌شود. «اما جمع‌آوری بیش از حد مواد غذایی و انبار کردن آن کار خطرناکی است، چون در صورت از راه رسیدن آخرالزمان همه مردم که از شدت گرسنگی خشمگین و وحشی خواهند شد به هر نقطه‌ای که احساس کنند در آن مواد غذایی انبار شده حمله خواهند کرد.»
 
ولادیمیر پوچکوف، وزیر حوادث غیرمترقبه روسیه، نیز در سخنان خود از مردم خواسته است که اگر هرگونه هراس یا دلهره‌ای دارند با شماره تلفن‌های ویژه این وزارتخانه تماس بگیرند. معاون وی نیز در بیانیه‌ای گفت: «ما به شایعات مربوط به پایان جهان اعتقاد نداریم، ولی وزارتخانه ما آماده است که در شرایط اضطراری به مردم کمک کند.»
 
روزنامه گاردین می‌افزاید که با نزدیک شدن روز بیست و یک دسامبر که از سوی عده‌ای به عنوان روز پایان جهان تلقی می‌شود، مردم روسیه علاوه بر جمع‌آوری نیازهای اساسی خود به فکر افتاده‌اند که آن روز در کجا باشند بهتر است.
 
در شهر مسکو یک پناهگاه زیرزمینی که در سال‌های جنگ جهانی دوم برای استالین ساخته شده بود از هم اکنون سرویس و خدمات خود را به شهروندان علاقه‌مند ارائه کرده است. روی وب‌سایت این پناهگاه این جمله تبلیغاتی منتشر شده است: «از شما دعوت می‌کنیم که با سپری کردن روز بیست و یکم دسامبر در پناهگاه شماره ۴۲ خود را از وقوع آخرالزمان در امان نگاه دارید.»
 
الکساندر کولومیتس، از مسئولان جامعه روان‌شناسان مستقل روسیه، نیز در مصاحبه با یکی از رسانه‌های روسیه گفت که متاسفانه درصدی از مردم جهان در برابر این گونه اپیدمی‌های روانی آسیب‌پذیر هستند و گروه کثیری از این افراد در روسیه زندگی می‌کنند.
 
وی می‌افزاید: «آن چه اکنون در کشور ما در حال روی دادن است از وقوع آخرالزمان واقعی هولناک‌تر و نگران‌کننده‌تر است، چون ثابت می‌کند که هرگونه اطلاعات و شایعات منفی و ناامیدکننده در کشور به‌شدت رواج می‌‌یابد. هر چه که یک جامعه عقب‌مانده‌تر و بدوی‌تر باشد اپیدمی‌های روانی نظیر این را بیشتر می‌پذیرد. به اعتقاد من در این زمینه روسیه کشور متمدنی نیست.»

رأی دهید
rezgar - لینشوپینگ - سوئد
روز محشر اخر زمان ...... همه اش کشک است. و ان کسانی که میترسن و مثل ملخ به این ور ان ور میپرن و باور دارند به زودی اخرالزمان میشه ومیخواهند خودرا داخل سوراخ موش بیاندازند ادا دار هستند.
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 00:37
be_pa.khaste - هارلم - هلند
کثافت‌های دیوانه هر بدبختی که هست تو دنیا علتش خرافات اشغال‌های مثل شماست
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 01:34
modire behesht - هایدلبرگ - آلمان
الان وقتشه که مهدی کاپرفیلد از توی چاه جمکران بیاد بیرون و ظهور کنه !،، اذهان عمومی‌ آماده آماده است !!،، فقط باید چند تا چشم بندی باحال انجام بده و چند تا پشتک وارو بدون استفاده از دست بزنه تا مردم به نقطه کف کردن برسند !، و سپس چند تا جادو جنبل باحال بیاد ، مثلاً دستمالی را که دماغش را با آن پاک میکرده را پرت کنه روی زمین و یهو دستمال تبدیل بشه به یک جوجه تیغی دوسر و راه بره و همه کف کنند !!،، خلاصه ۲ - ۳ تا از این جور چشم بندی‌های باحال بیاد ؛ قول میدم که مسلمونها از کل نقاط مختلف دنیا با پای برهنه راه می‌افتند و میایند !!،، به گونه‌ای که این روز محشر یک روز دیدنی‌ میشه !!،، دوستانی که میروند سر چاه جمکران ؛ سرشان را بکنند توی چاه و به عمو مهدی کاپرفیلد ندا را بدند که بیاد بیرون که وقتشه !، و شرایط کاملاً مهیا است !!،، بهش بگید بیاد بیرون که این فرصت طلائی و گران بها را از دست ندهد !!!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 01:35
bidad - اتلانتا - امريكا
میگم نکنه شنبه صبح بلند شیم ببینیم که دنیا به اخر رسیده! من که همیشه آخرشو دوست داشتم!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 02:42
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
این که چیزی نیست! در ایران فرقه ای داریم به نام شیعه دوازده امامی که رییس قبیله این فرقه علی امام اول جهان شیعه بود و بر اساس مهملات بافته ذهن بنیانگذاران روان پریش این دین قرار است امام مخفی دوازدهم که فرزند هرگز بدنیا نیامده امام یازدهم عقیم (عسکری = بدون اولاد) است و نامش مهدی فراری است دنیا را به آخر برساند و با شمشیر و کمک 313 مونگول همراهش جهان را اول به گند بکشد و بعد به قیامت وصل کند! این افکار روانپریشانه در میانه این فرقه شیعه و مسلمانان مفلوک باعث گردیده که هر سال برای آن موجود خیالی جشن بگیرند و از ترس قیامت روزی هزار بار بمیرند!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 03:23
asal55290 - مشهد - ایران
ولی من ارزو میکنم این شایعه حقیت داشته باشه که دیگه این ناملایمات ونابرابریها گرسنگیها فحشا زور چپاول سوختن بچه ها تصادف اتوبوس دختران دانش اموز کشتن بچه ها سر کلاس توسط یه جانی وحشی سرما زدگی زلزله زده های اردبیل اختلاس های کوچیک و بزرگ اعتصاب غذا زندان شکنجه سوریه فلسطین.انرزی اتمی موشک و لبنانو............دیگه نبینم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 05:52
Ahmad Iraj - اتلانتا - امریکا
بیچاره های بی ایمان!درجهل وظلمت کفرخویش آنچنان راه خودراگم کرده اندکه نزدیک سکته کنند! آمدن روزقیامت حق است وصرف الله ج ازوقت وقوع آن باخبراست وبس!حتی آنحضرت ص که آنقدربه رب العالمین نزدیک وبرگزیده اوبودازوقت دقیق آن بیخبربود.این رازیست بزرگ نزدمالک بزرگ!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 06:14
مانفرد - ایران - ایران
ثابت شد که هرچقدر علم پیشرفت میکنه به تعداد انسانهای کودن و احمق هم اضافه میشه.
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 07:19
مهدیار - تهران - ایران
هیچ خبری نیست . کسی که اعتقاد مذهبی درست(نه کشکی) داشته باشه متوجه میشه که واسه آخر الزمان یه سری اعلائم هست که فعلا اتفاق نیوفتاده. برین خونتون حال کنید خبری نیست
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 07:26
baran10 - برونو‌ام این - اتریش
اینم از نتیجه‌ کمونیست مردمش بیشتر خرافاتی به بر آورده
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 07:02
mehraban1980 - تهران - ایران
شمع و نمک و کبریت وچراغ قوه و مواد غذایی در اخر الزمان به چه دردی می خوره بگن ما هم بدونیم خرافی تر از ما اینا هستند
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 07:06
غلام حسین - ملبرن - آلمان
خاک بر سر هر چی‌ مشرک هست.مثل بعضی ها.
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 09:05
darkoob-1390 - قم - ایران
این یارو شبیه جوانی‌های جنتی میمونه !!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 09:07
sepherdad - سیدنی - استرالیا
مردم بیش از ۶۰ تن نمک خریداری کرده‌اند ::)))))
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 09:14
kobalt - کرج - ایران
اینا همش خرافاته و ساخته رویا پردازی بعضی اذهان عاشق ماورا الطبیعه آر ماگدون دجال سوشیانت مسیح موعود نوسترآداموس شاه نعمت الله و ازین قبیل وقماش همش یا اوهامه یا آرزو یا ترس.هیچ خبری نیست آسوده بخوابید با گارانتی سام سرویس جنتیم که تمدید کرد حالا برا احتیاط اشهد تون رو بگید وصیت رو تنظیم کنید طلبها رو ببخشید با هم آشتی کنید خدا رو چه دیدی شاید این دفه این دروغ راست باشه.
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 09:17
rezgar - لینشوپینگ - سوئد
modire behesht - هایدلبرگ - المان ... به استحضار جناب عالی برسانم من این خبر را که دنیا اخر میشود به محضر پاک اقا امام مهدی رساندم و به ایشان گفتم اگر گاری از دستتان بر میاید برای نجات ما انسانها انجام دهید ایشان در جواب من اول خندیدن و بعد فرمودند دنیا اگر نبود شود به دست نایبهای ما نابود میشود و گفت ما خمینی را فرستادیم تا کاری کند انسانها و دولتهایشان را به جان هم اندازد تا همه مردمان روی زمین نابود شوند ولی چون صاحب بمب اتم نبود موفق نشد و حالا جانشین خمینی و نایب تازه ما خامنهای با تمام ترفند میخواهد برنامه ساخت بمب اتم را تمام کند و انوقت اگر نایبم صاحب بمب اتم شد مردم دنیا بترساند از اخرالزمان!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 09:19
KARKAS - اصفهان - ایران
از ودکا زیاد از حد
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 10:47
kitaro - تهران - ایران
شنبه که از خواب بیدار بشید میبینید اسمون تاریکیه و یه موسیقی اروم داره پخش میشه!. از بنجره بیرون رو نگاه میکنید و میبینید رو صفحه اسمون یه سری نوشته دارن حرکت میکنن و وقتی خوب دقت میکنین یه سری اسامی رو میبینید:. بازیگران به ترتیب:. ادم. حوا. قابیل. هابیل. ... با تشکر از... اسراقیل. جبرییل. میکاییل. .. .. با شرکت افتخاری:. جنتی. سناریست و کارگردان: خدا. دستیار کارگردان:شیطان. با تشکر از ابنا بشر که در ساخت این فیلم ما را یاری کردند. تهیه شده در استدیو کهکشان راه شیری . پابان
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 10:39
darkoob-1390 - قم - ایران
مهدیار - تهران - ایران>>>>>حتما اون علائم هم اون خامنه‌ای چلاغ پیدا می‌کنه و یکی‌ مثل تو هم باور میکنی‌ ! . دست بردارین شما همتون خرافاتی تر از اینا .
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 11:40
Kamran631 - لیون - فرانسه
این روسها بد از ۷۰ سال کمونیسم هنوز اینقدر خرافاتی موندند ؟ مارکس و لنین الان تو قبرشون دارند مثل فرفره میچرخند !! هیچ خبری نیست و دنیا به آخر نمیرسه، نه برای ۲۱ دسأمبر، و نه بعد از اون ....
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 11:38
exam292 - تهران - ایران
modire behesht - هایدلبرگ - آلمان: با توهین ومسخره کردن عقاید دیگران، فقط خودت رو تحقیر میکنی!!!
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 12:13
exam292 - تهران - ایران
rezgar - لینشوپینگ - سوئد:عزیزم، فکر کن قراره که انگشت خودت رو توی یه سوراخی کنی که از داخلش هیچ خبری نداری! انوقت یه نفر از راه میرسه، میگه داخل سوراخ سیم برق با ولتاژ بالاست(عقل سلیم میگه تو که مجبوری انگشتت رو داخل سوراخ کنی، پس بهتره مسائل ایمنی رو رعایت کنی). جانم، ما چه دوست داشته باشیم، چه نداشته باشیم، آخرش باید بمیریم! در این صورت بیش از دو نیم میلیارد نفر یکتا پرست میگن بعد از مرگ قیامتی وجود داره که بسیار وحشتناکه...(اگه میخوای بیخیال این موضوع باشی، سرنوشت خودته، ولی به عقاید دیگران توهین نکن...ممنون)
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 12:30
exam292 - تهران - ایران
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا: با توهین و ناسزا گفتن، نه تنها چیزی اثبات نمیشه، بلکه گوینده داره خودشو تحقیر میکنه...همین اربابای استکباریت بیشتر از مسلمانان به وجود حضرت مهدی اعتقاد دارن(یکی ار دلایل حضورشون در خاورمیانه همینه)
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 12:40
modire behesht - هایدلبرگ - آلمان
rezgar - لینشوپینگ - سوئد. -- خدا خفت نکنه ؛ کامنتت را خواندم ، مردم از خنده !، درود بر تو
‌پنجشنبه 30 آذر 1391 - 18:26
bakhtiyar - گوتنبرگ - سوئد
احمق تو همه کشور ها یافت میشه.احمق روسی.احمق آمریکایی،ایرانی .....
جمعه 1 دي 1391 - 11:30
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +160حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +125سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +107«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +104رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +92پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +84مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +74کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران