ابراز نگرانی شدید از وضع جسمی بهنام ایرانی، کشیش زندانی

بهنام ایرانی در کنار فرزندش

منصور برجی، سخنگوی «کمیته ماده ۱۸» وابسته به شورای کلیساهای ایرانی همگام، در گفت‌وگویی با رادیوفردا از وضعیت جسمانی بهنام ایرانی، کشیش زندانی، به شدت ابراز نگرانی کرده است.
 


آقای برجی که مقیم لندن است می‌گوید: «گزارش‌های مختلفی وضعیت جسمانی بهنام را وخیم توصیف می‌کنند و ما نگران حال او هستیم. خون‌ریزی روده و نیاز به عمل جراحی از جمله مواردی است که خبر آن تا به امروز به آن اشاره شده است. بعد از گذشت ۱۷ ماه از زندانی شدن بهنام در ندامتگاه مرکزی کرج، هنوز به او مرخصی نداده‌اند و مسئولین زندان بر خلاف تعهدات قانونی خود از رسیدگی پزشکی به بهنام تا این لحظه امتناع کرده‌اند.»

 
آقای برجی در مورد دلایل حبس بهنام ایرانی می‌گوید: «بهنام از اواخر فروردین ۸۹ به خاطر ایمان مسیحی خود و فعالیت‌هایش در یک کلیسای خانگی دستگیر و زندانی شده است. البته اتهاماتی که بر اساس آن حکم حبس وی صادره شده، مطابق معمول سیاسی تعریف شده‌اند و مواردی مثل «اقدام علیه امنیت ملی» و یا «تبلیغ علیه نظام» را شامل می‌شود.  بهنام پس از دستگیری اولیه خود در سال ۸۵ با ۵ سال حبس تعلیقی روبه‌رو شد. اما دستگیری مجدد او در سال ۸۹ و صدور حکم یک سال حبس تعزیری به قطعی شدن حکم ۵ ساله هم انجامید.»
 
اخیرا نامه‌ای منتسب به بهنام ایرانی درباره وضعیت بد زندان و آزار مسیحیان در دهه‌های گذشته، برای ارسال به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و دیگر مراجع بین‌المللی در برخی از وب‌سایت‌های مسیحی منتشر شد.
 
در این نامه آمده است: «در همان دهه ۷۰ بارها پلیس وزارت اطلاعات به خانه‌های ما در شهرهای مختلف هجوم می‌آوردند و در زمانی که رئیس جمهور وقت آقای محمد خاتمی صحبت از گفت‌وگوی تمدن‌ها می‌کرد اعضای کلیسای ما تنها به این دلیل که برای پرستش خدا و مشارکت صرفا روحانی جمع می‌شدند مورد بی‌حرمتی و آزار قرار می‌گرفتند.»
 
در نامه منتسب به آقای ایرانی همچنین می‌خوانیم: «اینجانب بارها تقاضای مرخصی کرده‌ام، هیچ جوابی به مرخصی بنده داده نشده و نهایتا با تلاشی که مددکاری زندان کرد متوجه شدم که در پرونده من نوشته شده که به دستور مراجع قضایی هیچ گونه اقدام ندارد یعنی من را از حقوق یک زندانی کاملا منع کرده‌اند، چه عفو مشروط، چه تخفیف مجازات چه مرخصی و هیچ کدام از حقوق به من تعلق نمی‌گیرد.»
 
آقای برجی می‌گوید: «کمیته ماده ۱۸ که دفاع از حقوق مسیحیان ایراین را در اروپا پیگیری می‌کند، ضمن اعتراض به حکم حبس ناعادلانه بهنام ایرانی، وضعیت نگران‌کننده او را به نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های فعال در زمینه حقوق اقلیت‌ها انعکاس داده و امیدواریم مسئولین قضایی ایران هر چه زودتر امکان درمان و رسیدگی‌های پزشکی را برای بهنام فراهم آورند.»
 
احمد شهید و هاینر بایله‌فلت، گزارشگران ویژه سازمان ملل، اخیرا از جمهوری اسلامی خواستند که «جو ترس و ارعاب حاکم بر کلیساهای مسیحی، به‌ویژه منازل محل عبادت مسیحیان پروتستان را برطرف کند».
 
از انقلاب تاکنون چند رهبر کلیسا در ایران کشته شده‌اند و صدها مسیحی نیز تحت بازجویی بوده و زندانی شده‌اند. چاپ کتاب مقدس به زبان فارسی ممنوع شده و برخی از کلیساها تعطیل و از مراسم کلیسایی جلوگیری به عمل آمده است.

رأی دهید
masoud1900 - استکهلم - سوئد
چی‌ کار داری تبلیغ دینتو میکنی‌ بشین زندگیتو بکن هیچ کسی‌ هم کاری باهات نداره
شنبه 11 آذر 1391 - 13:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +110حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +107حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +98کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +94سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +84رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +76رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان