سرنوشت معمایی جسد مردی در تاریکی پل کردان

روزنامه ایران :زهره مدافی مددکار اجتماعی وقوع چنین قتل‌هایی را حاکی از سرریز شدن خشونت می‌داند و می‌گوید: متأسفانه بخش اعظمی از حوادث‌هایی که با زد و خورد همراه است، ناشی از همین حس عصبانیت و پرخاشگری است. خشونت یک حس انکارناپذیر در همه انسان‌ها است، اما استفاده از آن نباید باعث دردسر شود، ما باید یاد بگیریم در مواقع بحرانی چگونه خشونت خود را مهار کنیم و با درایت و عقل اقدام به انجام واکنش کنیم تا سرانجام به خودمان آسیب وارد نکنیم. در پرونده این جنایت اگر قاتل اجازه می‌داد تا قانون و پلیس حکم عمل انجام شده را اجرا کند، هرگز اینگونه در باتلاق جنایت فرو نمی‌رفت. در حال حاضر این مرد متواری است، در حالی که تنها حس خشونت وی باعث شد تا در یک لحظه به فکر انتقام کور بیفتد.
 


گروه شوک: توطئه برادر شوهر برای خاتمه دادن به یک رابطه پنهان، با قتل فجیع یک مرد جوان رنگ خون گرفت. این مرد قربانی رابطه‌ای شد که در یک لحظه به چشم برادرشوهر زن، شک‌برانگیز بود.

 چهارشنبه 8 آذر ماه سال‌جاری رهگذری در حوالی پل کردان نرسیده به هشتگرد کرج صحنه‌ای فجیع را دید و خیلی زود ماجرای کشف جسد مردی را به پلیس خبر داد.
 دقایقی بعد بازپرس ویژه قتل و تیمی از دایره جنایی پلیس آگاهی کرج خود را به کردان رساندند و با جسد مرد جوان که مشخص بود قربانی جنایتی خاموش شده است، روبه رو شدند. مشخصات این جسد که متعلق به مردی به نام ناصر بود، شناسایی شد و کارآگاهان با توجه به ضربات و زخم‌های روی جسد احتمال دادند که وی قربانی یک کینه و انتقامگیری جنون‌آمیز شده باشد.
 با روشن شدن مشخصات این جسد، خانواده وی برای تحقیقات به دایره قتل پلیس آگاهی فراخوانده شدند و در جریان تحقیقات ادعا کردند که پسرشان با هیچ کس اختلاف مالی و خانوادگی نداشته است، اما این ادعاها برخلاف فرضیه‌ای بود که بازپرس جنایی در ذهن خود ساخته بود و نحوه به قتل رسیدن ناصر نشان می‌داد وی درگیر یک کینه شدید شده است.
 همزمان با تجسس‌های تیم جنایی پلیس یک مرد 50 ساله نزد پلیس رفت و به افشاگری از یک جنایت هولناک پرداخت. این مرد بعد از حضور نزد پلیس با صدایی لرزان ماجرای جنایتی را بازگو کرد که شاهد آن بوده است.
 وی ادعا کرد که برادرشوهر دخترش با یک سوء‌ظن جنایتی را رقم زده و بعد برای این‌که خیانت دخترش را به وی ثابت کند، وی را نیز به قتلگاه دعوت کرده است. این مرد مهمان بزم جنایتکارانه‌ای شده بود که در آن برادر شوهر دخترش به تنهایی یک مرد غریبه را به ظن این‌که با دختر وی ارتباط دارد، به قتل رسانده بود.
 با طرح این ادعا بود که تحقیقات وسیعی برای روشن شدن این ماجرا در دستور کار پلیس قرار گرفت و بعد از چند روز مشخص شد برادر شوهر شکاک وقتی متوجه صحبت دختر جوان با یک مرد غریبه شده، به خیال این‌که وی با این مرد در ارتباط است، مرد جوان را با یک نقشه به محل خلوت کشانده و وی را قربانی خشم خود کرده است و سپس برای نشان دادن خیانت عروسشان پدرش را به قربانگاه کشانده است.
 زن جوان که این جنایت به خاطر وی شکل گرفته بود، برای تحقیقات لازم به پلیس آگاهی احضار و با دستور بازپرس پرونده به خاطر رابطه پنهانی دستگیر شد.
 از سوی دیگر بررسی‌ها مشخص کرد که شوهر این زن دخالتی در جنایت نداشته است و برادرشوهرش پس از کشاندن پدر عروسشان به قتلگاه جسد ناصر را با خود به کردان برده و پس از رها کردن آن در گوشه خلوتی در تاریکی گریخته و هیچ‌کس از سرنوشت وی اطلاعی ندارد.
 بنا به این گزارش، این برادرشوهر خشمگین تحت تعقیب ویژه پلیس جنایی کرج است تا پرده از جزئیات اقدام جنون‌آمیزش فاش شود.

nashmeili - آمستردام - هلند
تا آخوند کفن نشود این وطن وطن نشود از ما گفتن.
‌چهارشنبه 15 آذر 1391 - 19:52
paydar22 - لاهه - هلند
طرف هم خودش بدبخت کرده هم چند نفر دیکر را تاز اکر تا اخر عمرش دستکیر نشه همیشه در ترس و دلهوره باید کذاران زندکی کند . اختار به دیگران هم شرع و هم قانون طلاق و شکایت رو برای اینجور مواقع کذاشتن نه برای اینکه دفتری را سیاه کرده باشن پس قبل از هر کار اجولانه خوب فکر کنید و با ادمی بالغ و متمعن اللخصوص تحصیل کرد و دنیا دیده هم باشد در میان بکذارید صد در صد به نتیجه بهتر وخوبی قرار میکیرید عجله کار شیطان است بس
‌چهارشنبه 15 آذر 1391 - 20:15
Labe karoon - شیین - نروژ
خشونت ایرانیا از تعصب به اسلام سرچشمه میگیره...
‌پنجشنبه 16 آذر 1391 - 01:07
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • منبع غربی: اقدام نظامی علیه ایران «عملا قطعی» تلقی می‌شود و اختلاف بر سر زمان آغاز عملیات است
  • هادی و مهدی انجیدانی دو برادر ایرانی مقیم بریتانیا و صاحب پیام‌رسان «گپ»، متهم به انتقال داده‌ها به رژیم
  • شلومی بیندر، رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل چهره محوری برنامه ریزی نظامی غرب علیه ایران
  • ترامپ: برای جمهوری اسلامی ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام که دقیقا فقط خودشان می‌دانند
  • محسن تنابنده: حیف ایمانم را باخته‌ام وگرنه قاتلی که جانت را نشانه رفت را به تیر غیب خدا واگذار می‌کردم
  • نصب بنری بزرگ بالای ایستگاه «کینگزکراس» لندن: دیپلمات‌های جمهوری اسلامی را اخراج کنید
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • آمریکا وزیر کشور ، بابک زنجانی و رئیس سازمان اطلاعات سپاه را تحریم کرد
  • قتل نازنین‌زهرای ۱۳ ساله؛ «پس از شلیک پیاده شدند تا از مرگش مطمئن شوند»
  • +384رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +228اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +217شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +214مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +200روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +187اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +183شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند