آیا رضا گوچی سورپرایز ایران برای بازی با کره می شود؟ , فیفا می خواهد بداند آیا او واقعا ایرانی الاصل است!

فدراسیون ایران دور جدید مکاتبات با فیفا را برای استفاده از رضا قوچان نژاد آغاز کرده تا این مهاجم ایرانی الاصل از بازی با کره ، تیم ملی را همراهی کند.


به گزارش خبرآنلاین ؛ رضا قوچان نژاد بازیکن ایرانی الاصل تیم سنت تروئیدن بلژیک که این روزها در اوج آمادگی به سر می برد ، چهارشنبه شب هم نقش مهمی در صعود تیمش به مرحله دوم جام حذفی بلژیک داشت. او که تیمش در این فصل به دسته دوم بلژیک صعود کرده از نیم فصل به استاندارد لیژ نقل مکان می کند اما تا آن مدت هم نشان داده آمادگی فوق العاده ای دارد او دیشب در جام حذفی و در مصاف با بیرشوت که از تیم های دسته برتر بلژیک است توانست در دقیقه 18 تیمش را پیش بیاندازد اما حریف بازی را مساوی کرد تا در نهایت سنت تروئیدن در ضربات پنالتی موفق به پیروزی شود.

قوچان نژاد ، در دو اردوی اخیر تیم ملی با بازیکنان تیم ملی تمریناتی فشرده را پشت سر گذاشته اما فیفا همچنان اصرار دارد او مجوز لازم برای بازی در تیم ملی ایران را ندارد. خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی در این باره به خبرآنلاین می گوید:« برای فیفا باید احراز شود که این بازیکن ایرانی الاصل است . اشکان دژاگه پاسپورتی ایرانی داشت که این کمک را کرد تا کارش زودتر انجام شود . » قوچانی نژاد که در هلند متولد شده برای پیوستن به تیم ملی باید ابتدا تابعیت ایرانی اش را بدست آورد و صاحب پاسپورت ایرانی شود. اتفاقی که در دست اقدام است و به گفته کفاشیان ، تلاش ها لازم در این زمینه ، انجام شده است.

کره ای ها برای بازی ایران از مهاجم جوان و 20 ساله شان که در آلمان بازی می کند دعوت کرده اند و در مقابل این گام کره ای ها ، کارلوس کروش امید دارد رضا قوچان نژاد بتواند اسلحه پنهانش در بازی بزرگ با کره جنوبی در عصر 25 مهر باشد. مسابقه ای که می تواند سرنوشت تیم ملی ایران را برای صعود به جام جهانی مشخص کند.

رأی دهید
kaboy - تهران - ایران
فریدون زندی برات درس بشه امد تو ایران ش... به بقیه عمر فوتبالش
جمعه 7 مهر 1391 - 07:45
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +169حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +143واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +100ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +97کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)