مستند بی‌بی‌سی فارسی جایزه بهترین برنامه سال یوتل‌ست را گرفت

طاهر قادری از تهیه کنندگان بی‌بی‌سی فارسی

مستند "با شکسپیر از کابل تا لندن" ساخته بی‌بی‌سی فارسی جایزه بهترین برنامه امسال جوایز بین المللی یوتل‌ست را دریافت کرد.

در مراسم اهدای جوایز که شامگاه جمعه ۳۰ نوامبر، دهم آذر در شهر ونیز ایتالیا برگزار شد، بیش از ۱۰۰ شبکه جهانی در هشت بخش رقابت داشتند و یک گروه از کارشناسان مستقل بهترین کانال‌ها را در بخش‌های مختلفی همچون خبر٬ مستند٬ سینمایی٬ موسیقی٬ کودکان و ورزشی انتخاب کردند.

در بخش بهترین برنامه سال٬ مستند بی‌بی‌سی فارسی٬ برنامه‌های شبکه راپنفو روسی و شبکه پنج ایتالیا به مرحله نهایی راه یافتند که از بین آنها مستند "با شکسپیر از کابل تا لندن" با رای داوران به عنوان بهترین برنامه مستند سال انتخاب شد.

مستند "با شکسپیر از کابل تا لندن٬" با تهیه کنندگی طاهر قادری و کارگردانی هریت شاکراس به داستان ده هنرپیشه افغان می‌پردازد که در شهرکابل انتخاب شدند٬ در شهر بنگلور هند تمرین کردند و بالاخره بعد از فراز و فرودها در ماه آوریل نمایشنامه کمدی اشتباهات شکسپیر را در سالن تاریخی تئاتر شکسپیر در لندن (گلوب) اجرا کردند.

صادق صبا رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی و طاهر قادری تهیه کننده‌ این مستند در مراسم اهدای جوایز درشهر ونیز حضور یافتند و این جایزه را دریافت کردند.

 
مراسم اهدای جایزه یوتل‌ست

 

طاهر قادری از سختی‌های تهیه این فیلم گفته است: "برای ساخت این فیلم با یک تیم بزرگ، چندین ماه کار کردیم. تهیه فیلم در هوای برفی کابل آغاز شد و بعدا فیلمبرداری تمرین‌ها در هوای بالای ۴۰ درجه هند٬ خالی از مشکل نبود. ولی واقعا خوشحال هستم که داوران مستندم را به عنوان بهترین برنامه سال انتخاب کردند."

سایمون البری٬ یکی از داوران در مراسم اهدای جوایز در مورد انتخاب برنامه‌ها به بی‌بی‌سی گفت:"بدون شک سال ۲۰۱۲ سال تاریخی و پرماجرایی برای تلویزیون‌ها بوده است. انتخاب برنامه‌ها برای جوایز خیلی دشوار بود و ما از میان بهترین‌ها٬ بهترین‌هایشان را بر اساس ساخت و حرفه‌ای بودن انتخاب کردیم."

از میان دیگر جوایز٬ جایزه بهترین پوشش ورزشی المپیک سال ۲۰۱۲ برای شبکه ورزشی اسکای اهدا شد و همینطور جایزه بهترین شبکه موسیقی به کانال سی موزیک تی‌وی بریتانیایی تعلق گرفت.

تلویزیون فارسی بی بی سی در سال ۲۰۰۹ نیز در شهر ونیز جایزه ماهواره هات برد را از آن خود کرد و به عنوان بهترین کانال خبری سال ۲۰۰۹ شناخته شد.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +256شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +218شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +176پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +142سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +118ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +114ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +103ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند