مظلومیت زن متهم در پرونده قتل

جام جم آنلاین : آنچه می‌خواهم برایتان تعریف کنم خاطره‌ای است که از یک پرونده قتل و باید بگویم مظلومیت زن جوانی که متهم به قتل شوهرش شده بود را در این پرونده ‌دیدم. او از طرف خانواده شوهرش متهم شده ‌بود.

 

 
چون آنها نمی‌خواستند قبول کنند درگیری بین دو برادر بوده و قصد داشتند عروسشان را مقصر نشان دهند تا کمتر عذاب بکشند و با گرفتن انتقام از این زن، آرام شوند اما همه چیز نشان می‌داد او زنی وفادار به شوهر بوده و بسیار در زندگی مدارا می‌کرده ‌است و شاهدان هم این موضوع را تائید کرده ‌بودند.

با این‌که دادسرا هم تشخیص داده ‌بود که این زن جرمی مرتکب نشده و او را با وثیقه آزاد کرده ‌بود اما او باید محاکمه می‌شد، این زن متهم بود به اتفاق برادر شوهرش دست به قتل زده است.

ابتدای جلسه محاکمه بعد از این‌که نماینده دادستان، کیفرخواست را خواند مادر مقتول در جایگاه حاضر شد و گفت که از پسرش که قاتل است گذشت می‌کند اما خواهان قصاص عروسش است چرا که از پسرش شنیده که ضارب عروسش بوده ‌است و می‌خواهد او را مجازات کند.

گفته‌های مادر مقتول من را نسبت به ماجرا بیشتر مشکوک کرد. این حرف‌ها بوی توطئه علیه زن جوان را می‌داد. من متهم ردیف اول را احضار کردم و او را مورد پرس و جو قرار دادم و خواستم که بیشتر در مورد قتل صحبت کند.

او برخلاف آنچه پیش از این گفته بود قتل را منکر شد و گفت قاتل، همسر برادرش است. در حالی که این مرد در بازجویی‌های اولیه قتل را گردن گرفته بود و ادعا می‌کرد که این قتل کارخودش است و تمام جزئیات را هم توضیح داده بود.

از او پرسیدم، قبلا گفته‌ای که برادرت را کشته‌ای. اگر دروغ است پس چرا این کار را کردی؟ حرفی برای گفتن نداشت و مرتب تکرار می‌کرد که برادرش را نکشته و حرف‌هایی که قبلا گفته است تحت فشار بوده است.

من دوباره به متهم تذکر دادم که واقعیت را بگوید. او باز هم حرف قبلی را تکرار کرد و گفت همسر برادرش عامل قتل است.

گفته‌های این مرد با حرف‌هایی که روز حادثه گزارش شده بود و گفته‌های فرزندان مقتول اصلا مطابقت نداشت.

در گزارش پلیس آمده بود که همسر مقتول به همراه فرزندانش در آشپزخانه بوده که این اتفاق افتاده است و شکستگی وسایل خانه نشان می‌دهد که مقتول و عامل قتل که برادرش بوده است با هم درگیر شده‌اند.

وقتی متوجه شدم متهم اصلی پرونده نمی‌خواهد واقعیت را بگوید همسر مقتول را به جایگاه دعوت کردم و از او خواستم تا دوباره همه چیز را تعریف کند.

این زن گفت: آن شب برادرشوهرم مهمان خانه ما بود. با هم شام خوردیم و بعد من برای شوهرم و برادرش چای آوردم. دیروقت شده بود و برادرشوهرم می‌خواست در خانه ما بماند. ما یک اتاق بیشتر نداشتیم و او به این موضوع توجهی نمی‌کرد، آن شب در خانه ما ماند. من و دو پسرم برای خواب به آشپزخانه رفتیم و در آنجا خوابیدیم. من برای شوهرم و برادرش رختخواب پهن کردم تا آنها هم بخوابند اما برادرشوهرم می‌خواست فیلم ببیند. شوهرم صبح زود سر کار می‌رفت و شب‌ها زیاد بیدار نمی‌ماند اما آن شب برادرش نمی‌گذاشت که او بخوابد. نیمه‌های شب بود که من دوباره با نور تلویزیون بیدار شدم با این حال چیزی نگفتم چند دقیقه بعد صدای فریاد و درگیری شنیدم. شوهرم با برادرش درگیر شده بود و آنها داشتند همدیگر را می‌زدند. دعوا سر خاموش کردن تلویزیون بود. برادر شوهرم به من حمله کرد. در این درگیری شیشه آشپزخانه شکست. شوهرم من را به داخل آشپزخانه هل داد و در را بست. من نمی‌دانم دیگر بین آنها چه اتفاقی افتاد فقط صدای آخ گفتن شوهرم را شنیدیم و بعد هم او را غرق در خون دیدم.

بلافاصله با پلیس تماس گرفتم و موضوع را گفتم و ماموران آمدند و برادرشوهرم را بردند.

چند روز بعد یکی دیگر از برادرشوهرهایم در مراسم ختم به من گفت: تو نباید از خانواده ما بیرون بروی و از من خواست که با او ازدواج کنم. من قبول نکردم و گفتم این کار را نمی‌کنم و از او خواستم در این باره حرفی نزند. وقتی آنها دیدند فشار آوردن به من باعث نمی‌شود که تسلیم شوم به من تهمت زدند و ادعا کردند شوهرم را کشته‌ام چون عاشق برادرش بودم، در حالی که بچه‌های من شاهد بودند من در این درگیری هیچ نقشی نداشتم.

به هر حال من بعد از آن‌که با همکارانم مشورت کردم و مدارک را بررسی کردیم زن جوان را از اتهام معاونت در قتل تبرئه کردیم و او دوباره به سوی فرزندانش برگشت.

زن جوان بعد از پایان جلسه محاکمه در حالی که اشک در چشمانش جمع شده بود از ما تشکر کرد و گفت که خانواده شوهرش خیلی او را تحت فشار می‌گذارند که با برادرشوهرش ازدواج کند اما او قبول نکرده است و همین هم باعث اتهام زدن علیه او شده ‌است. او می‌خواست کنار بچه‌هایش باشد و نمی‌خواست جای شوهرش کس دیگری را ببیند. 


نورالله عزیزمحمدی - رییس شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • لاریجانی: در صورت حمله آمریکا، سفارت‌های واشینگتن در منطقه هدف قرار می‌گیرند
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ ابوالفضل میرزایی؛ می‌خواستند بسیجی معرفی کنند، مادرش که خود بسیجی بوده، نگذاشت
  • منبع غربی: اقدام نظامی علیه ایران «عملا قطعی» تلقی می‌شود و اختلاف بر سر زمان آغاز عملیات است
  • هادی و مهدی انجیدانی دو برادر ایرانی مقیم بریتانیا و صاحب پیام‌رسان «گپ»، متهم به انتقال داده‌ها به رژیم
  • شلومی بیندر، رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل چهره محوری برنامه ریزی نظامی غرب علیه ایران
  • ترامپ: برای جمهوری اسلامی ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام که دقیقا فقط خودشان می‌دانند
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • محسن تنابنده: حیف ایمانم را باخته‌ام وگرنه قاتلی که جانت را نشانه رفت را به تیر غیب خدا واگذار می‌کردم
  • نصب بنری بزرگ بالای ایستگاه «کینگزکراس» لندن: دیپلمات‌های جمهوری اسلامی را اخراج کنید
  • +384رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +228اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +218شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +215مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +200روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +188اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +183شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند