مردی در چین 22 بچه را چاقو زد

یک مرد چینی در مرکز این کشور 22 کودک دانش آموز را در مقابل یک دبستان با چاقو مورد حمله قرار داد.


به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، سخنگوی پلیس گوانگشان در استان هنان چین اعلام کرد: امروز یک مرد به دانش آموزان یک دبستان حمله و 22 کودک را با ضربات چاقو مجروح کرد. یک مرد روستایی نیز در این حادثه مجروح شده است.


 

به گزارش خبرگزاری شین هوا، مرد چینی به دلیل نامشخصی در مقابل یک دبستان 22 کودک و یک مرد روستایی را مورد حمله قرار داد. خوشبختانه جان هیچ یک از کودکان مجروح در خطر مرگ نیست.
 
مرد مهاجم توسط پلیس دستگیر شده و تحت بازجویی قرار دارد.
 
در سه سال اخیر شمار حملات به کودکان دانش آموز در چین افزایش یافته است. در سال 2010 در پنج فقره حمله به دانش آموزان 15 کودک و دو فرد بالغ کشته شده اند. پلیس تدابیر امنیتی در پیرامون مراکز آموزشی را تشدید کرده است.

در حالی که توسعه اقتصادی چین شکاف طبقاتی را عمیق تر کرده شمار جرائم جنایی  در این کشور رو به افزایش نهاده است.
 
در عین حال، براساس تحقیقان مشکلات روانی مردم که برخی ناشی از استرس روند هرچه سریع تر زندگی به دلیل مسایل اقتصادی است، به شدت افزایش یافته اند

رأی دهید
be_pa.khaste - هارلم - هلند
بی‌ پولی‌ همینه نه ربطی‌ به فرهنگ داره نه چیز دیگه.حالا بعضی‌ از آقایان اینجا که حقوق بیکاری میگیرن میان باز نظر میدان که اینا همه فلان و بامن هستن .
جمعه 24 آذر 1391 - 22:01
piade - تهران - ایران
ای بابا چه گیری دادن به این بچه ها!!! اون از ایران و آمریکا اینم از چین. این دیونه ها وقت و انرژیشون و میذارن به بچه ها صدمه بزنن حداقل یک مفت خور و میکشتن یک نام نیکی هم از خودشون بجا بمونه.
جمعه 24 آذر 1391 - 22:03
tashtar12 - بلینگهام - ایالات متحده آمریکا
یعنی جنایت کاری و دیوانگی به هیچ کشور و فرهنگ و دین ویژه ای منحصر نمی شود. همه در این چیزها سهم خود را دارند.
شنبه 25 آذر 1391 - 00:19
samcanada - تورونتو - کانادا
خدا را شکر عرب یا ایرانی یا مسمان نبود ,دیروز در امریکا 26 نفر کشته شدن ازبین انها 20 کودک معصوم ,,,یعنی جنایت کاری و دیوانگی به هیچ کشور و فرهنگ و دین ویژه ای منحصر نمی شود. همه در این چیزها سهم خود را دارند. .
شنبه 25 آذر 1391 - 17:17
Ahmad Iraj - اتلانتا - امریکا
بازجای شکرش باقیست که هردومسلمان نبودندوگرنه کاسه لیسان وبوت لیسان صهیونیست همه کرده وناکرده دنیارابدوش اسلام ومسلمان میانداختند!مرگ به مرتدهای که برای قبولی دراروپاوامریکادین و آخرت خودرافروختند!
یکشنبه 26 آذر 1391 - 06:09
mochi - یوکوهاما - زاپن
چرا رای مثبت؟؟؟!!!
دوشنبه 27 آذر 1391 - 10:18
prince of darkness - دبی - امارات
ahmad iraj...کاملا با شما موافقم...درود بر شما...چه کوتاه و پر محتوی بیان فرمودید...افرین
دوشنبه 27 آذر 1391 - 16:26
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش زاکانی، شهردار تهران، به قرار گرفتن نام خود در «لیست ترور اسرائیل» + ویدیو
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • علیرضا دبیر خانواده‌ها کشته‌شدگان را مسخره کرد: می‌گن ناراحتیم، می‌زنن می‌رقصن
  • تظاهرات مردم آبدانان با شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای» در اعتراض به بازداشت یک معلم
  • تصاویر: دانا ادن، تهیه‌کننده سریال «تهران» کیست؟
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد
  • سخنرانی شجاعانه مادر نهایت رحیمی: از این پس تاسوعا و عاشورای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه است
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • سخنرانی شیرین عبادی در سنای فرانسه و دفاع از شاهزاده رضا پهلوی