نجات موتورسوار سه میلیاردی از مرگ

«بعد از انتقال مجروح به بیمارستان، برای اینکه هویت وی مشخص شود، محتویات جیب‌هایش خالی شد و آنجا بود که متوجه شدیم علاوه بر گوشی اپل، 1500دلار به همراه تعدادی چک بانکی به ارزش کمتر از سه میلیارد تومان و مقداری طلا در جیب‌های این مرد است.»

                                                                    
قانون-حضور بموقع امدادگران اورژانس در محل حادثه نه‌تنها جان مرد موتورسوار را نجات داد بلکه از سرقت سه میلیارد تومان پول، دلار، چک و طلایی که همراه داشت جلوگیری کرد.


 

به گزارش همشهری عصر دوشنبه، 15آبان‌ماه زنگ مرکز اورژانس تهران به صدا درآمد و امدادگران در جریان حادثه‌ای در خیابان زنجان قرار گرفتند. دو نفر از تکنیسین‌ها با یک دستگاه آمبولانس راهی محل حادثه شده و با دیدن مردمی که دور مرد جوانی جمع شده بودند، به کمک این مرد شتافتند.
 
مرد جوان سوار یک دستگاه موتورسیکلت بود که به‌خاطر لغزنده بودن خیابان کنترل موتور را از دست داده و با زمین برخورد کرده و به‌علت وارد شدن ضربه‌ای شدید به سرش بیهوش شده بود. امدادگران با کنار زدن جمعیت خود را به مرد مجروح رساندند و در همین هنگام متوجه تعدادی انگشتر طلا شدند که در دستان وی بود. آنها بعد از انجام کمک‌های اولیه قصد داشتند مرد جوان را به آمبولانس منتقل کنند که در همین هنگام چند جوان از بین جمعیت خودشان را به آنها رسانده و با گفتن این جمله که از اقوام مرد مجروح هستند، خواستند جیب‌های وی را بگردند. امدادگران که به آنها مشکوک شده بودند، اجازه این کار را ندادند و به سرعت جوان مجروح را به آمبولانس منتقل کردند و راهی بیمارستان شدند.
 
مرد سه میلیاردی
 
اسدالله باقری، یکی از تکنیسین‌های اورژانس که آن روز در محل حادثه حضور داشت در گفت‌وگو با همشهری گفت: وقتی حادثه به ما گزارش شد، ظرف شش دقیقه به محل حادثه رسیدیم. در آنجا چند مرد جوان اصرار داشتند که هرطور شده جیب‌های مرد مجروح را بگردند اما ما اجازه این کار را ندادیم؛ چرا که موتورسوار بیهوش یک دستگاه گوشی موبایل اپل داشت و به‌نظر می‌رسید داخل جیب‌هایش پر از پول است و حدس زدیم که مردان جوان قصد سرقت اموال وی را دارند.
 
او ادامه داد: بعد از انتقال مجروح به بیمارستان، برای اینکه هویت وی مشخص شود، محتویات جیب‌هایش خالی شد و آنجا بود که متوجه شدیم علاوه بر گوشی اپل، 1500دلار به همراه تعدادی چک بانکی به ارزش کمتر از سه میلیارد تومان و مقداری طلا در جیب‌های این مرد است.
 
وی افزود: تمامی محتویات جیب‌های این مرد صورتجلسه شد و در اختیار مأموران پلیس مستقر در بیمارستان قرار گرفت و از طرفی با پیدا شدن کارت ملی، هویت وی نیز شناسایی شد و ما بعد از پایان مأموریت به پایگاه برگشتیم.در همین حال حسن عباسی، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران نیز با اشاره به اینکه مرد مجروح بعد از انتقال به بیمارستان حضرت رسول(ص) تحت درمان قرار گرفت، اظهار داشت: با حضور بموقع امدادگران اورژانس، مرد از مرگ نجات یافت و هم‌اکنون حال عمومی وی رضایت بخش است.

thepsychologist - آلمان - فرانکفورت
اگه یه مادر مرده بی پول بود اینقدر لفت میدادن تا بمیره
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 12:45
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
کاری که گروه امداد کردند یک امر وظیفه شناسی‌ بود. ولی‌ حیف اون دوتا لاشخور مفت در رفتند. بنظر من این ۲ تا باید دستگیر می‌شدند و حداقل ۵ سال، نه در زندان بلکه در خیابان‌های شهر به لجن کشی‌ گماشته می‌شدند. ما می‌تونیم خیلی چیز‌ها بندازیم گردن رژیم ولی‌ این یکی دیگه آخر نامردی این ۲ نفر بود.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 13:01
بابک خرم دین - تهران - ایران
به نظر من . خود موتور سوار هم دزد بوده است و با اون دوتایی دیگر . چون کسی که سه ملیارد دارد سوار موتور نمیشود ؟؟؟
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 22:32
sarbedar5 - تهران - ایران
هنوز با یک گوشی پر از شماره تلفن - هویت مادر مرده کشف نشده ؟
‌پنجشنبه 18 آبان 1391 - 22:14
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • لاریجانی: در صورت حمله آمریکا، سفارت‌های واشینگتن در منطقه هدف قرار می‌گیرند
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ ابوالفضل میرزایی؛ می‌خواستند بسیجی معرفی کنند، مادرش که خود بسیجی بوده، نگذاشت
  • منبع غربی: اقدام نظامی علیه ایران «عملا قطعی» تلقی می‌شود و اختلاف بر سر زمان آغاز عملیات است
  • هادی و مهدی انجیدانی دو برادر ایرانی مقیم بریتانیا و صاحب پیام‌رسان «گپ»، متهم به انتقال داده‌ها به رژیم
  • شلومی بیندر، رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل چهره محوری برنامه ریزی نظامی غرب علیه ایران
  • ترامپ: برای جمهوری اسلامی ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام که دقیقا فقط خودشان می‌دانند
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • محسن تنابنده: حیف ایمانم را باخته‌ام وگرنه قاتلی که جانت را نشانه رفت را به تیر غیب خدا واگذار می‌کردم
  • نصب بنری بزرگ بالای ایستگاه «کینگزکراس» لندن: دیپلمات‌های جمهوری اسلامی را اخراج کنید
  • +384رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +228اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +218شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +215مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +200روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +188اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +183شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند