دزد؛ زن و فرزندش را زخمی کرد

دو مرد که به عنوان مسافر در تهران سوار خودرویی شده و در میانه راه با تهدید سلاح راننده را بیرون انداخته بودند، تحت تعقیب قرار گرفتند و یکی از آنها از سوی پلیس قزوین دستگیر شد.

 
دزد فراری قصد داشت از کمین پلیس فرار کند؛ اما در پی تصادف با یک خودروی مزدا در عوارضی قزوین ـ زنجان متوقف شد و همسر و فرزندش زخمی و روانه بیمارستان شدند.


 

به گزارش جام‌جم، سرهنگ امیری، رئیس پلیس آگاهی استان قزوین در ارتباط با دستگیری یک سارق مسلح خودرو روز گذشته به خبرنگار ما گفت: چند روز پیش ماموران انتظامی هنگام گشتزنی در عوارضی قزوین ـ زنجان به یک خودروی سواری که سرنشینان آن اعضای یک خانواده بودند، ظنین شدند.
 
ماموران با بررسی پلاک خودرو متوجه شدند این خودرو سرقتی بوده و دستور قضایی توقیف آن نیز صادر شده است.
 
ناکامی سارق

 
امیری افزود: ماموران با پی بردن به این موضوع با اخطار به راننده از او خواستند خودرو را متوقف کند؛ اما او بدون توجه به اخطارهای پلیسی، بر سرعت خود افزود و متواری شد.
 
وی گفت: در پی فرار متهم ماموران انتظامی به تعقیب راننده خاطی پرداختند و با استفاده از قانون به‌کارگیری سلاح تیراندازی کردند تا متهم را وادار به تسلیم کنند؛ اما او همچنان به فرار ادامه داد تا این‌ که پس از طی مسافتی راننده خودروی سواری به دلیل این ‌که با سرعت بالایی در حرکت بود، با یک خودروی مزدای عبوری تصادف کرد و پس از منحرف شدن از مسیر اصلی متوقف شد.
 
رییس پلیس آگاهی استان قزوین یادآور شد: ماموران با محاصره محل متوجه شدند زن و کودک داخل خودرو زخمی شده‌اند بنابراین آنها را به بیمارستان منتقل کردند و مرد متهم نیز به پلیس آگاهی انتقال یافت.
 
متهم خودرو را مسلحانه در تهران دزدیده بود
 
امیری تصریح کرد: در تحقیق از متهم معلوم شد او همراه یکی از دوستانش که در زمینه سرقت فعالیت دارد به عنوان مسافر سوار یک خودرو در شهرک اکباتان تهران شده و با فریب راننده، از او خواسته‌اند آنها را به طور دربستی به وردآورد کرج منتقل کند. پس از طی مسافتی با تهدید سلاح، راننده را از خودرو به بیرون انداخته و با سرقت خودروی او متواری شده‌اند.
 
وی افزود: در پی اعتراف متهم به سرقت و با توجه به این ‌که وقوع جرم در تهران اتفاق افتاده بود، روز گذشته پرونده متهم با عدم صلاحیت رسیدگی به اداره آگاهی تهران فرستاده شد تا تحقیقات تکمیلی از متهم برای دستگیری همدست فراری او و مشخص شدن دیگر جرایم آنها ادامه یابد.

مانفرد - ایران - ایران
قانون به کار گیری صلاح. برعلیه ماشینی که توش زن و کودک نشسته.اونهم تو اون مسیر پر تردد؟...جالبه
‌پنجشنبه 6 مهر 1391 - 10:43
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی لاریجانی: ارتش کشورهای عضو اتحادیه اروپا، «تروریستی» محسوب می‌شوند
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • فرشته صادقی روزنامه نگار حکومتی: با ««مطرب‌بازی« مرده دفن می‌کنند، «اغتشاشگرند»و از دایره اسلام بیرون
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • رضا علیجانی به یورونیوز: کشتار مردم ایران به دست جمهوری اسلامی بود نه عوامل موساد و مجاهدین و غیره
  • سنتکام از سپاه پاسداران خواست از رفتارهای تنش‌زا در تنگه هرمز خودداری کند
  • کارزار افشای زندگی مرفه فرزندان مقامات جمهوری اسلامی در غرب
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • چه کسی در سالهای قبل از انقلاب ۵۷، آمریکایی‌های مقیم ایران را ‌می‌کشت؟
  • وقتی گلوله جای مدال را گرفت؛ جمهوری اسلامی ده‌ها ورزشکار جوان و نوجوان معترض را کشت
  • +387رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +283کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +229اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +222شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +217مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +201روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +189اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +185شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند