فیروزآبادی: فرماندهان جوری صحبت نکنند که انگار جنگی در راه است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور با انتقاد از صحبت‌های برخی فرماندهان مدعی شد که اسرائیل و آمریکا توان و شرایط حمله به ایران را ندارند و جنگی در راه نیست. او همچنین بحث‌های بحران ارزی را "حباب" توصیف کرد.


حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور در نشست فرهنگی اساتید دانشگاه علم و صنعت


 ایران، با انتقاد از سخنان برخی مقامات مسئول که شرایط کشور را نزدیک به جنگ ارزیابی می‌کنند گفت: «برخی افراد و فرماندهان به گونه‌ای صحبت می‌کنند که انگار به زودی جنگی درخواهد گرفت؛ این نوع حرف زدن اشتباه است.»

این صحبت‌های فیروزآبادی که روز دوشنبه (۱۷ مهرماه) مطرح شد واکنشی به صحبت‌های محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نظر می‌رسد که روز اول مهر در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که در نهایت درگیری نظامی با اسرائیل رخ خواهد داد و تنها زمان و مکان این درگیری هنوز مشخص نیست.


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور همچنین مدعی شد که نیروهای نظامی ایران نقاط ضعف آمریکا و اسرائیل را شناسایی کرده‌اند و افزود: «سلاح متناسب با این نقاط آسیب‌پذیر دشمن را نیز طراحی و حوزه‌ی نشانه‌گیری و پرتاب را نیز مشخص کرده‌ایم. استفاده از این پیش‌گیری‌ها بستگی به اراده‌ی سیاسی کشور، شرایط نظامی و سیاسی دارد.»

او تاکید کرد که آمریکا و اسرائیل توان و شرایط لازم را ندارند که با ایران بجنگند و عواقب چنین جنگی با ایران را برای اسرائیل سنگین توصیف کرد.

فیروزآبادی همچنین با تاکید بر این‌که سیاست جمهوری اسلامی مبتنی بر بازدارندگی است، گفت:«هروقت مردم سکوت کنند ما باید نگران شویم. ولی همین که مردم صحبت کرده و نظرات خود را بیان می‌کنند نشانه‌ی پویایی جامعه است.»

فیروزآبادی در حالی احتمال جنگ را دور ارزیابی می‌کند که پیش از این احمد وحیدی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور نیز اعلام کرده بود که ایران خود را برای یک “نبرد بزرگ” آماده می‌کند.

«غرب بر اثر تحریم ایران دچار مشکل شده است»

حسن فیروزآبادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره‌ی تحریم‌های شدید کشورهای غربی علیه ایران، با تاکید بر این‌که تحریم‌ها همواره از آغاز حکومت اسلامی در ایران وجود داشته است، تحریم‌ها را به "اره دو سر" تشبیه کرد و مدعی شد که اثر این تحریم‌ها دوجانبه است. وی گفت: «اینگونه نیست که اگر آن‌ها ما را تحریم کرده‌اند، به خودشان آسیبی نرسیده است.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور که تحریم‌ها را مغایر با منشور سازمان ملل متحد توصیف کرد، یکی از تحریم‌های آمریکا را "تحریم شخصیت‌ها" توصیف کرد.

او با تاکید بر این‌که آمریکا خود وی را نیز به عنوان یکی از شخصیت‌های صاحب مقام نظامی و سیاسی در جمهوری اسلامی تحریم کرده است، گفت:«وقتی مرا تحریم کردند، گفتم پیگیری و شکایت می‌کنم. نه این‌که این موضوع مشکلی برای من پیش آورده باشد، بلکه می‌خواستم بگویم که با آمریکا هم می‌شود مبارزه کرد.»

«دلار دو هزارتومان است»

فیروزآبادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر در مقایسه با سال‌های گذشته از لحاظ "مالی، ارزی، علمی، فناوری و انسجام ملت و قدرت رهبری" در بهترین وضعیت قرار دارد. او همچنین مدعی شد دشمنان ایران در "ضعیف‌ترین وضعیت" به سر می‌برند.

این مقام نظامی همچنین مدعی شد که قیمت دلار در ایران ۲ هزار تومان است و گفت: «بقیه چیزهای مطرح در این زمینه حباب است و نرخ دلار همین است.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که در ده روز گذشته نوسانات نرخ ارز شدیدتر از هر زمان دیگری در ۳۳ سال جمهوری اسلامی ایران بوده است و بسیاری از صرافی‌ها از فروش ارز به مشتریان خودداری می‌کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشور نفت ایران را نیز دارای "ویژگی‌های خاص" توصیف کرد، بدون اینکه توضیحی درباره‌ی چگونگی این ویژگی‌ها ابراز کند. فیروزآبادی تاکید کرد که پالایشگاه‌های اروپا به این نفت با این ویژگی‌ها نیازمندند. اتحادیه اروپا طرحی را در دست بررسی دارد که گاز ایران را نیز تحریم کند. آمریکا نیز اعلام کرد که تحریم‌ها علیه ایران ادامه خواهد داشت و به زودی دور تازه‌ای از تحریم‌ها تصویب خواهد شد.

kutol - ارومیه - ایران
سیب زمینی خودش هم از این حرفها می ترسه:-)))))))
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 10:55
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
چرا حالا این گروبان گارسیا انقدر حنا می‌زنه به ریشو پشمش!!!!؟
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 11:18
anti.kafer - دبی - امارات
سردار ال حق که نشون دادی ملت و رهبر عزیز . از جنگ خون ریزی بیزارن ..
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 11:57
reza.28 - لندن - انگلستان
همش بخاطره اینکه از بس فعله ای درجه به این اون دادن حالا زیره سطله اشغال رو نگاه کنی یا سردار ،یا سرلشکر ،خوابیده
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 12:12
elinaz - مونترال - کانادا
عاآاآا حنا باران کرده حنا بندونش بوده
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 12:40
آرمان98 - اصفهان - ایران
ا وا فیروزه خانم زردک گرفتی؟؟؟؟؟؟؟
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 13:33
kobalt - تهران - ایران
سردار شما به گندگی خود ما را ببخش انشالله که جنگ نمیشه انشالله اگرم جنگ بشه دهن ما... نمیشه انشالله که دولار2000 تومنه انشالله که حبابه وانشالله که گربه است.
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 20:32
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
خاک بر سرتون که یه شورای جنگ ندارید و هرکدومتون بر اساس برداشت شخصی‌ خودتون یه زری میزنید
‌سه شنبه 18 مهر 1391 - 21:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • +327ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +256اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +185ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +163شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد