فرمانده پلیس : ماموران هیچ‌گونه رفتار منجر به مرگ ستار بهشتی انجام نداده‌اند

اسماعیل احمدی‌مقدم
 

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در موضع‌گیری تازه‌ای درباره مرگ ستار بهشتی گفته است «ممکن است قصورهایی در هنگام بازداشت و نگهداری ستار بهشتی رخ داده باشد» اما «هیچ انگیزه‌ای برای قتل او وجود نداشته است». او همچنین گفته که ممکن است محل نگهداری ستار بهشتی «استاندارد نبوده باشد».


 

اسماعیل احمدی مقدم روز سه‌شنبه ۷ آذر درباره پرونده مرگ این وبلاگ‌نویس گفته است که «مهم‌ترین سناریوی مرگ ستار بهشتی ممکن است شوک روحی روانی او در زمان نگهداری در زندان اوین باشد».
 
ستار بهشتی، وبلاگ‌نویس و فعال کارگری منتقد حکومت، روز ۹ آبان توسط پلیس سایبری ایران (فتا) به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت در شبکه اجتماعی» بازداشت شد و پنج روز بعد در زندان درگذشت.
 
به گفته رئیس پلیس ایران، «هیچ‌کدام از موارد مربوط به نیروی انتظامی دلیل مرگ ستار بهشتی نبوده است و هیچ گونه پارگی در اثر ضربه یا مسمومیت علت مرگ نبوده است.»
 
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفته است که «ماموران پلیس هیچ‌گونه رفتار منجر به مرگی در قبال ستار بهشتی انجام نداده‌اند» و در عین حال اضافه کرده که «ممکن است محل نگهداری ستار بهشتی استاندارد نبوده باشد».

پیش از این در مرداد سال ۱۳۸۸ و در پی جان‌باختن عده‌ای از معترضان بازداشت‌شده ایرانی در بازداشتگاه کهریزک در جنوب تهران، اعلام شده بود که آن بازداشتگاه نیز «استاندارد نبوده است».
 
یک روز پیش از این اظهارات رئیس پلیس ایران، مهدی دواتگری، نماینده ویژه مجلس شورای اسلامی در پرونده ستار بهشتی، گفت که تخلف پلیس فتا در این موضوع «محرز» است و رییس پلیس فتا باید برکنار شده یا از مقام خود استعفا دهد.
 
آقای دواتگری روز ۶ آذر گفت که ستار بهشتی در جایی به نام «تحت‌نظرگاه» و به مدت یک شبانه‌روز نگهداری شده است که «این نگهداری کاملا غیر قانونی بوده است.»
 
این نماینده مجلس با اشاره به چندین روز بازجویی از ستار بهشتی، گفته است که «علیرغم دستور قاضی مبنی بر انتقال متهم به بازداشتگاه آگاهی، پلیس فتا پس از بازگیری متهم از زندان اوین باز هم وی را به "تحت‌نظرگاه" پلیس فتا منتقل کرد.»
 
دادستانی تهران در آخرین اطلاعیه درباره مرگ ستار بهشتی گفت که او به مرگ طبیعی نمرده است و «محتمل‌ترین گزینه می‌تواند پدیده‌ شوک ناشی از ضربه یا ضربات به نقاط حساس بدن یا فشارهای شدید روانی باشد.»
 
اسماعیل احمدی مقدم درباره اظهارات این نماینده مجلس درباره لزوم استعفای رئیس پلیس فتا یا برکناری او گفت: «رئیس پلیس فتا در جریان پرونده نبوده و اگر منظور ایشان رئیس پلیس فتای تهران باشد اگر قصوری رخ داده باشد خودمان آن را بررسی و با مصوبان آن برخورد می‌کنیم.»

رئیس پلیس ایران گفته است هنوز «هیچ چیز اثبات نشده است» که با کسی در این باره برخورد شود.

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفته است مامورانی که ستار بهشتی را دستگیر و از او بازجویی کرده‌اند «با قرار قضایی تحت نظر هستند».

او گفته است «به عنوان یک مطلع از مسیر پرونده و تحقیقات می‌توانم بگویم که هیچ نیتی در مرگ وی وجود نداشته و موضوع بدرفتاری و ضرب و شتم مردود است».

رئیس پلیس ایران گفته است که در دو سال گذشته در ایران «استانداردهای بازداشتگاه‌ها پیگیری شد. در برخی از نقاط بازداشتگاه‌ها دارای مشکلات ساختاری بودند و آنها را تعطیل کردیم».

اسماعیل احمدی مقدم گفته است که میزان استاندارد بازداشتگاه‌های پلیس ایران از «۳۰ درصد به ۷۰ تا ۷۵ درصد» رسیده است.

رأی دهید
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
محل نگهداری ستار بهشتی «استاندارد نبوده باشد»./ یعنی چی ؟ کسی میتونه بگه استاندار نبودن محل نگه داری یعنی چی ؟ یعنی توی محل یه چاه بوده تو چاهم سیخ بوده ؟ یا یه ستون سیخ دار وسط یه اتاق تاریک بوده طرف دویده خورده به ستون؟ شاید هم در دیوار اتاق بهش ضربه زدنند و فشار آوردند......... اصلا همش تقصیر امام زمان است , شاید امام زمان کافر کشی کرده.
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 05:11
compatriot - تورنتو - کانادا
میزان استاندارد بازداشتگاه‌های پلیس ایران از «۳۰ درصد به ۷۰ تا ۷۵ درصد» رسیده است. پس دارید خانه اخرتتون را مجهز می‌کنید! مبارک باشه!
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 03:09
asya123456 - شهرضا - ایران
امیدوارم خدا ازت نگذره و خون ستار و امثال ستار ، خون خودت و زن و بچه ات رو بگیره
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 08:30
sama128 - شیراز - ایران
راست میگن ارواح عمه - خاله و جد اند جدشان - ستار بهشتی خدابیامرز را که بردن پلیس فتا اول وقت صبحانه کله پاچه مفصل بهش دادند - بعد یک ساعت جوجه کباب - بعد کباب بختیاری - بردنش توی یک سوئیت گفتند بشین هم نوشیدنی و تنقلات مصرف کن هم بشین پای ماهواره ماهی 7000000 تومان هم مثل مدیران مفت خور جمهوری اسلامی که از یک جا فقط رقم دریافتی آنها مبلغ بالاست دریافتی داشته باش دوباره 3 ساعت بعد برای او جوجه و کباب بختیاری آوردند بنده خدا از خوشی بیش از حد فوت کرد وگرنه با این رفتارهای بسیار خوبی که پلیس و قوه قضائیه با مردم داره که کسی فوت نمی کنه - خدا لعنت کنه احمدی مقدم اون نماز ظاهریت کمرت را بزنه
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 08:33
m4ssod - لندن - انگلستان
ای روت تو برم ! یک روز به سزات میرسی‌ مطمئن باش!
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 09:51
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
این ماجرا هم شده مثل ماجرای قتل ندا که به زمین و زمان چسباندند جز قاتل اصلی‌ خود رژیم!!! دروغ رسمی‌ در دینتان قانون است-تقیه....مثل دروغ استقبال ایرانیان از ورود اسلام که بله بیایید ما را بکشید ترتیب زن و دختر ما را بدهید چون از ساسانیان ناراضی‌ هستیم!!! خر خودتانید!!!
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 10:42
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +97جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!