پرنس هری به افغانستان اعزام شد

پرنس هری نوه ملکه الیزابت است

پرنس هری، نوه ملکه بریتانیا، پنجشنبه شب به اردوگاه اصلی بریتانیا در افغانستان، کمپ بسشن، رسید.

وی که ۲۷ سال دارد، در مبارزه علیه طالبان سهم خواهد گرفت.
پرنس هری تمرینات خلبانی خود را در ماه فبروری سال جاری میلادی، در بریتانیا و آمریکا تمام کرده است.

این ماموریت دوم پرنس هری به افغانستان است. او در سال ۲۰۰۸ یک ماموریت ده هفته ای داشت که بعد از درز این موضوع به رسانه ها، مسئولین او را به دلائل امنیتی به بریتانیا بازگرداندند.

پرنس هری دو سال قبل در صحبت با یکی از شبکه های آمریکایی در مورد علاقه خود به برگشت به افغانستان گفته بود که بسیار دوست دارد به این کشور برگردد.

مسئولان وزارت دفاع بریتانیا گفته اند که خطر امنیتی برای پرنس هری این بار کمتر از دور قبلی است.

جاک گوردن، ناخدای نیروی دریایی بریتانیا، فرمانده گروه مشترک هوایی گفت: او (پرنس هری) در کار سخت و پر چالشی خواهد بود.

او دومین عضو خانواده سلطنتی بریتانیاست که از نزدیک در جریان یک جنگ قرار می گیرد. قبل از او، عمویش پرنس اندرو در جنگ فالکلند شرکت فعال داشته است.

پرنس چارلز، ولیعهد بریتانیا و پدر پرنس هری گفته است به اینکه پسرش به خط مقدم جبهه باز گشته است، بسیار افتخار می کند.

ghafas - مشهد - ایران
خوبه دیگه تفاوت فرهنگی هم سرش می شه
شنبه 18 شهريور 1391 - 01:07
brother - لندن - انگلیس
میره تا ناظر جنایت غربیها بر علیه مردم مظلوم افغانستان باشد و مخالفین ایرانی هم به به چه چه کنند
شنبه 18 شهريور 1391 - 02:34
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
یه بچه آخوند معرفی کنید که رفته باشه فروشگاه رفاه خرید کنه چه برسه بره جبهه ,مثل حسن کچل گوشه خونه نشستن با خودشون ور میروند پول ملت را میسوزانند و به پای دختر های لبنانی می ریزند.
شنبه 18 شهريور 1391 - 04:35
suhail - دبی - امارات
می ره اونجا تاسربازان زن ارتش بریتانیا تنها نباشند
شنبه 18 شهريور 1391 - 07:34
shakila99 - شارجه - امارات
خدا کنه اونجا لخت نشه
شنبه 18 شهريور 1391 - 11:52
ali1111 - تهران - ایران
اگر همین سربازان بریتانیا در افغانستان نبودند، هنوز طالبان بر کّل افغانستان حکومت مطلقه داشتند و داشتند هر روز سر میبریدند و به زنان و دختران راهم نمی‌کرد...امروزه اوضاع بسیار بهتر از اون موقع است برای افغان ها...پس کمی‌ هم منصف باشیم.
شنبه 18 شهريور 1391 - 14:21
erfan-iran - تهران - ایران
brother - لندن - انگلیس : از سالها که نه . قرنها جنایت و حکومت اسلامیون وحشی در افغانستان که بدتر نیست . در ضمن انگلستان و امریکا برای ازادی و امنیت افغانستان میجنگند اما جالب است بدانید تمامی جنایت ها از سوی سادیست های اسلامی و طالبان و مسلمانان کودک کش روی میدهد . از بریدن سرکودکان تا سلاخی مردمی که به کنسرت میروند .. فراموش نکن کسی از جنایتکار حمایت میکند خودش نیز یک جانی و ادمش (مثل خودت ) میباشد ..حداقل خانواده سلطنتی سعی میکنند به مردم انگلستان نشان بدهند که اعضاء خانواده آنها نیز در کنار سربازان و جوانان انگلیسی با تروریست ها میجنگند . برخلاف ایران که مقامات در این گونه موارد فرزندانشان را به خارج می فرستند !.
شنبه 18 شهريور 1391 - 17:21
morid - بوشهر - ایران
هری حامل کمربندهای انفجاری ساخت انگلیسه برای دوستان القاعده و طالبان. آخه او دفعه افسر انگلیسی حامل این کمربندها در فرودگاه کابل دستگیر شد ولی نوه ملکه را که بازدید نمیکنند!!!!
شنبه 18 شهريور 1391 - 17:40
kitaro - تهران - ایران
brother - لندن - انگلیس. با این کامنتت دل حاجی رو به دست اوردی!!. التماس دعا!!
شنبه 18 شهريور 1391 - 21:43
ukguy4u - لندن - بریتانیا
دارن تنبیه اش میکنن
یکشنبه 19 شهريور 1391 - 01:17
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی