اجازه اقامت آمریکا به هزاران جوان مهاجر غیرقانونی

دولت آمریکا با تصویب قانونی جدید‌ شرایط اقامت مهاجران غیرقانونی در آمریکا را تسهیل کرد. بر اساس این قانون‌، مهاجران با شرایط خاصی و با پرداخت ۴۶۵ دلار می‌توانند درخواست خود را برای رسیدگی به اداره مهاجرت بدهند.


طبق قانون جدید که از ۱۵ اوت به اجرا در‌می‌آید، اداره مهاجرت آمریکا با دریافت ۴۶۵ دلار به درخواست مهاجران جوانی که تا کنون به شکل غیرقانونی زندگی کرده‌اند‌، رسیدگی می‌کند. درخواست‌کنندگان می‌بایست کمتر از سی سال داشته و قبل از شانزده سالگی وارد آمریکا شده باشند.

از دیگر شرایط سختگیرانه این قانون، زندگی پنج سال بدون وقفه در این کشور و نداشتن سوء‌پیشینه در دستگاه قضایی است. در صورت موافقت با درخواست این مهاجران مدارک آنها تنها برای دو سال اعتبار خواهد داشت. البته به احتمال زیاد روند رسیدگی به این پرونده‌ها چند ماه به طول خواهد انجامید.

سیاست انتخاباتی اوباما

 


تظاهرات مهاجران برای کسب اقامت در واشنگتن


 
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا چندی پیش اعلام کرده بود که اخراج مهاجران غیرقانونی جوان از کشور را متوقف خواهد کرد. او همچنین قول تسهیل شرایط برای اقامت قانونی مهاجران جوان را داده بود.

با توجه به اینکه دوره بعدی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نزدیک است احتمال می‌رود این موضوع سیاست انتخاباتی اوباما برای جمع آرا‌ی چند میلیون مهاجر باشد.

اوباما در ماه ژوئن گفته بود چرا باید جوانان با استعداد و تحصیل‌کرده که سال‌هاست در آمریکا زندگی می‌کنند، از کشور اخراج شوند. اوباما همچنین تاکید کرده بود که این تمهیدات نبایست با قانون شهروندی ایالت متحده اشتباه گرفته شوند.

سیاستمداران حزب جمهوری‌خواه آمریکا که در این دوره از رقیبان باراک اوباما هستند، به شدت از این تصمیم اوباما انتقاد کرده‌اند. به عقیده آنها در پی این قانون تعداد زیادی از مهاجران وارد بازار کار شده و موقعیت‌های شغلی شهروندان عادی را کاهش می‌دهند.

جان مک کین نامزد انتخاباتی سال ۲۰۰۸ ایالات متحده‌نیز این اقدام را سیاستی جهت دستیابی به قدرت می‌داند.

بارقه‌های امید

 برای چند صد هزار جوان مهاجر که در حال حاضر به شکل غیرقانونی در آمریکا زندگی می‌کنند، سیاست پشت پرده هیچ اهمیتی ندارد. در حقیقت آنها این موقعیت را شانس بزرگ زندگی خود می‌دانند.

سزار جوان نوزده ساله اهل السالوادر به گزارشگر نیویورک‌تایمز می‌گوید: «مدت زمان زیادی است که منتظر روزی هستم که بتوانم بالاخره قانونی زندگی کنم.»

او که هفته گذشته ساعت‌های زیادی را در صف اداره مهاجرت لس‌آنجلس ایستاده است تا فرم درخواستی را پر کند‌، حاضر است با پرداخت ۴۶۵ دلار هزینه و به هر ترتیبی که شده است، مدارکش را برای بررسی به اداره مهاجرت ارا‌ئه دهد.

رأی دهید
avast! - تهران - ایران
.. سفرت به خیر اما ،. تو و دوستی خدا را ،. چو از این کویر وحشت، به سلامتی گذشتی ،. به شکوفه ها به باران ،. برسان سلام ما را ..
‌پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 11:21
love-iran - چابهار - ایران
کمتر از 30 سال باشه از 16 سالگی تو امریکا بوده باشه و 5 سال تو امریکا بوده باشه 500 دلار هم پول بده دادگاه هم نرفته باشه تازه از تو اینها همون مخ ها رو انتخاب میکنن خیلی خنده داره این قانون شون تازه کاش همین هم از رو دل رحمی بود نه واسه رای جمع کردن
‌پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 13:56
massoudoslo - اسلو - نروژ
تو ایران هم افغان را دسته دسته اخراج میکنند و تو استان ها و شهر ها راه نمیدن و اجازه حتا سیم کارت تلفن داشتن هم نمیدن !!
‌پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 20:48
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +123ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو