پرداخت بدهی شرکت نفتی اروپایی به ایران با غله

تحریم های نفتی شدید اروپا علیه ایران از تابستان به اجرا گذاشته شد

خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد که شرکت نفتی رویال داچ شل برای پرداخت بدهی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری به ایران ممکن است به این کشور غله تحویل دهد.

بر اساس این گزارش، شرکت رویال داچ شل که به علت های تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا قادر به پرداخت بدهی خود به ایران نیست، برای جلوگیری از افزایش این مبلغ قصد دارد به صورت تهاتری غله در اختیار ایران قرار دهد.
تحریم های اعمال شده بر درآمدهای نفتی ایران که از اول ژوئیه به اجرا گذشته شد، مانع از پرداخت بدهی این شرکت هلندی- بریتانیایی به ایران شده است.

به گزارش رویترز، رویال داچ شل قصد دارد غله ارسالی به ایران را از یک شرکت آمریکایی به نام کارگیل خریداری کند.

برای انجام این پرداخت تهاتری، رویال داچ شل باید از آمریکا، بریتانیا و هلند کسب مجوز کند. به نوشته رویترز، مخالفت این کشورها با چنین درخواستی به خاطر ملاحظات بشردوستانه مشکل خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، مقام های خزانه داری بریتانیا و وزارت اقتصاد هلند در این باره اظهار نظر نکرده اند.

به گفته مارک دوبویتز، رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی ها که یک موسسه غیردولتی در آمریکاست، می گوید این کار بسیار مشکل است.

آقای دوبوویتز گفت: "این یک کار پیچیده ای است که به مجوز سه دولت برای استثنا شدن از تحریم های بانکی، بیمه ای، حمل و نقل و معامله با یک موسسه تحت تحریم، شرکت ملی نفت ایران، نیاز دارد."

تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران شامل صادرات غلات و دارو نمی شود ولی تحریم های بانکی باعث شده هزینه واردات این کالاها به ایران افزایش یاید.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ارسال یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار غلات به ایران، هشتاد درصد نیاز سالانه این کشور را تامین خواهد کرد.

farzad145 - شیراز - ایران
هورا. گندم جای نفت
شنبه 6 آبان 1391 - 06:54
davood63 - تهران - ایران
به جایی‌ رسیدیم که باید برای نان هم از خارجیا التماس کنیم اگر نفت نداشتیم چی‌ میشد توف به روحتان که به چه بدبختی ما رو رسوندید
شنبه 6 آبان 1391 - 09:40
golden ari - ایران - تهران
اینرا میگویند تحریم نفت برابر غذا ،و در چندین مورد که اخرین اش صدام بود جواب داد، و به زودی هم حمله نظامی در راه هست.
شنبه 6 آبان 1391 - 09:43
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +312ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +178ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +163فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید